En af deres chauffører var ved at køre mig ned, tog intet ansvar og sad på sin telefon i bilen.
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg købte både bøffer og pølser til et arrangement. Jeg har tidligere købt kød herfra - bare igennem det nu lukkede Meat Market i Glostrup. Som tidlige blev jeg IKKE skuffet. Særligt bøfferne er t... Ver más
Altid gode produkter til rimelige priser. Denne gang ekstraordinær god kundeservice da de var kommet til at udlevere forkert produkt da jeg hentede. Jeg opdagede det først derhjemme (20 min. kørsel)... Ver más
Bestilte svinekæber, hentede dem dagen efter kl 1000. Lige da jeg kom for at afhente, blev jeg mødt af en medarbejder, som spurgte, hvad han kunne hjælpe med. Smilende og god betjening. Super lækkert,... Ver más
Información sobre la empresa
- Mayorista de carne
- Proveedor de productos comestibles
- Procesador de carne
- Proveedor de productos cárnicos
Escrito por la empresa
Kvalitetskød til engrospriser - direkte fra leverandøren til flere af Danmarks bedste restauranter.
Información de contacto
Søndre Mellemvej 48, 4000, Roskilde, Dinamarca
- shop@oxneholm.dk
- shop.oxneholm.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Fantastisk lækkert kød
Fin service og fantastiske råvarer
Lækre ænder til juleaften 😊
Lækkert som sædvanligt
Lækre varer som sædvanligt. Fint pakket og nemt at hente
Super kød og super service
Super kød og super service. Mine varmeste anbefalinger.
Venlig og behagelig service
Venlig og behagelig service. Jeg blev forhindret i at afhente de bestilte varer på den aftalte tid, og blev tilbudt at afhente dem dagen efter, ovenikøbet udenfor normalt afhentningstidspunkt. Perfekt, tak.
Lækre Lyngby grill pølser
Lækre Lyngby grill pølser leveret lige til døren og til tiden.
Super gode produkter.
Det bedste sted til at købe pølser og pålægsvarer og bøffer👍
Levering til tiden. Virkelig god kvalitet og smag.
Virkelig god kvalitet og smag.
Jeg havde pludselig en anden aftale på…
Jeg havde pludselig en anden aftale på leveringsdagen, men de var meget fleksible og sagde at hvis jeg ikke var hjemme, ville de bare prøve igen dagen efter.
Og stegen var så lækker, smagfuld og mør, og den svandt nærmest ikke
Mega god serves
Skrev en mail i går aftes
Skrev en mail i går aftes, med et spørgsmål og fik allerede svar her til morgen 07.05… Vi køber jævnligt og er vilde med alt vi har prøvet..
Flæsk og pølser med ramsløg
Købte flæsk og pølser med ramsløg hos Øxneholm.
Det var som sædvanligt super kvalitet.
Lækker flæsk og dejlige smagfulde ramsløg pølser, fås ikke bedre
Lækkert lækkert oksekød
La experiencia Trustpilot