Der var lidt problemer med lagenerne, men ShopDyner.dk kontaktede mig og selvom at det var længe efter, da jeg havde glemt hvor jeg købte dem og ingen kvittering havde, sendte de straks 2 nye lagener... Ver más
La empresa ha respondido
La empresa ha respondido
Kiggede efter topmadras og rullemadras i specialmål 75 x 195 i god kvalitet, men dog ikke for dyr, da det er til gæsteseng. Fandt det her og grundet den meget overskuelige søgefunktion kunne jeg væ... Ver más
Купили Jeg købte et tæppe på 9 kg. Min datter er 17 år gammel. Vi fandt den perfekte vægt, og vi er meget glade for det. Hun begyndte at sove bedre og falder hurtigere i søvn, og hendes søvnproblemer... Ver más
Næsten alt var som det skulle være. Hurtig forsendelse og fine vare, på nær det hvide lagen hvor der var en gullig plet på, da vi pakkede den ud, men det lugter ikke rigtig af noget. Men den får en t... Ver más
Escrito por la empresa
Escrito por la empresa
Sleipnersvej 24, 4100, Ringsted, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Hvad mere .Det var en rigtig godt oplevelse
Handlen er gået fint. Produktet er sikkert ok, men mine forventninger til en silkedyne var meget højere.

Respuesta de ShopDyner.dk
Levering fin Tæppe svarer ikke til min forventning. Dårlig kvalitet til mange penge

Respuesta de ShopDyner.dk
Stå at penge først trækkes når varen sendes men de bliv hentet med en samme og han ikke hørte noget om levering en uge efter

Respuesta de ShopDyner.dk
Købte en Helårsjunior dyne i moskusdun til mit barnebarn i fødselsdagsgave. Flot dyne og flot pakket ind. Hurtigt leveret alt var perfekt.
Købte 3x2 sæt sengetøj og er godt tilfreds den lækre kvalitet og den rimeligste pris.
Fantastisk kundeservice da jeg var i tvivl om levering af flere omgange. Elsker min madras. Den er fantastisk.
Varerne skuffede i kvalitet i forhold til prisen. Hurtig levering.

Respuesta de ShopDyner.dk
Más información sobre otros tipos de reseñas.