Shopsimple Opiniones 211

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,4

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

hej jeg er ny ejer af shopsimple.dk og har ikke noget med de gamle ejere at gøre jeg håber dem som ikke har fået deres varer sagsøger de tidligere ejere af denne webshop mvh. paw bjerremann

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Köpte en dash kamera, kom på ett par dagar dock saknades en detalj, efter ett par dagar fick jag kontakt med kundtjänst som skickade den saknade detaljen. dock blev nått fel och fel detalj dök upp....... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

20191126. Hej alla kunder! jag ger detta företag fyra stjärnor endast därför att jag inte vill slösa med fem stjärnor. Detta företag visade verkligen upp utmärkta prestationer tros falerande dysfunkt... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tog chancen og lagde en handel her på siden via annonce på Instagram. Fandt mine sommer- ynglings- sandaler til 1/3 pris af hvad andre tager. Bagefter blev jeg noget forskrækket da jeg kigg... Ver más

Información sobre la empresa

1. Electrónica y tecnología

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Vi har siden 2006 beskæftiget os med at importere fra til Danmark og solgt videre til andre B2B kunder, vi synes derfor det er på tide at privat kunderne får gavn af vores vilde priser. Deraf opstod Shopsimple.dk konceptet. Vi tilbyder både e-mail support og telefonsupport i alle hverdage.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hold jer langt fra Shop simple!!

Hold jer langt fra Shop simple!!

Bestilte en cykel 2 gange. Den kunne ikke leveres til tiden og hver gang jeg skrev til dem var leveringstiden udskudt. Det var en gave til min søn, som han blev meget ked af ikke at få..
Til sidst bad jeg dem om at annullere min ordre. Dette fik jeg bekræftet på mail. Nogle uger efter bliver jeg kontaktet af en fragtmand der stod på min adresse med en cykel!! Jeg bad ham om at tage den med retur. Sendte en mail til Shop Simple om at jeg denne oplevelse. Selvfølgelig kom der ikke noget svar, men i stedet har de trukket pengene fra min konto! Jeg tænker at jeg vil melde dem til Politiet, hvis ikke de refundere mine penge. Nu er det efterhånden mange mennesker der er blevet snydt, så nu er det vist på tide at dette bliver stoppet!!

12 de noviembre de 2017

Hej Tina

Vi må bede dit rette denne anmeldelse, da hvad du skriver ikke passer. Vi har aldrig snydt nogen og heller ikke dig. Vi erkender der nogle ting vedrørende din handel der var været super uheldige.

Men når det er sagt vil du ikke acceptere disse usandheder, så venligst ret dette inden for 7 dage.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

jeg har bestilte et ur til min datter …

jeg har bestilte et ur til min datter den 4 Agust 2017
ingen vare en til nu !!!! har skrev mange e-mile uden held . de svar ikke på vores e-mail , og de blokkede os fra deres fb
vi har kvitting på vore betalling , vi har bkræfteslse fra dem ang vores bestilling i min e-mail, og jeg har kvitting på mobilpay at det er betalt.
Den små 338 kr som er betalt til jer , glæde mig at det er kun små penge og ikke en stor beløb . Vil ALDRIG anbefale jer til andre og vil Aldrig handle med jer mere resten mit liv. jeg syns det er en mode tyveri

DET ER JERES BKRÆFETELS E-MAIL TIL OS ; VI HAR OGSÅ KVITTING PÅ BETALLING ;

Vi har modtaget din ordre, og den er nu ved at blive ekspederet. Du kan se dine ordredetaljer nedenfor.

Ordre nr. DK24488
Produkt Antal Pris
GPS ur til dit barn - Grøn 1 299,00 DKK
Subtotal: 299,00 DKK
Fragt: 39,00 DKK via Fast sats
Betalingsmetode: MobilePay
Total: 338,00 DKK (inkluderer 67,60 DKKMoms)
Kundeoplysninger

Fårupvej
7300 Jelling

11 de noviembre de 2017
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Never Again! Worst Customer Service Ever!

If there was minus rating I would've given it to them!

It is definitely the worst customer service ever, very slow, dishonest, unresponsive, and unreasonable.

