Giga Bikes Opiniones

TrustScore: 2.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We hebben keurig conform de afspraken de fiets mogen ontvangen, zeer fijn. Bij aankomst bleek echter iets mis te zijn met de bestelling en de fiets. Beide situaties hebben ze top opgelost. Een organis... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik raad iedereen af om hier een fiets – of welk ander product dan ook – te kopen. Mijn elektrische fiets is slechts twee maanden buiten de fabrieksgarantie en heeft nog geen 3.000 kilometer ger... Ver más

La empresa ha respondido

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 66% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Todas las opiniones

4 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Chat is niks

Moet je uren wachten om via chat reactie terug te hebben,

21 de diciembre de 2021

Bedankt voor je review.

Vervelend dat je deze ervaring hebt. Als je het icoontje op de website ziet dat we online zijn reageren we altijd direct. Kun je me voorzien van meer gegevens (zoals je e-mailadres) zodat ik met je mee kan kijken?

Alvast bedankt voor je reactie.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede ervaring met filiaal en webwinkel

Eerst naar het filiaal in Tilburg geweest voor een fiets voor mijn zoon. Erg goed geholpen daar, maar we wilden de fiets niet meenemen in de auto. Uiteindelijk via de website besteld en zeer tevreden.

29 de septiembre de 2021

Slechte service!

Onlangs een step gekocht voor mijn dochtertje haar verjaardag. Heel blij was zij met haar mooie step. De step hebben we goed in elkaar gezet, voorwielen extra aangedraaid.Vol trots ging zij er mee naar de creche om hem te laten zien. Na 50 meter steppen viel zij omdat er een voorwiel af viel. Deze weer goed vastgezet en daarna viel het andere voorwiel eraf. Lang verhaal kort: de step is van erg slechte kwaliteit.
Ik heb contact gehad met de klantenservice, zij hebben contact gehad met de leverancier. Op mijn laatste bericht geen antwoord meer gehad sinds ruim een week.

Schandalige service! Geen nieuwe step en ook mijn geld niet terug.

21 de septiembre de 2021

Niet eens 1 ster waard.

Niet eens 1 ster waard.
Zogenaamd vandaag besteld morgen in huis.
Het duurde een een week! Daarna ook een kapotte fiets ontvangen. Het pakket was open en dus niet goed ingepakt. Het pakket staat al langer dan een week in huis om opgehaald te worden. Zelfs dit kunnen ze niet fatsoenlijk regelen . Ik heb spijt dat ik bij giga bikes een fiets heb gekocht. Neverr nooooit meer!
Ik begrijp ook niet waarom ze met dhl werken. Ook een zeer slechte bedrijf.

6 de septiembre de 2021

Beste Fahriye,

Wat enorm vervelend te lezen dat je deze ervaring hebt. Dit is natuurlijk niet de bedoeling.

Ik heb dit voor je nagekeken en zie dat de chauffeur op 3 september niemand thuis trof. Ze komen vandaag opnieuw bij je langs om de fiets op te halen.

Graag horen we van je zodra de fiets bij je is opgehaald.

Alvast bedankt en uiteraard onze excuses voor het ongemak.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Je moet de beoordelingen zien op…

Je moet de beoordelingen zien op Trustpilot, meer 1 ster dan 5 sterren. Dat zegt wel iets over het bedrijf. WAARDELOOS, pas op wat je koopt bij Giga Bikes, ik zal nooit meer wat kopen bij Giga Bikes.

Online bestelling gedaan, binnen en buitenband, bij ophalen in de winkel, helemaal iets anders in de doos dan wat ik besteld had. Alsnog de juiste artikelen in de winkel gekocht, bleek deze duurder te zijn, kon het ook niet verrekenen. Nu wachten 2 weken wachten op restitutie. (Hopelijk dat ze het juiste bedrag retourneren) De foute artikelen direct in de winkel laten retourneren. Contact met klantenservice opgenomen. Vragen om de EAN code van het foute artikel???? Kunnen ze nagaan wat ze fout hebben gestuurd en evt compensatie. HALLO, wie gaat er een EAN code noteren (voor een artikel die je niet hebt besteld) voordat je wat terugstuurt? Prijs compensatie kunnen ze geven door mijn bestelde factuur en de bon die ik in de winkel heb betaald, berekenen. Zo is het makkelijk geld verdienen..foute artikelen opsturen en dan duurder laten betalen in de winkel.

Het verkeerde artikel opsturen is niet mijn fout, enige behulpzaamheid om de klant in de winkel aan de juiste artikelen te helpen is het minste wat je mag verwachten. Laat staan compensatie.
Via de chat functie laten ze ook weten dat ik in de winkel gelijk contact met ze hadden moeten opnemen, je bent toch in een winkel van Giga Bikes en niet op een postagentschap waar je je pakket ophaalt? Allemaal achteraf gepraat om geen compensatie te hoeven geven..

