Op 15 juli 2022 heb ik vijf blouses retour gezonden omdat de maten niet overeenkwamen. KOSTEN EURO 25,55, omdat het retour adres in CHINA is. Tot op heden blijven de blouses in china op het depot ligg... Ver más
La empresa ha respondido
Het is niet eens een ster waard! Vorig jaar mei 2 jumpsuits besteld, die na wekenlang wachten eindelijk binnenkwamen en natuurlijk niet leuk stonden. Keurig reactie gehad op mijn vraag voor het r... Ver más
La empresa ha respondido
Helaas las ik de reviews pas nadat ik veel te veel geld betaald had voor Chinese troep. Het retour sturen duurde vreselijk lang, en moest op eigen kosten, maar toen het uiteindelijk lukte heb ik nooit... Ver más
La empresa ha respondido
Onbetrouwbaar en slecht bedrijf. Ook handelend onder de naam Dispirel. Had katoenen overhemden besteld in de maat XXL. Ik kreeg een dwergenmaat overhemden van 100% polyester. Direct na binnenkomst ger... Ver más
Onlyspins is een online gaming platform dat het kiezen van een volgende ronde eenvoudig en overzichtelijk houdt. In plaats van lange omwegen krijg je directe toegang tot nieuwe releases, populaire titels, acties en accountfuncties. Handige filters laten je selecteren op speltempo, functies en volatiliteit, zodat je sneller uitkomt bij een titel die bij jouw moment past. De spelcollectie combineert videoslots met een hoge RTP, high-volatility games, crash games en progressieve jackpots. RTP is een theoretisch uitkeringspercentage dat pas over een groot aantal rondes betekenis krijgt. Hoge volatiliteit zorgt doorgaans voor grotere schommelingen en minder gelijkmatige resultaten. Bij crash games kies je wanneer je een oplopende multiplier vastzet. Progressieve jackpotpotten groeien door kwalificerende inzetten totdat de spelmechaniek een geldige trigger registreert. In aanmerking komende nieuwe spelers kunnen bij Onlyspins een welkomstpakket met een stortingsbonus en free spins aantreffen. Kijk vóór activering verder dan de zichtbare bonuswaarde. De wagering requirements, rolloverberekening, bijdrage per spel, maximale inzet en geldigheidsduur bepalen hoe het bonusgeld kan worden gebruikt. Door deze voorwaarden vooraf te lezen, blijft duidelijk wanneer gekoppelde winsten beschikbaar kunnen komen voor opname. Stortingen en opnames worden vanuit een afzonderlijk betaalgedeelte beheerd. Daar zijn de beschikbare opties, transactiegeschiedenis en voortgang van ingediende verzoeken te bekijken. De verwerking van een opname begint nadat het verzoek is ontvangen. Een accountcontrole, de gekozen betaalroute of onafgeronde bonusvoorwaarden kunnen invloed hebben op de uiteindelijke doorlooptijd. Duidelijke statusinformatie maakt eventuele vervolgstappen makkelijker herkenbaar. Onlyspins is afgestemd op ondersteunde smartphones en tablets. Spelfilters, RTP-informatie, jackpotregels, promotievoorwaarden en betaalfuncties blijven op kleinere schermen bereikbaar zonder dat de belangrijkste onderdelen uit beeld verdwijnen. Je kunt onderweg een videoslot vergelijken, een snelle crashronde openen of een opname volgen. Bezoek Onlyspins, bekijk het welkomstpakket en kies een spel dat aansluit bij jouw tempo.
Holanda
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ik wou dat ik deze reviews eerder had gelezen. Ik heb de broek binnen gekregen. Komt totaal niet overeen met het voorbeeld. Slijtplekken zijn gewoon enorme gaten, maat komt niet overeen, knoopsgaten zitten dicht dus hoe de broek dicht moet????inmiddels diverse reacties gekregen. Eerst 20% korting dat heb ik niet geaccepteerd. Toen werd verteld dat de knoopsgaten dicht gelaten waren zodat de klant zelf kan beslissen hoeveel knoopsgaten hij open wil? Hoe je de broek dan moet dragen geen idee. Slaat dus nergens op. Op dit moment kan ik ern korting van 60% krijgen en mag ik de broek houden. Wordt vervolgd
Ik heb inmiddels wat speurwerk gedaan en voor zover ik kan controleren staan ze ingeschreven bij de KVK en vallen ze onder het Nederlands recht. Ze reageren nergens op en inmiddels zijn de 14 dagen om. Het is jammer dat ik geen foto's kan sturen hier want het is schandalig
Hele slechte service!!!
Nederlandse site....besteld ..duurde lang, geen probleem.
Ik paste de broek niet, te kort, nu moet ik hem terug sturen, let wel, maar China!!! En op eigen kosten!! 25€!!!
Koop hier niets!!!
