Shopsimple Opiniones 211

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,4

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

hej jeg er ny ejer af shopsimple.dk og har ikke noget med de gamle ejere at gøre jeg håber dem som ikke har fået deres varer sagsøger de tidligere ejere af denne webshop mvh. paw bjerremann

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Köpte en dash kamera, kom på ett par dagar dock saknades en detalj, efter ett par dagar fick jag kontakt med kundtjänst som skickade den saknade detaljen. dock blev nått fel och fel detalj dök upp....... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

20191126. Hej alla kunder! jag ger detta företag fyra stjärnor endast därför att jag inte vill slösa med fem stjärnor. Detta företag visade verkligen upp utmärkta prestationer tros falerande dysfunkt... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tog chancen og lagde en handel her på siden via annonce på Instagram. Fandt mine sommer- ynglings- sandaler til 1/3 pris af hvad andre tager. Bagefter blev jeg noget forskrækket da jeg kigg... Ver más

Información sobre la empresa

1. Electrónica y tecnología

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Vi har siden 2006 beskæftiget os med at importere fra til Danmark og solgt videre til andre B2B kunder, vi synes derfor det er på tide at privat kunderne får gavn af vores vilde priser. Deraf opstod Shopsimple.dk konceptet. Vi tilbyder både e-mail support og telefonsupport i alle hverdage.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

FORKERTE FARVE!

Bestilte et segboard og fik det som planlagt. Men jeg fik den i den FORKERTE FARVE. Men eller mega god kvalitet.

25 de marzo de 2018

❌❌❌❌KAN IKKE ANBEFALE DEM❌❌❌❌

Jeg skulle bestille en vare fra dem ( for min mor ) jeg kontakter dem efter 3 dage da jeg kunne se at post nord kun havde modtaget elektronisk information på min pakke... Jeg skriver så for at høre hvor langt min pakke er, hvor de skriver tilbage at at den er pakket og klar til afsending samme dag.. Jeg venter så yderligt 2 dage hvor pakken stadig står som 2 dage før, jeg skriver så igen at min pakke ikke har flyttet sig og hvad der sker? Jeg for så en mail hvor de skriver at de har informeret mig om at varen er udsolgt men på lager igen den 25 marts 2018 jeg skriver så at jeg ikke er informeret om dette, og sender så dette til dem. De skriver så tilbage at jeg kan få mine penge retur eller vente på varen er på lager igen.. Jeg vælger at vente til varen er hjemme igen, og endelig kommer pakken idag den 23 marts 2018 da vi får åbnet pakken er det en vare som kan købes til 200,- på wish... (vi tjekkede wish da vi kunne se alt stod kinesiske) Vi har betalt 299,- for selve varen og 39,- i fragt... Og det skal lige siges den var på tilbud den fulde pris er 799,- inde hos shopsimpel.

23 de marzo de 2018

Forkert vare leveret

Hvorfor svarer i ikke når man skriver til jer? I har sendt mig forkert vare og har skrevet både på mail og messenger siden i fredags men der er gået flere dage nu og har endnu ikke hørt fra jer, og der ingen tlf nummer man kan ringe til.

21 de marzo de 2018

Hej Marie

Vi har svaret på din henvendelse mandag eftermiddag.
Prøv evt og tjek om vores besvarelse er havnet i uønsket post.

Jeg ringer dig op med svar på din mail.

Modtaget defekt vare

Modtaget defekt vare. får intet svar ved henvendelse på mine mail. og der er intet tlf nr så man kan ringe til dem

21 de marzo de 2018

Hej Else

Vi har svaret på din mail mandag eftermiddag.
Prøv evt og tjek om vores mail besvarelse ligger i uønsket post.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har fået en defekt vare og sendt…

Har fået en defekt vare og sendt mail,men der kommer ingen reaktion.
Kan man ikke ringe til firmaet ???,,

19 de marzo de 2018

Hej Birthe

Vi har svaret på din henvendelse igår morges, og der er sendt en GLS retur label
til dig idag som du kan bruge til at sende varen retur med. Prøv evt. og tjek om vores
svar er havnet i uønsket post.

