Was makkelijk om te bestellen.Duidelijke uitleg bij de producten.Wel jammer dat je maar op eind nadat je besteld niet ziet wanneer geleverd word,het stond enkel op het eind,niet bij het product zelf v... Ver más

La empresa ha respondido
Geachte De respons op onze contact opname online werd snel behandeld en beantwoord. Bij het vast leggen van een datum voor de ophaling van de desbetreffende pc, was ook zeer vlotjes verlopen.... Ver más
Ik ontving zeer snel een correct antwoord op mijn vraag betreffende het verlengen van de garantie voor de laptop. Wel heel jammer dat er maar 5 jaren garantie voor de aaangekochte laptop worden voorzi... Ver más
La empresa ha respondido
Snelle service, geen onnodige vragen, efficiënt en leveren extra service. Moederboard moest vervangen worden, we krijgen hem terug, hebben ze ook de behuizing vervangen en een nieuw toetsenbord met ve... Ver más
Escrito por la empresa
Een laptop is onmisbaar op de middelbare school. Maar welke kies je? Signpost maakt het eenvoudig. Wij hebben speciaal geselecteerde educatieve laptops. Bij ons krijg je veel meer dan alleen een laptop: service, verzekering en snelle reparatie. Altijd voordeliger en completer dan losse aankopen.
Wat je van ons mag verwachten:
Met Signpost kies je voor een laptop die werkt, beschermd is en altijd ondersteund wordt. Meer service, betere dekking en een compleet pakket. Zo leren je kinderen gemakkelijk, thuis én op school.
Bouwstraat 14/ Y1, 9160, Lokeren, Bélgica

Invita a los clientes a opinar
na de gedane melding, ontvi g ik gelijk een reactie en zij dingen uitgezocht en verholpen. Goede service!

Respuesta de Signpost
Het was niet zeker wat de oorzaak was: SSD, RAM of moederbord. De signpost technieker heeft ze onmiddellijk alle 3 vervangen, wat voor mij als klant de beste optie is

Respuesta de Signpost
Snelle en duidelijke uitleg. Topservice voor de herstelling. Een echte aanrader!

Respuesta de Signpost
Lader defect, mail gestuurd hoe een nieuwe te krijgen. Binnen een dag reactie met link waar te bestellen en de prijs was zeer schappelijk. Jammer dat dit niet in de service valt omdat ik maandelijks betaal. Maar desalniettemin tevreden.

Respuesta de Signpost
Administratie en financiën moeten beter op elkaar afgestemd zijn.
Nadat ik een laptop gekocht had werd er weer een maand bedrag afgeschreven, deze heb ik terug laten storten waarna ik bericht kreeg dat ze geen geld af kunnen schrijven.
Pas toen ik hun berichte dat ik t gekocht had was t afgehandeld.

Respuesta de Signpost
De reparatie is correct gebeurd. Het contact was snel wn duidelijk. Mn zoon kreeg tijdens reparatie ook een vervangtoestel

Respuesta de Signpost
Netjes op het afgesproken tijdstip de gerepareerde laptop terug bezorgd bij ons thuis.

Respuesta de Signpost
Tot nu toe heb ik goede ervaring met Signpost en hun reparatieservice. Er wordt ook snel gereageerd op vragen.

Respuesta de Signpost
Verschillende keren moeten vragen om
Me van de lijst te schrappen en nog steeds krijg ik deel uw ervaringen !!!