I just received my order after a month, even though it says in the website 1-3 business days, the phone number they have on their Facebook page is fake, I asked for a phone number and they said they can only communicate through the email.

Even though they claim on their website they will respond within 24 hours, it takes sometimes more than 4 days to reply.

I am very disappointed with the service, and the quality of the shoe cabin I bought, the response time and the entire experience.

It was a very frustrating process, I will never ever use this website again, and I will never ever recommend it to anyone!

6 de noviembre de 2017

Hi Mohammad

We are very sorry that the fist shoe cabinet you received was damaged during transport,
and was held back by the transport company, but we did take action as soon as you emailed us
and exchanged the shoe cabinet to a new as soon as it was returned to us from the transport company.

All your inquiries have been replied to by email.

Best regards

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg bestilte et grydesæt den 29/9 og …

Jeg bestilte et grydesæt den 29/9 og har stadig ikke modtaget det og det skulle kun tage 2-7 dage at modtage det ikke fed når man tror at man for sin vare og skal bruge den som gave også man kan kigge langt efter sin vare. Handler aldrig hos shopsimple.dk mere.

30 de octubre de 2017

Hej Susan
Vi beder dig ændre denne anmeldelse da det ikke passer.
God Dag til dig.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Manglende levering - tyveri af penge

Den 18. oktober bestilte jeg varer fra Shopsimple.dk. Der står leveringstid 2-3 dage. I dag den 30. oktober har jeg stadigvæk ikke modtaget mine varer. Har rykket adskillige gange og fået mail tilbage af Tina - at den vil blive ekspederet.

Pengene ER trukket fra min konto - der har Shopsimple været hurtige.

Ingen information fra firmaet - bare MEGA dårlig service og tyveri af penge.

30 de octubre de 2017

Hej.

Vi beklager din oplevelse hos os, og vi er enige i det ikke er iorden.
Når det er sagt skal vi bede dig opdatere denne anmeldelse, da den overtræder dansk lovgivning da du du direkte beskylder os for tyveri, hvilket er direkte løgn.
Vi beder dig derfor ændrer denne anmeldelse inden for 7 dage.

Såfremt anmeldelsen ikke ændres vil vi være nød til at forfølge sagen videre.

bilkamera

købt et bilkamera i marts måned og 3 måneder efter virkede det ikke mere, Har prøvet at kontakte firmaet via email, Facebook og telefonisk flere gang uden respons ( telefon nummer 71992713 eksisterer ikke ) Dårlig produkt og uden garanti.

27 de octubre de 2017

Hej Mario

Vi kan kontaktes på info@shopsimplesupport.dk

god dag

med venlig hilsen

Helt uacceptabelt.

Helt uacceptabelt.
Vare og levering var sådant set OK, men siden købet i juni er jeg blevet læsset til med reklamemails. Trods gentagne afmeldinger på linket og direkte henvendelser bliver de ved med at komme. Sommetider flere om dagen.
Giv aldrig din mailadresse til dette firma.

26 de octubre de 2017

vi har købt 1 cykel

vi har købt 1 cykel. Da vi samlede cykel havde den flere fejl, og vi vil gerne sende den tilbage for at få en anden men det står på hjemmesiden at de skal først kontaktes inden man sende vare retur. Vi har sendt dem mail og de GARANTERE svar inden for 24 time og det er ikke sket, har skrevet til dem 11.10, meget useriøst.
Nu står vi med 1 cykel som vi ikke kan bruge, en dreng som har brug for en cykel og "firma" som vi ikke kan kommer i kontakt med :-(((((

15 de octubre de 2017
Valorada con 1 estrellas sobre 5

i have order two el-motorbike but they …

i have order two el-motorbike but they do not work and i have returned them by using GLS Pakke service as we were agreed in the email.
after that i sent their product back to them they never answer to my email as i demand my money back.
i wrote them Two emails, but never get the answer.
they are not honest , very bad service and not give importance to their customers.

