Dårlig service, og virkelig dårlige kvalitet
Efter flere ganges senden frem og tilbage, lykkedes det mig endelig at finde den rigtige str. Ring, min kæreste havde givet mig i årsgave. Super flot ring. Da jeg havde haft den på i under 48 timer, begyndte sølvet at blive underligt - MEGET ridset og sort. Havde ingen voldsomme ting lavet overhovedet.
Guldsmeden syntes også det så MEGET underligt ud og sendte ringen tilbage til sif Jacobs, som mente det var slid, men dog ombyttede ringen. Fint nok.
Efter få dage, skete PRÆCIS det samme, og igen, jeg passede virkelig på den.
Igen, retur til guldsmeden, som også synes det var ringe og derfor sendte tilbage til Sif Jacobs. De mente stadig det var misligeholdelse, og ville intet gøre.. Altså vi snakker en ring til 14-1500 kr, der ikke kan holde til et middagsselskab, samt 3 timers brug dagen efter. De ville intet gøre. Guldsmeden opfordrede mig til selv at kontakte sif Jacobs og klage. Hvilket jeg gjorde, men ingen respons fik. Guldsmeden tilbød - meget fornemt, at rodinere ringen op for mig så den i det mindste var pæn når jeg fik den igen, men jeg prøvede lige sif igen, og efter flere ugers venten fik jeg endelig svar.
De ville gerne tage en second opinion på ringen, men gav samme svar. Misligeholdelse. Derudover sagde de også at sølv generelt ikke var særlig holdbart og godt kunne komme til at se sådan ud, ved at gå med en taske, æske eller lign. Har dog altid haft sølvringe, men de har aldrig opført sig sådan.
Efter flere mails frem og tilbage, takkede jeg ja til guldsmeden, da jeg ligesom kunne fornemme at der intet var at gøre og at deres service og kvalitet åbenbart bare er i bund.
Dog skriver de så til mig at jeg er velkommen til at kigge ind fordi og de så vil kigge på sagen.
Da spørger jeg så hvad mulighederne, i tilfælde af at jeg tog den lange vej til dem, var. Her intet svar.
Efter at have fået ringen igen - pæn indtil videre af guldsmeden, tager jeg billede af den og rigtig nok, dagen efter ligner den igen noget værre noget.
Jeg sender disse billeder til samme dame, og rykker for svar efter hvad forskel det kunne gøre at jeg mødte personligt op. Igen intet svar.
LAD VÆRE OG KØB DERES SMYKKER! Aldrig om jeg gør det igen!
Men det kan jo også læses her, at jeg ikke er den eneste der har oplevet dårligt.
23 de noviembre de 2015
Opinión espontánea