Dus bedenk je 2x voordat je wat gaat kopen bij Giga Bikes !!

23 de julio de 2021

Bedankt voor je review.

Wat vervelend om te lezen dat je deze ervaring hebt! Heb je je bestelnummer voor me zodat we met je mee kunnen kijken?

Alvast bedankt!

Afspraak, lachertje!

Afspraak gemaakt voor een service beurt, s morgens brengen s avonds halen. Totaal mislukt niets aan gedaan,hadden t te druk,waarom dan een afspraak maken? Zeer slechte service,fietsen maar mee genomen,zonder beurt,verkopen wel,nazorg,knudde!

9 de junio de 2021

Bedankt voor uw bericht,

Wat vervelend om te vernemen, heeft u een factuurnummer zodat er contact met u opgenomen kan worden?

Wij horen graag van u.

ZELFS 1 STER is te VEEEEEL

ZELFS 1 STER is te VEEEEEL.Een kinderfiets besteld om deze op de verjaardag van mijn kleinzoon cadeau te doen. Ik kreeg in de eerste fase de accessoire (een bel) geleverd en zou de zelfde middag de fiets bezotrgd worden conform afspraak, want de twee dagen later was de verjaardag, nou mooi op tijd......neeee hoor geen fiets , emails sturen, direct chatten met enkele medewerkers, maar deze verschuilen zich aacter het tekortkoming van de transporteur, afine fiets werd 5 dagen later geleverd met enkele manco`s die ik zelf heb moeten verhelpen, en decbelofte om een tegemoetkoming is nooit over gerept en je voelt je genaaid, niet eens een excuus, al die miepen en vertantwoordelijhken zijn een stelle lafbekken die niet
durven te bellen, maar anoniem schuilen....NOOOIIIT meer iets bestellen.

7 de mayo de 2021

Bedankt voor uw bericht,

Wij horen graag van u.

Waardeloos!

Waardeloos! Als er iets mankeert aan je fiets, willen ze geen oplossing bieden. Niet doen! Ergens anders ben je beter af. Let op; bellen is ook niet mogelijk!

Ze bieden nu een “oplossing” die nog eens €70 kost. Trap er niet in! Wees verstandig en bestel je fiets ergens anders.

30 de abril de 2021

Beste Lotte,

Vervelend dat je deze ervaring hebt. Graag kijken we met je mee. Wat is je factuurnummer?

Niet doen!

Als er iets niet goed is aan je fiets, dan moet je het zelf maar oplossen. Telefonisch contact is niet mogelijk. Mijn advies is gewoon naar een degelijke fietsenwinkel te gaan!

29 de abril de 2021

Beste Edwin,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Echt goede service! De step die geleverd was, één wiel daarvan ging steeds los. Zonder probleem een nieuwe geleverd en de oude defecte terug gestuurd. Nu alles oké en een blij kind. Super :)

28 de abril de 2021

Beste Carmen,

Bedankt voor je leuke review!

We wensen jullie veel plezier van de step en zien jullie graag terug in onze shops!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Prima

Bestelling snel in goede staat ontvangen. Enige minpunt is de overbodige zooi aan reclame die ze ongewild bij de bestelling stoppen.

21 de abril de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Doen wat ze beloven met voordelige…

Doen wat ze beloven met voordelige prijzen. Heb vandaag twee nieuwe banden ontvangen die ik gister besteld had. Communicatie was al prettig, alles klopte en de bandjes zijn inmiddels gemonteerd door mezelf ''schouderklopje ook voor mezelf'' hahaha

Eerlijk is eerlijk, als ik in de zeik wordt genomen dan zet ik het op trustpilot maar als een bedrijf zijn beloften nakomt zeg ik het ook. Bedankt Giga Bikes, bij deze hebben jullie een vaste klant erbij die goede reclame voor jullie zal maken. Greetz Mario

14 de abril de 2021

Beste Mario,

Leuk om te lezen dat je tevreden bent. Daar doen we het uiteraard voor!

We zien je heel graag terug en wensen je een prettige avond!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Giga Bikes levert hele goede fietsen, maar .........

Giga Bikes levert hele goede fietsen, maar de verzending laten zij aan een externe partij over, namelijk DHL. Dit bedrijf hangt aan elkaar van de overnames en moeten concurrerend werken. Dat is te merken aan de bezorging want die is ronduit slecht te noemen. DHL stond voor de deur maar geen fiets. Die paste volgens hun zeggen niet meer in de bus. Mijn kleindochter was jarig en rekende natuurlijk op haar fiets. Giga Bikes neemt niet zelf de verantwoording voor de leverantie maar legt de bal bij DHL neer. Als ik Giga Bikes was zorgde ik zelf voor de leveranties van de fietsen. Dan weet je zeker dat het goed gaat.