14 de octubre de 2017

DK 29188 Overvågningskamera

DK 29188
Har forsøgt flere gange, at komme i kontakt med firmaet, hvilket ikke er lykkedes, hverken på mail eller telefon som ikke eksistere. Overvågningskamera er sendt retur iflg, aftale med en medarbejder.
Kameraet er sendt den 5.10 og jeg kan se de har modtaget det den 6.10. Pengene har de lovet at sende retur, hvilket ikke er sket. Har kontaktet banken for evt. Indsigelse.

Efter vi har talt med banken er beløbet kommet retur.

13 de octubre de 2017

Hej Gunner
Vil i ikke gerne opdatere denne anmeldelse da vi kan se sagen er løst :)

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jeg købte for lidt under en måneds tid …

Jeg købte for lidt under en måneds tid siden et gps ur til Min datter, hun fik det så her i torsdags, og så virker det ikke. på trods af at det har ligget i en kasse siden vi modtog det. det tændte og så virkede det i et par timer og på trods af hun hverken har leget vildt eller noget, gik det i sort, og vil ikke tænde selvom det er blevet opladet.

''billigt bæ.''

det eneste positive er da at Vi modtog varen hurtigt.

7 de octubre de 2017
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har et UTAL af gange forsøgt at få …

Har et UTAL af gange forsøgt at få kontakt til shopsimple pr mail, første gang samme dag, hvor varen blev leveret - mangler dog til stadighed svar, til trods for at shopsimple reklamerer med at have en SVAR RATE på 24 timer????Hmmm - Vælger derfor at gå denne vej!!
Modtog D 270917 el-cykel, denne blev "samlet" samme dag, som cyklen blev leveret, varen af udseende svarer til forventningerne i forhold til pris.
Der er dog problemer med el motoren, som ikke vil køre.
Der bliver udmålt spænding fra "gas/gå" håndtag til multistik ved baghjulet - køre motor registrerer dog ikke dette??!!
Tidligere mails der er sendt til shopsimple har omhandlet dette problem. Kom nu ind i kampen SHOPSIMPLE.
Forbrugerombudsmanden og eller forbrugerstyrelsen bliver næste skridt!!!!!!!!!!

2 de octubre de 2017

Hej Tina

Er din sag blevet løst ?

Leggins

Vedr Ordrenr DK10063
Bestilte 3 par leggins der skulle være i virkelig god kvalitet og lige som denim.
Det var det tyndeste stof og størrelsen passede slet ikke (alt for små), selv om jeg faktisk bestilte et nr større, end jeg normalt bruger. Jeg smed leggins direkte i skraldespanden, ville ikke ofre så meget som en krone mere på dem, ved at sende dem retur!
Nu har de så blokeret for, at jeg IKKE kan kommentere/advare andre imod at købe dem, når de reklamere på facebook.
JA sandheden må være ilde hørt!!! Handler der ALDRIG mere og har anbefalet alle jeg kender, at holde sig fra LANGT væk fra dem!!
Kunne jeg give 0 stjerner gjorde jeg det og lavede blot dette opslag, til skræk og advarsel!!

30 de septiembre de 2017

God service

Jeg fik det jeg bestilte inden for tidsrammen og de spørgsmål jeg havde på mail fik jeg hurtig svar på. Jeg siger tak til shopsimple.dk

26 de septiembre de 2017

Dårlig service

Hej..
Har købt og modtaget et gps børne ur fra jeg, som jeg modtog og tog i brug. Uret har ringe og modtage opkald funktion, men man kan ikke høre hvad der bliver sagt fra uret til telefonen, men fint den anden vej.
Sendte en mail til jer d.22/8-17 om dette problem og at jeg ønskede at få byttet, men har aldrig modtaget svar retur fra jer. Forsøgte at ringe på det telefon nr der står på jeres hjemmeside, men dette virker ikke???. Har ligeledes skrevet på jeres fb side og sendt jer messenger beskeder, men heller ingen respons der.
Det er simpelthen for dårligt service og jeg forstår ikke hvordan i kan få lov til og gøre dette.

20 de septiembre de 2017

Hej Christina

Vi kan se din sag er løst, vi beder dig derfor opdatere denne inden for 7 dage.
update:
Sagen vil blive forfulgt retsligt ændres denne anmedelse ikke inden 7 dage.

med venlig hilsen

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.