Shop Libresse Opiniones 5

3. Tienda de ropa
  4. Lencería
  5. Tienda de ropa para mujeres

Escrito por la empresa

Velkommen til Libresse, et av Sveriges ledende merker for menstruasjonsbeskyttelse. Ved å tilby et utvalg av menstruasjonsbeskyttelse – ogs menstruser – kan du leve bekymringsfritt hver dag med Libresse, uavhengig av om du har mens eller ikke. I nettbutikken vår kan du kjøpe menstrusene våre, samt vår populære menskopp. Menstrusene finnes i mange forskjellige stiler, farger og størrelser, kan brukes i opptil 12 timer, vaskes som vanlige klær i vaskemaskinen, og butikken tilbyr også prøve-på-garanti.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Feilaktig informasjon om forsendelse innad i Norge med Bring - pakke kom fra Sverige med tollavgift

Jeg kjøpte et produkt annonsert med gratis frakt. Jeg sjekket siden at det sendes innad i Norge. Det er en norsk side, og kommer frem at kontor er i Norge og forsendelser sendes innad i Norge med Bring, også under betaling. Men etter bestilling og betaling kom pakken levert med UPS. Ca to måneder etterpå fikk jeg nå faktura på toll. Jeg har kontaktet Libresse flere ganger for å betale denne da det sannsynligvis har skjedd en feil i deres systemer eller annen årsak ukjent meg, men får ikke kontakt.

25 de noviembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Import taxes for a Norwegian order?

I purchased 2 pairs of underwear in November 2025. Was surprised when I received a notification that they were being sent by UPS, and also a little annoyed that it was sent to a pick up point and not delivered home. But no worries, the underwear are good.

However, on the 7th of January, I received a letter in the mail with an invoice from UPS for importing from SWEDEN!

There is no indication on their website that they send from outside of Norway. I was charged VAT and the shipping was supposedly free. They say they ship with Bring.

After 4 emails, 4 calls to UPS, messages to Libresse on Instagram, Tiktok and Facebook, I finally managed to speak to someone on the phone today.

The person said that hundreds are affected by this. They do warehouse in Sweden but typically use Bring. I'm not sure what they do to avoid tolls if they are always shipping from Sweden.

But in this case they changed shippers and they claim that UPS wont speak to them about it to resolve it.

They offered a gift card for Kiwi as compensation but I wont believe it until it happens because there has been NO ANSWER from their email.

I cannot believe that such a large company can behave in such a poor way. Never seen anything like it.

7 de enero de 2026

Ekstra avgift

Jeg bestilte menstruser fra libresse.no for første gang i juli 2025. Jeg var veldig fornøyd. I desember 2025 var det tilbud, så jeg kjøpte tre til. Jeg er veldig fornøyd med undertøyet mitt. Men i januar 2026 fikk jeg et papirbrev fra UPS , fra Albania, hvor det stod at jeg måtte betale toll på 338 kr, og beløpet øker hver dag hvis jeg ikke betaler. I begynnelsen tenkte jeg at det kanskje var en svindel. Jeg ringte UPS, og svaret jeg fikk var at jeg var skyldig dem penger. Damen i telefonen var ikke veldig snill og det virket som om jeg ikke var den første som ringte for å spørre om det virkelig var sant at jeg måtte betale toll. Tenk, jeg hadde allerede brukt undertøyet to ganger, og så får jeg plutselig et papirbrev en måned etterpå om at jeg må betale toll for undertøyet som ble sendt fra Sverige til Norge. Da jeg bestilte i juli 2025, var det ingen ekstra avgifter. Dessuten var det ikke nevnt noe sted at jeg måtte betale toll. Jeg har aldri hatt en så sur opplevelse før. Jeg kjøpte det som et tilbud, men endte opp med å betale mer. Totalt sett er det veldig dyre truser. En uventet tilleggskostnad. Synd. Jeg tør ikke bestille menstruser derfra igjen.

7 de enero de 2026

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.