Valorada con 5 estrellas sobre 5

De korte broek is super! Lekker luchtige stof. De pasvorm is comfortabel. Ideaal voor intensieve trainingen.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

De shorts zijn van goede kwaliteit! De maten zijn echter wel wat anders dan ik had verwacht. De binnenbreek sluit aan maar zit niet strak. Het zit lekker maar het vakje voor de telefoon is zo niet b... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zit als gegoten, kan menig (kleding) bedrijf nog wat van leren. Tot nu toe zeer tevreden, lekker om eindelijk eens zakken te hebben en niet de kluissleutel te laten slingeren. Heb nu de zwarte maar... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super shorts! Het voelt eigenlijk of heb je geen broekje aan, en om het maximale uit je activiteit te halen is geen enkele irritatie welkom. Met hardlopen, voetballen en fitness gebruik ik hem, en ik... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de vestimenta deportiva

Escrito por la empresa

🤸🏼‍♂️ Extra comfortable sportswear for men 🏋🏼‍♂️ No irritations, maximum performance 🇳🇱 Based in The Netherlands

4,7

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

shorts

De bestelde shorts voldoen nog steeds aan alle verwachtingen

5 de diciembre de 2022

Deze shorts zijn top

Deze shorts zijn ideaal om in te sporten en de beste aankoop die ik ooit gedaan heb op basis van sportkleding ik zou ze voor iedereen aanraden en ze zijn betaalbaar

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede kwaliteit en zit goed

Goede kwaliteit en zit goed. De producten zien er aantrekkelijk uit. Handig dat je je smartphone kan meenemen, want je hebt daar een speciale zak voor. Het voelt goed en zit ook goed!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Verrast door jullie product!

Heb de broek besteld door de aanhoudende reclame op sociale media. Ik ben zeer verrast over de kwaliteit en over de flexibiliteit van het product (wist niet zeker of ik het moest vertrouwen). Momenteel gebruik ik het 4x per week en als je het ophangt dan heb je geen last van een geurtje ;) (groot pluspunt!). Al de andere soorten shorts dat ik heb getest gingen niet al te mee, hopelijk deze wel! Aangezien ik nog maar 2 maanden fitness is het handig om mij comfortabel te voelen in de kleren dat ik aandoe.

Deze review schrijf ik niet alleen omdat er eventueel een verassing aan verbonden zit maar ook omdat ik niet had gedacht dat jullie product effectief zo goed was van kwaliteit. Alleen de ritsen willen soms niet makkelijk toe gaan (kan ook aan mij liggen) maar voor de rest een top product!!!

Groetjes Thomas

Vrijdagmiddag ontvangen

Vrijdagmiddag ontvangen, zaterdag meteen onderwerpen aan de eerste test op een 25km trailrun. En in de dagen daarna aan crossfit test…. Om kort te gaan, aan de broek zal het niet meer liggen!!
Prima pasvorm, zachte binnenbreek en de steekzakken zijn praktisch

20 de marzo de 2022
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Vandaag mijn bestelling binnen…

Vandaag mijn bestelling binnen gekregen, de broekjes zitten echt heerlijk en zijn mooi verpakt
Klanten service is prima bij dit bedrijf, ik had een vraag op de mail gezet en zelfde dag nog antwoord gekregen
( hoop dat deze service ook blijft als het bedrijf blijft groeien )
Geen 5 sterren omdat ik nog niet weet wat er gebeurd als de broekjes vaak gewassen worden
Maar eerste indruk is prima !!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een te gekke lekker zittende sportbroek…

Hallo ik heb het shortly broekje nu 2 weken ,hij zit heerlijk met het sporten en de stof is ook fijn ,de communicatie was ook goed ze hielden je steeds op de hoogte wanneer je het broekje in de bus kreeg ,ik raad de echte sporters zo'n mooi broekje aan ,je hebt ook nog verschillende kleuren ,ik ben blij

Ik ben fan!

Deze sportbroekjes zijn echt geweldig. Perfecte pasvorm en super handige zakken aan de buitenkant maar ook in het binnenboekje. Eerste keer dat ik er een aan had krijg ik meteen complimenten.

Ik ben fan!

Top sportbroek 😀

Ben zeer tevreden...duurde steeds langer (sluiten luchtruim en oorlog )voordat ik de sportboeken kreeg , maar werd keurig via de mail op de hoogte gehouden over de voortgang van mijn bestelling . Heb ze inmiddels ontvangen en ben er erg blij mee. Telefoon zakje in binnen broek is zeer handig .

Zeer te spreken

Super broekjes, lekkere stof, binnenbroekje is fijn tegen het schuren van je bovenbenen. Jammer dat er weinig kleuren zijn. En Buitenbroekje had iets strakker mogen vallen.

Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.