2 de abril de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Onderdeel defect binne twee weken

Onderdeel defect binnen twee weken. Klantenservice gaf direct aan dat dit geen garantie betrof. Wel kon ik de fiets retourneren op eigen kosten waarna ze de garantie zouden gaan beoordelen (!?) . Opsturen moet echter wel volgens strikte regels welke nagenoeg onmogelijk zijn als je de originele doos niet meer hebt. Andere mogelijkheden om dit op te lossen wenste ze niet in mee te denken.

9 de marzo de 2021

Step

We hadden een step gekocht en nadat mijn dochter er een dag op had gestept liet de tekening los op het stuk waarop je staat
Ik heb foto gestuurd en meteen kreeg ik via de chat een fijn bericht terug en alles is opgelost
Super service!!

19 de febrero de 2021

Top service

5 maand geleden een ebike online gekocht......werd prima afgeleverd helaas paar dagen later dan gepland door corona....heb daar alle begrip voor.
Na 5 maand is de fiets gevallen daardoor groot slag in het wiel.
Gevraagd of ik een nieuw wiel kon kopen....maar kreeg tot mijn grote verbazing gratis een nieuw wiel opgestuurd....klasse service.....

5 de enero de 2021

Beste Jeffrey,

Bedankt voor je leuke review.

We zijn blij om te lezen dat je tevreden bent over onze service.

We wensen je een prettige dag en zien je graag terug!

perfect

Ik was eerst wat bang om via internet te bestellen gezien het toch over een aanzienlijk bedrag ging, en ik giga bikes niet kende. Maar daar heb ik nu helemaal geen spijt van. Uiterst snelle levering via DHL in een toch wel zeer stevige verpakking. De goed ogende, electrische fietsen waren perfect rijklaar gemaakt ( enkel de pedalen erop en het stuur en zadel in de juiste positie brengen )....In de handleiding stond niet hoe je de lichten moest aan-en uitschakelen, maar dit was snel verholpen via de vlotte chatbox communicatie. kortom alles top, en dit voor een zacht prijsje....... Zeker een aanrader !

23 de noviembre de 2020

Beste Peter,

Bedankt voor je leuke review. We zijn blij om te lezen dat je tevreden bent over de fietsen en onze service.

We wensen je er heel veel plezier van en zien je graag terug!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Onlangs heb ik een hockey klem bij…

Onlangs heb ik een hockey klem bij Giga-Bikes via de webshop besteld. Het product werd de volgende dag al bezorgd. Helaas ging het bij mij mis met de montage waardoor de veer uit het product schoot.

Na een melding hiervan werd binnen 1 uur al gereageerd en uit coulance een nieuwe hockeyklem toegestuurd.

Zo kan het dus ook. Mijn dank is groot!
Topervaring

20 de noviembre de 2020

Beste Karel,

Bedankt voor je review. Leuk om te lezen dat je tevreden bent!

We zien je graag terug en we wensen je een prettige dag!

Hogo garantie...

Een fiets kopen is geen probleem werden netjes geholpen. Alleen fiets valt binnen een week letterlijk uitelkaar alle bouten en schroeven los slot defect van het stuur. Ga je terug zegt men nee we hebben geen service op zaterdag staat op de webside. We lossen het wel op. Nooit niets meer gehoord,waardeloze service. Zijn niet thuis Als er iets mis is met je fiets. Was toch al de 4e fiets en tevens de laatste.

19 de septiembre de 2020

Beste Sandy,

Vervelend dat je deze ervaring hebt. Uiteraard kijken we met je mee.

Heb je je factuurnummer voor ons?

Voordelige fietsenhandel- webshop Giga-bikes.nl

Fietsenhandel en webshop Giga-bikes.nl heeft bij ons een goede en betrouwbare reputatie gewekt!
De fietsonderdelen die we bij de webshop van Giga-bikes.nl hebben besteld zijn gunstig geprijsd en worden netjes verpakt verzonden.

Bij onze bestelling zaten remblokjes, maar de geleverde remblokjes waren helaas niet overeenkomstig (qua afmetingen) met de geadverteerde en bestelde remblokjes.
Na een enkel e-mailtje hierover naar Giga-bikes.nl werd dit snel en coulant verholpen en werden ons andere remblokjes met correcte specificaties toegestuurd (waarmee we weer veilig aan het verkeer kunnen deelnemen.)
De correspondentie verliep ook vlot en adequaat.

De webshop van Giga-bikes.nl is soms iets gunstiger geprijsd t.o.v. de winkel, daarom kan men dus in geval van sommige onderdelen beter via internet bestellen.
Maar uit ervaring weten we dat je in de winkel goed wordt geadviseerd en wordt geholpen betreft al je fietsenonderdelen en reparaties, daar lopen we graag weer eens naar binnen.

Dank ook voor de snelle verzending van de bestelling!

10 de septiembre de 2020

Beste Andre,

Bedankt voor je leuk en uitgebreide review! We zijn blij om te lezen dat het we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen.

We wensen je een fijne dag en zien je graag terug!

8 consejos para escribir buenas reseñas.