En af deres chauffører var ved at køre mig ned, tog intet ansvar og sad på sin telefon i bilen.
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg købte både bøffer og pølser til et arrangement. Jeg har tidligere købt kød herfra - bare igennem det nu lukkede Meat Market i Glostrup. Som tidlige blev jeg IKKE skuffet. Særligt bøfferne er t... Ver más
Altid gode produkter til rimelige priser. Denne gang ekstraordinær god kundeservice da de var kommet til at udlevere forkert produkt da jeg hentede. Jeg opdagede det først derhjemme (20 min. kørsel)... Ver más
Bestilte svinekæber, hentede dem dagen efter kl 1000. Lige da jeg kom for at afhente, blev jeg mødt af en medarbejder, som spurgte, hvad han kunne hjælpe med. Smilende og god betjening. Super lækkert,... Ver más
Información sobre la empresa
- Mayorista de carne
- Proveedor de productos comestibles
- Procesador de carne
- Proveedor de productos cárnicos
Escrito por la empresa
Kvalitetskød til engrospriser - direkte fra leverandøren til flere af Danmarks bedste restauranter.
Información de contacto
Søndre Mellemvej 48, 4000, Roskilde, Dinamarca
- shop@oxneholm.dk
- shop.oxneholm.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Bestilte Grovgriller med Gammel knas…
Bestilte Grovgriller med Gammel knas ,,afhentede selv i Roskilde,,en dejlig pølse som fylder godt i maven lækker ostesmag ,,,meget fyldig, men ikke for kraftig,,,en smagsfuld pølse ,,top point herfra.
God kvalitet
jeg har købt meget, pølser, iberico, ribeye og filet.
ikke billigt men altid god kvalitet.
Det er noget rigtig noget. Jeres pølser er bare så gode.
Det har været en rigtig dejlig oplevelse og jeres pølser er rigtigt godt.
Jeg vil.med glad anbefaler .
Vil ønske af man kunne købe flere kg .Men jeg vil meget gerne købe hos jer igen.
Klasse kød og super service
Super service og lækre pølser til…
Super service og lækre pølser til grillen kan kun anbefales
Kvalitets kød/pølser
Jeg hentede selv ordren på deres adresse, ingen problemer.
Varen var pakket fint og det er virkelig kvalitets kød/pølser.
Gammel knas er verdensklasse
Fremragende bøffer
Super kvalitet til meget fair priser
Super kvalitet til meget fair priser. Levering til aftalt tid. Pølser med gammel knas er helt suveræne.
Virkelig gode kvalitetspølser
Lækre produkter og leverence til aftalt…
Lækre produkter og leverence til aftalt tid, betrykkende pakkes med is i flamingokasser.
Hurtig og god levering
Hurtig og god levering.
Jeg havde bestilt grillpølser med gammelknas.
Jeg kan desværre ikke rigtig smage den lækre ost lige så meget, som jeg havde håbet på. Men pølsen er super krydret og smager rigtig godt.
Jeg giver stadig 5 stjerner, da håndtering, levering og kundeservice var i den absolutte top.
Super service
Kvalitets pølser. Fik dog en anden pakke pølser end den jeg havde bestilt, men det løste de perfekt med en refusion. God stil og service.
God oplevelse.
Jeg bestilte 2 slags pølser, de smagte begge virkelig godt, specielt deres ostekrainer er vildt gode.
Og de blev leveret lynhurtigt som aftalt.
Så alt i alt en god oplevelse.
Vi skal have noget mere der fra.
Meget velsmagende pølser
Meget velsmagende pølser - ikke så ofte at jeg får den smagsoplevelse !
La experiencia Trustpilot