hej jeg er ny ejer af shopsimple.dk og har ikke noget med de gamle ejere at gøre jeg håber dem som ikke har fået deres varer sagsøger de tidligere ejere af denne webshop mvh. paw bjerremann
Consulta las opiniones de los clientes
Köpte en dash kamera, kom på ett par dagar dock saknades en detalj, efter ett par dagar fick jag kontakt med kundtjänst som skickade den saknade detaljen. dock blev nått fel och fel detalj dök upp....... Ver más
20191126. Hej alla kunder! jag ger detta företag fyra stjärnor endast därför att jag inte vill slösa med fem stjärnor. Detta företag visade verkligen upp utmärkta prestationer tros falerande dysfunkt... Ver más
Tog chancen og lagde en handel her på siden via annonce på Instagram. Fandt mine sommer- ynglings- sandaler til 1/3 pris af hvad andre tager. Bagefter blev jeg noget forskrækket da jeg kigg... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Vi har siden 2006 beskæftiget os med at importere fra til Danmark og solgt videre til andre B2B kunder, vi synes derfor det er på tide at privat kunderne får gavn af vores vilde priser. Deraf opstod Shopsimple.dk konceptet. Vi tilbyder både e-mail support og telefonsupport i alle hverdage.
Información de contacto
Tømmergade 15, 6830, Nørre Nebel, Dinamarca
- info@shopsimple.dk
- shopsimple.dk
No consta que solicite reseñas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
En kundservice som knappt existerar
En kundservice som knappt existerar. Fick en defekt vara men trots detta är de inte tillmötesgående. Handla ej här.
Jeg har bestilt noen trådøøse…
Jeg har bestilt noen trådøøse ørepropper, men ikke hørt noe mer fra Simpleshop enn at ordren er confirmed, penger er trukket fra konto, men det er ikke svar å få noe sted. Så dette er ikke veldig imponerende. Det virker useriøst foreløpig. Jeg har sendt epost flere ganger. Ingen svarer. Andre nettselskaper har sider for sporing og slikt. Her er det som et stort tomrom. OPPDATERING: Etter en del frem og tilbake ble jeg varslet om at Simpleshop ikke hadde sendt produktet, pga et eller annet i sine rutiner, det ble så sendt og kom frem, omkring en måned etter det de hadde reklamert med. De svarte også etter hvert, men jeg måtte purre mange ganger. E
Beställ aldrig något från Shopsimple
Beställ aldrig något från Shopsimple. Lurar kunderna, skickar inte beställningen fast den är betald.
köpte två GPS-klockor fär barn från…
köpte två GPS-klockor fär barn från dem. Det var svårt att få SIM-korten på plats. Ena klockan dog efter en dag, den andra har skruvarna börjat rosta på. Jag får inget svar ifrån shopsimple.
Handla inte hos Shopsimple, de verkar vara en lurendrejerifirma.
Køb aldrig ved dem!!
Køb aldrig ved dem!!! De leverede forkert vare - og har ingen tlf nr! Så det er ikke muligt at komme i kontant med dem på andre måder end på facebook, hvor de skriver en automat besked med at man skal skrive en mail til dem, som man så kan skrive 1000 af for de svarer ikke - skriver man på deres annoncer på facebook, at man vil i kontant med dem, sletter de dem bare,
Urusel sevice
Fick 1 vara av 3 beställda. Mailat 2 ggr med frågan var resten av varorna tagit vägen. Inget svar. Fakturan är på Klarna så får väl betala iallafall trots att jag ej fått varorna. Såg annonsen på fb. Dessa annonser skulle tas bort så inte fler blir lurade
Urusel service
Urusel service
Felaktig vara
Krånglig retur
Läser inte mailen utan får autosvar
Dålig kommunikation (säger att man svarar på mail inom 24 tim vilket inte stämmer, dessutom aldrig svar under helg)
Får betala frankt trots att varan som levereras är fel (hänvisar till företagspolicy)
Den købte vare var sikkert udmærket
Den købte vare var sikkert udmærket, men dækkede ikke behovet for brugeren. Ingen problemer med at returnere med den tilsendte pakkelabel.
Beskrivelsen af varen før købet kunne være bedre, så ville fejlkøbet ikke have været til stede.
Varning handla inte av Shopsimple
Varning handla inte av Shopsimple! Köpte en produkt jag absolut inte var nöjd med - Chillow Cooler/sval kudde. Du ska själv fylla den med vatten och lägga den i frysen - vem vill ligga på is? Enligt annonsen kyler den ned sig själv och är 4-6 grader kallar än omgivningen. Jag skrev en recenstion om kudden på deras hemsida - vilken de givetvis inte visar. Skickade mail till dem och fick följande svar:
Skulle du inte vara nöjd med en vara får du naturligtvis reklamera och skicka tillbaka den till oss och bli återbetald.
men eftersom du redan har gett oss dåliga betyg och gett oss en dålig attityd utan ens försökt prata med oss behöver vi inte bry oss om det.
