Wederom goed geslaagd bij Siga Mode. De kleding was zoals gewend netjes ingepakt en voorzien van een persoonlijk kaartje. Mijn bestelling werd bovendien snel verstuurd. Toen ik berichtte dat twee kled... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Koop leuke en trendy fashion items en leuke lifestyle hebbedingetjes bij Siga! Met goede service en hele lieve dames die je vakkundig adviseren. En alles wordt na aankoop mooi ingepakt, zowel in de w... Ver más
Ik had gemaild over een andere maat en werd gelijk gebeld en… dezelfde dag nog verzonden en de volgende dag ontvangen. Super goede service en vriendelijke mevrouw
Lieve mensen, Al snel nadat we onze bestelling geplaatst hadden, werd ons pakje geleverd. Met zorg ingepakt en een fijn persoonlijk kaartje erbij. Wij zijn fan en houden jullie website in de gaten.... Ver más
Información sobre la empresa
- Tienda de ropa para mujeres
- Tienda de ropa
- Tienda de decoración e interiorismo
- Tienda de accesorios de moda
Escrito por la empresa
Siga is een begrip in de regio en wordt ook ver daarbuiten vaak bezocht door modebewuste dames. De kwaliteit en professionaliteit van het team van Siga staan garant voor tevreden bezoekers, zowel online als in de winkel.
Información de contacto
Marktstraat 1, 5721 GH, Asten, Holanda
- 0683095246
- info@sigamode.nl
- sigamode.nl
Het is een feestje om bij Siga mode te…
Het is een feestje om bij Siga mode te bestellen. Mijn laarzen zijn snel geleverd en bijzonder attent en persoonlijk verpakt! Het is dat ik geen 6 sterren kan geven.
Hele toffe winkel!
Het pakketje wordt heel leuk ingepakt en er zit een persoonlijk kaartje bij.
Items op zicht en in meerdere maten was geen enkel probleem. Super service!
Ze hebben hele leuke merkjes en gave stijlen.
Sale koopjes.
Zoals altijd weer goed geholpen door Pieternel. Meteen antwoord op je bestelling en de dag erna thuis afgeleverd. Altijd lekker om koopjes te scoren in de sale.
Topzaak!
Superfijne winkel, geweldige service, altijd met een persoonlijke touch!
Super service en heel leuk ingepakt.
Super service en heel leuk ingepakt.. echt een kadootje!
100% tevreden
Snelle levering, persoonlijk geschreven kaartje erbij. Kortom, super service!
Snelle aflevering goede service
Helemaal tevreden
Helemaal tevreden! De service was super en zeker in deze corona periode is het lastig shoppen maar via instagram enzo werd dit heel goed en makkelijk geregeld. Snel thuis bezorgd en de betaling ging ook makkelijk !
Snelle bezorgservice en een leuke…
Snelle bezorgservice en een leuke ansichtkaart erbij met een persoonlijke boodschap. Ben zeer tevreden!

Snelle verzending, keurig verpakt
Snelle verzending, keurig verpakt, nadeel zelf je retour regelen. Maar wel snel je geld terug en de portokosten. Dus wel een betrouwbare webshop.

Respuesta de Siga Mode
Snelle levering en heel leuk ingepakt
Snelle levering en heel leuk ingepakt. Complimenten!

Respuesta de Siga Mode
Snelle en correcte levering en zeker in…
Snelle en correcte levering en zeker in deze corona tijd....mooi verpakt met een persoonlijk bedankkaarten erbij

Ik werd er blij van 😀
Snelle levering tijdens lockdown. Met aandacht verpakt met persoonlijk kaartje erbij, leuk!

Superleuke tas
Hoi
Superblij met mijn mooie tas. Een snelle levering en lief kaartje erbij.
2 andere mensen ook blij kunnen maken die inmiddels ook de tas hebben besteld.
Blijf jullie volgen
Groetjes Wilma

Respuesta de Siga Mode
Más información sobre otros tipos de reseñas.