Hurricane Spin Scrubber Ordrenummer NO16613

Bestilte Hurricane Spin Scrubber 28. Januar og betalte kr. 549,- med kredittkort 31. Januar. Egentlig var det rabatt på kr. 200,- så totalprisen skulle være kr. 349,- som det fremgår også på fakturaen.
Regner med at feilen blir rettet og rabatten på kr. 200,- blir overført til min konto.
Produktet ser bra ut og jeg gleder meg til å prøve det i morgen.
Mvh
Wenche Scherer
Ordrenummer NO16613

27 de febrero de 2018

Hej Wenche

Produktet koster 549,-
Vi har aldrig solgt dette produkt til en billigere pris.
Vi vil sætte pris på at nu fjernede denne anmedelse.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jag har köpt en kamera av detta …

Jag har köpt en kamera av detta oseriösa företag, leveransen var det inget fel på , men det kom en helt oläslig manual på kinesiska och var inte till den kameran som jag köpt .Jag har mailat till dem minst 5 ggr men inget svar, men det står i deras reklam att man kan komma i kontakt med dem både på mail och telefon, detta stämmer inte.
Jag har för försökt att få ett återköp, med de svara inte på mail.
När de marknadsför varorna på nätet så är all text på svenska, men sedan kommer det kryptiska manualer.
Jag vill bara en sak och det är att få en manual som är läslig och som jag kan koppla in min kamera efter
Detta vill jag kalla för falsk marknadsföring. Har nu tagit kontakt med konsumentverket i Sverige för att få fram fakta i detta ärende
Kjell Åke Persson

13 de febrero de 2018

Hej Kjell Åke

Der er sendt en manual til dig med post samme dag som jeg svarede dig på
din mail. Jeg håber den er nået frem til dig nu, ellers sender jeg en ny til dig.

Sämsta kundservice någonsin

Sämsta kundservice någonsin. Har fått fel vara två gånger och kundansvariga kommunicerar inte med lagret!? Helt inkompetenta! Beställde en brun paraplyfåtölj men fick en mörkbrun. När jag jag fick fel stol för andra gången skriver Tina på kundservice, ”men skrevs du inte på retursedeln att du vill ha en ljusbrun fåtölj!?” Företaget har inte ens en ljusbrun fåtölj i sitt sortiment. Stolen på hemsidan som jag vill ha heter brun. Har tvingats bekosta flera resor till posten som företaget vägrar ersätta. Har bett dem ringa mig men de har i te gjort det och det finns i get nummer att nå företaget på. Skumt! Handla aldrig av detta företag!!!!!!!

9 de febrero de 2018

Hej Liselott

Vi beklager selvfølgelig at du har modtaget den forkerte farve
stol to gange, det har vi rettet op på og sendt den rigtige.

Dårlig

Bestilte en vare, fik via en mail besked på at ordren var gået igennem. Var i kontakt med dem flere gange. Levering efter 2-3 dage, efter en uge ingen vare modtaget. Kontakte igen men får at vide de vender tilbage, kontaktet igen og får at vide at varen er udsolgt og jeg ikke får den!!!! Og så slutter de bare med "fortsat god dag"

7 de febrero de 2018

Hej Marianne

Vi beklager at vi ikke var i stand til at levere den bestilte
vare. Den var desværre udsolgt, det sker desværre engang
imellem.

Fræk og flabet kundeservice

Jeg har købt et produkt, der rasler fra hinanden ved brug. Jeg har sendt to mails, som jeg ikke har fået svar på. Jeg henvender mig på messenger og kommer i kontakt men en umoden medarbejder, der allermest virker som han eller hun er 10 år. Jeg far svar som: "Selvfølgelig læser vi ikke de klager, vi får!" Og "Læser du ikke hvad jeg skriver til dig?" Jeg er rystet, især da jeg får at vide at jeg er fjendtlig!!!!???? Jeg beder om at komme til at tale men en anden, hvilket jeg får nej til. Jeg vil absolut ikke anbefale nogen at købe på shopsimple

23 de enero de 2018

Hej Iben

Jeg kan ikke se at vi har modtaget din mail vedr.reklamation på et produkt.
Vil du skrive til info@shopsimplesupport.dk så vi kan hjælpe med at løse sagen.

Det mindste man kan hive er 1

Det mindste man kan hive er 1. Ville give et stort 0 har købt flere ting og de fleste virker ikke og de sendte forkert antal varer. Svært at få det jeg havde bestildt og betalt for. Handler aldrig mere der.

23 de enero de 2018
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Må på det kraftigste advare mod dette …

Update 21/1 kan ikke se at jeg kan svare på jeres kommentar nedenfor så den kommer her:

Det er jo så en lodret løgn alt det I skriver. Er faktisk målløs.
1. Der stod ekstrem kort leveringstid da jeg bestkmte. 1-2 dage el sådan noget lignende ligesom på jeres øvrige varen , hvilket var en af årsagerne til jeg bestilte da jeg havde et akut behov for varen. Jeg må så selv bede om en ordrebekræftelse, da I ikke har sendt en. Den får jeg så på mail. Der står ingen leveringstid i. I mailen jeg så sender efterfølgende og spørger til om jeg kan være sikker på at få besked når I sender varen nu jeg ikke modtog ordrebekræftelsen, skriver I heller ikke nogen leveringstid i, men blot at den ikke er afsendt. Så nej I har ikke oplyst om lang leveringstid. Tværtimod.

