Welcome to @signedfshirts, your premier destination for exclusive, signed football memorabilia. We specialize in providing signed football shirts, framed displays, and unique collectable items from top players and teams worldwide. Whether you’re a dedicated football fan or a collector, our products range from reproduction to original, retro, player-issue, match-issue and even the occasional match-worn items, all celebrating the best in football history. All our items are signed in front of a representative or supplier of @signedfshirts. We guarantee that each autograph is 100% authentic and witnessed firsthand. Each item either comes with video or photo proof of the signing or has been authenticated by a reputable third-party organisation. If an item has been authenticated by Beckett, PSA, AFTAL, Panini, etc., this will be stated on the product page. Framing Services: Many of our signed football shirts are listed already framed. This allows our customers to display them proudly but also preserves their quality and future value for our customers. If you see a shirt unframed that you would like to display you can choose to add one of our premium framing services to your order. We currently offer 4 styles of framing. Shirt Shaped, Wide Look, Silver Montage or Gold Montage frame. Choose your dream display today!
signedfshirts, 4th Floor, 14 Museum Place, CF10 3BH, Cardiff, Reino Unido
- info@signedfshirts.co.uk