1. Proveedor de equipos de telecomunicaciones

Signal Hero Products & Services. Signal Hero has been helping people improve their mobile signal since 2010. With thousands of signal issues solved across the UK and worldwide, we’ve got the expertise to handle any setup—whether it’s for a small home or a large building. Our solutions are designed to keep you connected, indoors and out. Whether you’re a homeowner looking for consistent coverage in every room, or a business seeking reliable communication across all your facilities, Signal Hero offers custom solutions to meet your needs. We begin with a detailed signal analysis tailored to your location and structure, ensuring you get the optimal coverage and installation plan for seamless connectivity. Tailored Solutions for Specific Needs From marine signal boosters for boats and caravans to rugged outdoor solutions, our products are crafted to provide strong, dependable signals wherever you are—even on the move. For those seeking mobile signal strength in vehicles or remote outdoor areas, we have solutions designed specifically to keep you connected in the most challenging environments. Collaborations with Industry Experts Signal Hero is actively seeking partnerships with professionals in electrical, cabling, telecommunications, and network solutions. By joining forces, we can deliver even more comprehensive service and support to our clients, combining our expertise to create seamless, integrated communication systems. Signal Hero is dedicated to providing unparalleled support and reliable service. Whether through home, business, or specialty solutions, we’re here to help keep you connected, wherever you are.

4,4

Suele responder en menos de 48 horas

Tomamos buena decisón al elegir este producto.

Se tomaron un poco de tiempo en hacer la entrega, pero valió la pena.
Me ayudaron a entender cómo hacer la instalación de las antenas y ahora la cobertura ha mejorado en la zona donde antes teniamos problemas.
Buena solución a un precio razonable.

26 de abril de 2024
Logotipo de Signal Hero Boosters

Respuesta de Signal Hero Boosters

Thank you Abel!

Mostrar opiniones en todos los idiomas. (93 opiniones)