2. Jeg har skrevet 3! Indlæg på Facebook. Ikke 8. Da I slettede det første skrev jeg igen. Tænkte det var mærkeligt det forsvandt men så slettede I det igen på trods af jeg blot spurgte til hvor min vare blev af? Og i mit 3. Opslag spurgte jeg til hvorfor I sletter mine opslag (har screen dumps af de sidste to opslag hvis nogen skulle ønske at se den).
Du skriver at support foregår på mail. Det er lidt svært når I ignorerer ens henvendelser omkring levering. Derudover ligger der et opslag hvor en anden får support.

Det er den rigeste SoMe indsats jeg længe har set det her. Absolut ikke måden man driver SoMe i 2018 eller i det hele taget måden at behandle kunder på.

Har nu fået mail om at min ordre er på vej, så må vi se om jeg rent faktisk får den. Men handler aldrig her igen.

Oprindelig anmeldelse:
Må på det kraftigste advare mod dette firma. Bestilte i december en vare med forventet levering inden for få dage. Skrev efter nogle dage at jeg savnede en ordrebekræftelse hvilket jeg fik mellem jul og nytår. Det var hurtigt svar hvilket jeg var ganske tilfreds med skrev så igen efter nytår og spurgte om jeg nu kunne være sikker på at få besked på sms og mail når jeg ikke havde fået ordrebekræftelse. Fik besked på at den ikke var afsendt og at jeg ville få besked når den blev afsendt.
Derefter sker der ikke noget og jeg har skrevet til dem flere gange ang status men hører ikke noget. Har også skrevet på Facebook men de sletter mine opslag selvom de holdes i en sober tone. Og nu ser det ud til at de har fjernet opslagsfunktion for at undgå flere beskeder fra mig.
Skal siges at de har fået mine penge da de blev trukket via Mobilepay. Forventer at de sender varen nu eller giver pengene tilbage. Sker det ikke efter dette opslag bliver det en klage til forbrugerombudsmanden.

18 de enero de 2018

Hej Ann-Kristin

Vi kan se du flere gang er blevet oplyst op leveringstiden på 7-21 hverdage som der også stod ved bestilling.
De er korrekt at du er blev blokeret på facebook fordi du har lavet 8 opslag/kommentarer inden for 24 timer, når vi alle steder henviser til support foregår pr email, synes vi dette var for voldsomt.

Svar til update.
-Vores system sender helt automatisk en ordrebekræftigelse, så tjek evt dit spam filter engang.
-Vi skriver allerede inden bestilling at der er denne leveringstid.

Vi beklager du har overset denne leveringstid, og vi beklager selvfølgelig at dette er din oplevelse, det er bestemt ikke iorden.

Vi håber du bliver glad for dit produkt, eller kan du altid sende det retur og få dine penge retur.

Regningen er betalt

Regningen er betalt. Ingen vare er sendt, dårlig undskyld med ting ikk var på lager. Og nu besvares mail ikke....
Man kan desværre ikke besvarer her på..
Men kan snildt købe med dankort ovs ved jer. Så trækker i penge når vare er “sendt”
Men vare er ikke sendt, og i kan ikke redegøre for hvilken dag varen kommer på lager..

18 de enero de 2018

Hej Kenneth

Regningen er betalt ? Vi tilbyder ikke faktura betaling. Vi forstår ikke hvad hvad det er du klager over her ?
Men send endelig en email til info@shopsimple.dk de vil rigtig gerne hjælpe dig.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Det er da godt nok det mest useriøse …

Det er da godt nok det mest useriøse firma jeg længe har oplevet. Købte to overvågnings kameraer. I beskrivelsen stod at de virkede via en app. Og det er ikke løgn. Men det er dårlig stil at vise et andet firmas logo og app når de ikke virker sammen. Jeg var desværre for langsom til at få dem pakket ud og testet ellers havde i sgu fået dem i nakken.

15 de enero de 2018

Hej Henrik

Vi beklager det er din opfattelse, vi er lidt i tvivl om hvad du mener med bruger logo og app, produktet du har købt er ikke angivet som værende noget mærke.
Hvis du er utilfreds med produktet er du da velkommen til at sende retur og få pengene tilbage.
Tænker at tage fat i virksomheden inden sådan en anmeldelse og forsøge at løse dette var en god ide i fremtiden :)

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.