Det är verkligen en kundtjänst när den är som bäst. Ser på era andra omdömen att jag knappast lär få pengarna tillbaka. Så min rekomendation är att absolut inte handla av dem!
God kundeservice
God kundeservice, der kender produkterne og hurtigt kan hjælpe med hvilken model af varen der er bedst til behovet.
Kina BRAS
Kina Bras. . Billigt Kina Bras. købte samme vare i lokal butik. i original embalage i bedre kvallitet billigere. I tåler bare ikke kritik
Bluetooth hörlurar efter laddat full…
Bluetooth hörlurar efter laddat full står upp till 40 timmar musik var knappt 4, skulle ladda igen helt död bara. Rent skräp
Ringe produkt
Ringe produkt, kinesiske størrelser og ikke muligt at få kontakt med forhandler.... Som også hedder Skovgaard medie.
Pengene spildt... Jeg vil aldrig handle der mere.
Alt andet end "simple"
Bestilte en cykel hos dem og de trak betaling dagen efter, men derefter hørte vi intet fra dem og de svarede ikke på vores mails.
Det er en meget lang historie og vi oplevede at det var et mareridt at købe hos dem. Vi troede til sidst at vores cykel aldrig dukkede op.
Nåede endda at oprette en indsigelse til vores bank, så fik vi en mail om at cykel lå på et fragtlager 30 km væk men ville blive sendt retur indenfor 2 døgn. Tænk der skulle gå 12 dage inden vi fik tracking kode på cykel.
Vi hentede cykel og de reklamerer på hjemmeside. at stel er af alu, men det er af tyndt stål, og stel har mange buler, men formoder det nok er standarden sådan en cykel fra Kina :-(
Vi handler vildt meget på nettet, og vi har aldrig oplevet en kundeservice på mail der bare tilnærmelsesvis er så elendig. Vi oplever man bare bliver holdt hen når der endelig bliver svaret, "se i din spam mappe", eller vi har sendt svaret i den anden e-mail du har opgivet, er standard svaret fra dem til os, når vi endelig hører noget. Og der var ingen mail kommet på vores anden e-mail adresse.
Vi lod os lokke af billig pris samt ekstra 15 % rabat, men hold op vi har brugt mange timer på mails samt spekulationer. Vi gør det aldrig igen.
Opdatering 7/8-18:
Shopsimple.dk valgte i sidste uge at få Trustpilot til at fjerne denne her anmeldelse og det var til trods for at Shopsimple.dk fik mit ordre nummer så de kunne se at jeg havde handlet hos dem.
Jeg sendte herefter hele min mail korrespondance med Shopsimple.dk til Trustpilot og de har nu verificeret min oplevelse har fundet sted så min anmeldelse igen er aktiv.
For mig virker det som om de prøver at fjerne dårlige anmeldelser på Trustpilot.
handlade för 1 månad sedan och fick fel…
handlade för 1 månad sedan och fick fel varor. Har fortfarande inte fått min faktura krediterad. Får ingen svar och jag kommer aldrig handla här igen
Vänliga så länge man handlar!
Vänliga så länge man handlar!
Men om man vill returnera för att varan ex. ”Air-Bed” inte uppfyller beskrivningen utan är så dålig att man inte kan använda den, så dröjer det länge innan man får svar och tonen är helt annorlunda!
Ingen fri retur utan kunden får stå för det, kan bli dyrare än varan! 👎
Spin broom skal I holde jer fra
Spin broom skal I holde jer fra, billig kineservare,som ikke kan samles ordentlig dvs den er ubrugelig
Dåligaste handlad fick fel grejer på…
Dåligaste handlad fick fel grejer på beställning mailed de men fick inga svar
Massageapparat!!!!
Massageapparat!!!!
Det første jeg tik tilsendt holdt ikke ret længe, så ville det ikke tænde. Fik dog pengene retur og bestilte i god tro et nyt. Mindre end en uge efter jeg modtog det, vil det heller ikke tænde, og har kun været brugt to gange!! Jeg skriver til shopsimple på facebook, og får her af vide at det er mig der ikke kan finde ud af at bruge apparatet rigtigt!!! Samt en absolut uprofessionel behandling som kunde....
Lad være med at købe derinde, medmindre i har masser af tid til at skrive mails, bruge penge på at sende varer retur mv.
Det skal dog siges at de denne gang vil sende en retur label pr mail til mig, men lad os nu se...…..
Billigt og hurtig levering
Billigt og hurtig levering, handler gerne her igen.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.