Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Update.Og nu skriver de så at jeg har åbnet et af produkterne, hvilket simpelthen er løgn. Jeg returnerede produkterne under en time efter jeg havde hentet dem i pakkeshop. Det kan man se på ti... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Shop4body er et virkelig fint firma, hvilket jeg bl.a. synes fordi jeg der køber trykfri bomuldsstrømper, som mine fødder og jeg elsker, fordi de er verdens behageligste til rimelig pris! Og så har fi... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Har brugte firma også for, som har været tilfreds, kvalitet og priser ,jeg skulle returnerer en vare og skulle ,fra deres hjemmeside fået label ,desværre til 49 kr. Men som første gang ,hvor je... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Min pakke dukkede ikke op til trods for jeg fik besked om at den var afsendt Jeg kontaktede Shop4body og fik svar af en meget sød medarbejder, der lovede at sende en ny pakke med tilsvarende indhol... Ver más

Información sobre la empresa

1 estrella

Ha contestado el 23% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Den tilsendte vare var en joke!

Jeg købte en såkaldt 4 punkt stok til 300 kr., som jeg som handikappet har stærkt brug fo. Den tilsendte stok var en joke - billige materialer og ubrugelig. Man kan ikke sende varen retur. Kort sagt er det et svindelforetagende. Køb aldrig noget hos det firma.

27 de febrero de 2025

Ingen kundeservice

Ingen kundeservice, man kan ikke ringe, man kan ikke skrive til dem, så man kan ikke returnerer den skodvare, de har sendt !
Køb ALDRIG noget hos dem, det er tyveri !!!

4 de marzo de 2025

Hej Stempelfabrik
Tak for din anmeldelse. Vi har svaret jer pr. mail. Vi har samme returpolitik, som jer hos stempelfabrik.dk Du kan se jeres returpolitik her:
Fortrydelsesret
Der er 14 dages returret på alle standardvarer, regnet fra den dag de modtages. Specielt fremstillede varer (Custom-made) indgår ikke i denne fortrydelsesret. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du kontakte os på telefon eller mail, herefter skal du blot returnere varen i samme stand og mængde, som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes hele købsprisen (dog ikke, porto og ekspedition) til din konto indenfor 14 dage. Omkostninger til returnering skal du dog selv afholde.

Hvis du har opnået gratis forsendelse, og fortryder dit køb eller skal ombyttes, skal du selv betale returomkostninger, samt betale vores forsendelse, da man ikke kan få fri forsendelse, på et salg der bliver returneret !

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ignorere åbenbart en på mail!

Ignorere åbenbart en på mail!

25 de febrero de 2025

Hej Mette,
Tak for din anmeldelse. Vi har besvaret flere mails fra dig i forbindelse med din forespørgsel. For at kunne vejlede dig bedst muligt, har vi bedt om flere oplysninger og givet dig mål og produktinformation. Det er dog svært for os at vurdere præcist, hvilken størrelse der vil passe dig. Du angiver selv, at du befinder dig mellem to størrelser. Vi har forsøgt at vejlede dig i henhold til dette i forhold til selve produktets mål og anvisninger, men vi kan ikke vide præcist, hvilken størrelse du skal vælge.
I denne situation vil vi anbefale, at du overvejer at købe begge størrelser og returnere den, der ikke passer. På den måde er du sikker på at få den rette størrelse.
Vi håber, at dette forslag kan hjælpe, og vi er selvfølgelig klar til at assistere dig yderligere, hvis du har spørgsmål.

Venlig hilsen
shop4body

Dejlig hurtig

Det var lige godt den hurtigste levering jeg har fået endnu, bestilte 2 varer den 19 kl. 14.30 og den 20 kl 3.17 var pakken i min postkasse
5 store julestjerner herfra

19 de diciembre de 2024

Mangelfuld returpolitik

Købte et par termostrømpebukser og to tåbeskyttere, som desværre alle var for store. Det kan firmaet jo ikke gøre for.
Til gengæld har det været umuligt at returnere varerne, idet Shop4body ikke modtager pakker fra pakkeshop, og der er pakken blevet sendt hen, i det der var lukket, da pakkeposten forsøgte at aflevere mine returvarer ...
Nu har jeg spildt et par hundrede kroner på varerne og betalt først fragt for at få pakken tilsendt og returfragt, som ikke er gennemført.
Når man slår sig op som en webshop, så må det mindst kunne forventes at man kan få en returlabel, så man kan være sikker på at pakken bliver returneret.... Desuden er det også mega træls at der ikke er mulighed for at afhente varen hos firmaet, når man bor i området.
Jeg kommer aldrig til at bruge Shop4body igen.... Det er alt for bøvlet

29 de noviembre de 2024

Meget dårlig oplevelse

Meget dårlig oplevelse. Bestilte fra Shop4you (med mail, mobilnr, adresse osv.), men modtog ikke bekræftelse pr mail, som man plejer. Efter en uge tjekkede jeg min bank og kunde se at betalingen var trukket. Sende en mail til Shop4you på deres hjemmeside (i det at de mangler telefonnummer) og spurgte efter pakken, og bad dem at undersøge sagen. Fik 0 svar. Sende en ny mail. Som svar fik jeg en lang tekst med datoer om pakken; hvornår den var bestilt, sendt, nået til DAOs butik til afhentning, reminders til kunden, sendt i retur osv. Problemet var, at jeg aldrig havde modtaget disse oplysninger. Jeg havde forventet professionel behandling men det skete desværre ikke. Fik 0 undskyldning eller forklaring. Har herefter ikke hørt mere fra Shop4you.

