Was makkelijk om te bestellen.Duidelijke uitleg bij de producten.Wel jammer dat je maar op eind nadat je besteld niet ziet wanneer geleverd word,het stond enkel op het eind,niet bij het product zelf v... Ver más

La empresa ha respondido
Ik ontving zeer snel een correct antwoord op mijn vraag betreffende het verlengen van de garantie voor de laptop. Wel heel jammer dat er maar 5 jaren garantie voor de aaangekochte laptop worden voorzi... Ver más
La empresa ha respondido
Je kiest voor zekerheid (alle juiste apps en programma's voorgeprogrammeerd cq geïnstalleerd bij aankomst) maar betaald daar ook de hoofdprijs voor. €1000 voor een 13/14 inch laptop... Laptop op tijd... Ver más
La empresa ha respondido
Snelle service, geen onnodige vragen, efficiënt en leveren extra service. Moederboard moest vervangen worden, we krijgen hem terug, hebben ze ook de behuizing vervangen en een nieuw toetsenbord met ve... Ver más
Escrito por la empresa
Een laptop is onmisbaar op de middelbare school. Maar welke kies je? Signpost maakt het eenvoudig. Wij hebben speciaal geselecteerde educatieve laptops. Bij ons krijg je veel meer dan alleen een laptop: service, verzekering en snelle reparatie. Altijd voordeliger en completer dan losse aankopen.
Wat je van ons mag verwachten:
Met Signpost kies je voor een laptop die werkt, beschermd is en altijd ondersteund wordt. Meer service, betere dekking en een compleet pakket. Zo leren je kinderen gemakkelijk, thuis én op school.
Bouwstraat 14/ Y1, 9160, Lokeren, Bélgica

Invita a los clientes a opinar
Ik heb een laptop besteld bij Signpost. Dit toestel werd zeer snel en conform de bestelling geleverd. De communicatie met Signpost verliep vlekkeloos. Ik ben zeer tevreden met de laptop. Het toestel heeft uitstekende functionaliteiten. Mijn ervaring met Signpost is heel positief.

Respuesta de Signpost
Het scherm van mijn zoon zijn laptop was stuk. Bij signpost verwijst men dat de laptop in de bijgeleverde harde beschermhoes moet blijven ihkv de garantie. Dit is het geval en duidelijk zichtbaar op een foto die ze zelf sturen. Toch wordt de volledige verantwoordelijkheid bij de student gelegd. Ik heb een vaag vermoeden dat dit is omdat het over een aangekochte laptop gaat en geen gehuurde. Spijtig om dit te moeten ervaren.

Respuesta de Signpost
Elke keer als er iets mis is of kapot zonder problemen gelijk vervanging of reparatie. Je kunt zelfs kiezen of het op school of thuis wordt gemaakt.

Beste,
Tot en met 28.07.2026 verliep alles goed. Die dag ontvingen wij een e-mail om een afspraak in te plannen.Bij het openen van de link kregen we geen kalender te zien. Na het doorklikken kregen we echter de melding dat we een nieuwe e-mail of een telefoontje mochten verwachten voor de definitieve planning.Tot op heden hebben wij helaas nog niets gehoord of ontvangen.Zou u de status van onze herstelling en afspraak kunnen nakijken? Wij horen graag van u.

Respuesta de Signpost
Ik heb een duidelijk antwoord op mijn vraag gekregen op een correcte manier.

Respuesta de Signpost
Alles was uitstekend geregeld en zeer eenvoudig

Respuesta de Signpost
Lieve mensen en meteen behulpzaam, soms wat langer wachten op een reply, maar wel een snelle service.

Respuesta de Signpost
Zeer goede service! Duidelijk correct professioneel en vriendelijk

Respuesta de Signpost
Ik had een aanvraag gedaan om mij laptop te komen fixen omdat het geluid niet deed ik kreeg geen antwoord dus werd niet geholpen