Vreselijk slechte winkel met dito service!!!
Zeer, zeer slechte ervaring met dit bedrijf. 25 mei een bestelling uitgedaan en nog zit ik wachten op een bestelde, korte broek. Overhemd voor mannen besteld, veels te klein. Nu vraag ik om het te mogen retourneren, GEEN REAKTIE!!! Spullen moeten ook komen uit China, niet van Sierra-Ivy zelf. Hebben zelf waarschijnlijk geen enkele voorraad. Steeds e-mails ontvangen van 'uw bestelling is onderweg' maar tot op de dag van vandaag moet ik de korte broek nog ontvangen en krijg ik geen mogelijkheid om het overhemd voor mannen te retourneren omdat ze geen retouradres geven. Bestelling zelf kwam uit China.
EEN GEWAARSCHUWD MENS TELT VOOR TWEE.
HIER ABSOLUUT NIETS KOPEN!!!!!!!!!
Had ik de reviews maar eerder gelezen. Maat en product komt absoluut niet overeen met wat er aangeboden wordt. Probeer al dagen contact te krijgen met de klantenservice maar niks noppes nada. Ik had gekozen voor achteraf betalen dus van mij krijgen ze geen cent.
BE WARNED!!!!!
Had ik de reviews maar eerder gelezen.
Ook ik ben er ingetrapt om daar wat te kopen.
Waardeloos!!!
Product valt enorm tegen, terug sturen is bijna duurder dan het product omdat het naar China moet en ze reageren nu al dagen niet meer op mijn mailtje.
Vreselijk service!
Pure oplichterij, kleding en maten komen totaal niet overeen met de foto's en informatie op de website. Kleding staat te koop voor paar euro op Aliexpres. Verzending komt ook uit China en komt in kapotte verpakking zonder factuur of labels aan. De klantenservice reageert wanneer het men uitkomt en reageren inhoudelijk niet op vragen of opmerkingen. Betaling gaat via Klarna dan verwacht je toch dat iets betrouwbaar is, maar zelfs dat is er niet meer bij. Wees gewaarschuwd!
What a joke! Here is why:
1. Product: ELEGANT LINEN SHIRT. They call it "linen" but polyester is what you get. Cheap crappy shirt, bad fit.
2. The shirt will cost them around EUR 2 to buy in China, they charge you EUR 34,94 (strikethrough EUR 70,-)
3. You have to wait 3 weeks before you receive purchase.
4. Dropshipping webshop at its worst.
BOTTOM LINE:
Do not buy here. They simply offer stuff you will not get.
Super slecht. Product slechte kwaliteit. Knoopsgaten waren nog dicht en de maat klopt echt niet.
Daarna wil ik het retour zenden . Een e-mail gestuurd . Respons gehad dat ik foto’s moet sturen, maar nu nog steeds geen adres gekregen waar ik het naar moet sturen.
echt een scam! zeggen dat product van hoge kwaliteit is en handgemaakt... maar het was echt chinese prutzooi. En dan moet je het terugsturen naar china en zelf betalen. echt idioot.
Ik koop hier nooit meer wat! Slechte kwaliteit en zelf terug sturen naar China. Nu hopen dat het aankomt en dat ik mijn geld terug krijg. Retourbeleid is slecht.
Je bestelde producten komen rechtstreeks uit China, dus lange levertijd.
Je retouren moet je direct naar China sturen. Het lichtste pakket kost je 25,50 en moet je formulieren invullen mbt de douane.
Bezint eer gij begint !!!!!!!
HIER NIETS KOPEN! DON'T ORDER HERE!
Wat een superslechte kwaliteit en service heeft deze webshop.
De kleding komt rechtstreeks uit china en dat is echt waardeloos.
Ik wilde het terug sturen naar de eigenaar van de webshop zodat ze het zelf kunnen zien. Niets is mogelijk, het moet terug naar china.
DO NOT ORDER!!!!
Je ontvangt:
A. Pas na 4 weken je bestelling
B. Leer is plastic
C. Handgeweven is geperst plastic
D. Maten kloppen niet; een jurk tot de knie is in werkelijkheid een T-shirt tot je heup
E. Slechte kwaliteit
F. Retourzending is voor eigen kosten
Het lijkt online een geloofwaardige winkel, maar is in feite een bedrijf dat verdient aan publiek dat de kosten voor retourzending niet wil betalen... kortom: crap!
E.
DONT ORDER ! delivering 3 a 4 weeks. The costs returning to CHINA for de custumor. and the stuff is bad quality !
The website looks very promising. You can pay with ideal and with Klarna. But then when you go to order it takes 3/4 weeks (it is just ordered from China on Ali-express). Then they say it's no problem to send it back, but you have to send it back to CHINA at your own expense (+/- 50 euros). Really crazy and this is just dropshipping. Away with this kind of websites!