20 de noviembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har handlet flere gange her

Jeg har handlet flere gange her. Størrelsesangivelsen har altid passet mine fødder perfekt. Herudover bestilte jeg om onsdagen og min bestilling ankom om fredagen.

6 de noviembre de 2024
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Købte en lilletå beskytter som kun…

Købte en lilletå beskytter som kun kommer i one size.
Den var alt for lille og lukker af for blodtilførselsen.
Så hvis du har store fødder/tæer(str 46), skal du nok overveje om du kan være i en one size.
Måske i skulle overveje flere størrelser.

31 de octubre de 2024

hej Lasse,
Tak for din anmeldelse. Du er velkommen til at sende retur. :-) One size betyder, at et produkt findes i én størrelse, der passer til de fleste, men ikke alle. Ved tvivl er man altid velkommen til at spørge via vores support på info@shop4body.dk
:-) Mvh shop4body

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Trukket for penge jeg ikke skylder.

Jeg har handelt hos Shop4body, jeg fik en meget fin behandling. Jeg havde bestilt et produkt og kunne se det var det jeg skulle bruge, det har jeg gjort 2 gang. Jeg har selv hentet produktet den 09.08.24 og afleveret det retur samme dag på lageret i Svenstrup, Den 19.08.24 hentede jeg en lændebælte og skrev til firmate at produktet ikke svarede til mine forventninger og jeg ville aflevere det om torsdagen og jeg afleveret til på lageret i Svenstrup, det var begge gange en ung mand der tog imod det. Så jeg har ikke købet noget og skylder derfor heller ikke noget. .
Så den 10/10 24 har de hævet kr. 158,95 på min konto. Jeg har skrevet til dem hver dag men ingen svarer, jeg har prøvet at ringe, der er heller ikke noget svar. Jeg har bedt om at få min penge retur, da jeg ikke skylder noget. Så I skal holde øje med jeres konti når I handler.

10 de octubre de 2024

Alt godt herfra

Alt godt herfra. Jeg fik pakken hurtigt og jeg er rigtig godt tilfreds med mit køb. Med venlig hilsen Grethe

14 de octubre de 2024
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jeg har bestilt trusser i st se revideret anmeldelse

Obs ! her er en revision, hurtig ombytning og levering. Returseddel sendt. Tak for det

Jeg har bestilt trusser i st. 48 og får så st 40. Når jeg læser de forskellige anmeldelser, så håber jeg ,de har modtaget min mail og billeder, så de kan sende de rigtige. Her kan de jo ikke undslå sig med ,ikke at have modtaget mail fra mig. Jeg ser frem til at høre fra jer.

5 de octubre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Købt 2 par støttestrømper.

Købt 2 par støttestrømper.
Det viser sig at de ikke kan bruges af mig , lukker 1 pakke op, de er for stramme.
Ringer firmaet op adskillige gange, lægger besked på deres telefonsvarer, ingen respons.
Sender derefter en mail, stadig ingen respons.
Sender ubrugt strømper retur til firma adresse med DAO.
DAO kontakter mig, de kan ikke aflevere pakken hos firmaet.
Det er lige 550, kr smidt ud.
Fraråder andre til at handle hos dem.

6 de agosto de 2024

Hej Kirsten
Tak for din anmeldelse. Vi kan se, at vi svarede dig i torsdags, men har ikke hørt fra dig siden:-)
Thursday 10:29
To:Kirsten Henne
Show more
Hej Kirsten,

Tak for din mail. Vi har desværre ikke telefonsuport i øjeblikket, men hjælper altid gerne pr. mail. Hvis du sender os trackingnummer og hentekode, så henter vi din pakke i pakkeshop.

Med venlig hilsen

Nicoline Olsen

Kundesupport

God kundeservice

Købte 2 elastik stropper med tåskiller til en knyst. De gik desværre meget hurtigt i stykker, men da jeg henvendte mig til kundeservice var de hurtige til at sende mig et nyt par.

12 de agosto de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super hurtig levering og god kvalitet

Bestilte i går kl. 14.05 nogle indlægssåler på Shop4body.dk.

Her til morgen kl. 07.25 kom der en besked, at pakken var leveret på min adresse.

Har aldrig oplevet så hurtig en ekspedition fra bestilling til levering (og jeg havde ikke engang bestilt som ekspreslevering).

Sålerne (som med svangstøtte grundet platfod) er af en super kvalitet, og da jeg før har købt nogle magen til hps shop4body, ved jeg at de holder formen og ikke umiddelbart slides op,selvom man bruger dem dagligt i et år.

Absolut min favorit online butik til at købe ergonomiske såler hos.

13 de agosto de 2024
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ingen reaktion på henvendelser.

Inden jeg modtog min bestilte vare,sendte jeg en mail og udfyldte også formularen på hjemmesiden. Trods 2 henvendelser,ingen svar.....
Jeg fik heller aldrig en bekræftelse på min bestilling.

Hvorfor svarer I ikke????

28 de julio de 2024

Respuesta de Shop4body

Hej Else, Tak for din anmeldelse. Vi kan ikke se en bestilling fra dig i vores system, men skriv gerne til info@shop4body.dk, så ser vi nærmere på det. :-)

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.