Meget dårlig oplevelse. Jeg hilste tre gange uden at få svar, og medarbejderen var uinteresseret og uhjælpsom. Ingen service og ingen venlighed. Jeg kommer ikke ig
Consulta las opiniones de los clientes
Kære Sulkeloppen ♥️ Næsten alt hvad jeg har skrevet indrettet min bolig med af møbler og pynteting er fra Silkeloppen Næsten alt det tøj jeg går u, tasker sko osv er fra Silkeloppen Hvorfor... Ver más
Jeg har været kunde hos silkeloppen igennem lang tid - en fantastisk loppebutik. Bliver altid så inspireret af deres flotte udstillinger og pænt opdryte stande. Sødt personale med et smil på læben... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Silkeloppen - Silkeborgs flotteste loppesupermarked. Danmarks bedste priser og det bedste loppesupermarked, i Silkeborg. Vi har altid det du mangler. Vi ses
Información de contacto
Dinamarca
- silkeloppen.dk
Meget dårlig oplevelse
Kære Sulkeloppen ♥️
Kære Sulkeloppen ♥️
Næsten alt det tøj jeg går u, tasker sko osv er fra Silkeloppen
Hvorfor…. Fordi der er lækre podier og stande der er sat op til inspiration og af høj kvalitet til meget fair priser
Fordi tøj sko og tasker er af de lækreste mærker til langt langt under halv pris og mere til.
Hvis jeg skulle kåre årets medarbejder så er det Anja da hun ånder og lever for butikken, hun er ualmindelig dygtig til hendes arbejde og er så kærlig og dedikeret .
Hun har styr på alt og rigtig god sans og smag for indretning tøj og kundepleje❤️
De unge piger er så søde og hjælpsomme ❤️
Og Silkeloppen fordi her er overskueligt så man virkelig ser hvad der er på hylderne og ofte rigtig gode fund og overraskelser
Jeg er afhængig og giver mine varmeste anbefalinger og det er køreturen værd😊❤️
Elsker at handle ved Silkeloppen
Elsker at handle ved Silkeloppen, der er styr på tingene og kunderne kommer i første række. Man bliver altid mødt med et smil og hjælpen er altid lige om hjørnet.
Kæmpe anbefaling herfra.
Det rene hyggeri
Venlige, imødekomne og hjælpsomt personale, god stemning godt humør
Silkeloppen
En veninde og jeg havde vores 1. besøg hos Silkeloppen i dag - det var en meget hyggelig oplevelse. Virkelig flot præsentation af varerne og imødekommende personale - bestemt ikke sidste gang vi gør det 👍🏻😊
Lopper og god stemning…
Været kunde hos Silkeloppen i en del år efterhånden og må sige det er et sted man glæder sig til at træde i af døren hos. Anja og det øvrige personale er så utrolig søde, hjælpsomme, smilende og der er bare god stemning!
Butikken fremstår altid pænt opryddet i standene og det er en fornøjelse at gå rundt. Samt fine små udstillingsmiljøer, hvor man bliver inspireret med enten farver eller temaer (sommer, efterår, farven blå mv.)
De bedste anbefalinger herfra!!
Det er nok den bedste second hand jeg…
Det er nok den bedste second hand jeg nogensinde har besøgt (og det er ellers en del). Der er den mest venlige service, og så er genbrugen ellers både pæn og godt organiseret. Og næsten vigtigst er priserne meget fair. Kæmpe anbefaling herfra ☺️
En fantastisk loppestand
Vi har en stand og er utrolig glad for stedet.
Personalet møder en med et smil og altid glad og imødekommende.
Vi oplever at der altid er pæn på standen når vi kommer der ud.
Har man brug for hjælp er de søde til at hjælpe en.
Et sted vi bliver ved med at komme
Utrolig venligt personale
Utrolig venligt personale, som gerne hjælper med den korrekte prissætning. Der er rigtig godt salg i ens stand og der bliver desuden ryddet op af personalet hver dag, så alle stande ser flotte og indbydende ud. Kæmpe anbefaling til at købe og sælge derfra.
Fantastisk reolloppemarked
Fantastisk reolloppemarked – en fornøjelse at være en del af!
Fra det øjeblik, man træder ind, mærker man den gode energi fra medarbejderne, som virkelig sprudler af engagement og hjælpsomhed. Butikken fremstår trimmet, hyggelig og indbydende – det er tydeligt, at der er sket store forandringer på det seneste, som virkelig løfter oplevelsen.
Som standlejer har jeg fået en service, der overstiger alle forventninger. På eget initiativ har medarbejderne fremhævet mine varer både på deres populære liveshow og Facebook-side, hvilket har givet mig fantastisk synlighed og øget mit salg. Det eneste “problem” er, at mit overskud straks bliver brugt på nye fund – men det siger jo bare noget om, hvor godt konceptet fungerer!
Hvis du overvejer at sælge eller shoppe her, kan jeg kun give mine varmeste anbefalinger!
En skattekiste af genbrug ♻️ Vores oplevelse hos Silkeloppen ✨
Vi havde fornøjelsen af at besøge Silkeloppen i dag, og det var en fantastisk oplevelse!
Butikken er velorganiseret og har et bredt udvalg af varer, lige fra tøj, møbler og nips til bøger og køkkenudstyr. Alt var pænt præsenteret, og det var nemt at finde rundt.
Anja var utrolig venlig, smilende og meget imødekommende over alle kunder. De blev alle budt velkommen da de kom ind i butikken.
Ved kassen tog hun sig god tid til at betjene os på en yderst varm måde. Det var tydeligt, at hun brænder for hende arbejde og for at give kunderne den bedst mulige oplevelse.
Priserne var meget rimelige, og vi fandt flere gode ting. Det føltes godt at kunne gøre en god handel og samtidig støtte en god sag.
Jeg vil helt sikkert anbefale Silkeloppen til alle, der leder efter unikke fund og ønsker at handle bæredygtigt.
Alt i alt var det en fremragende oplevelse, og jeg ser frem til næste besøg!
Super fin butik
Super fin butik, kanon service, de er gode til at holde orden på standene så de ser indbydende ud.
Et sted som standlejer og køber er virkelig tilfreds, i kan være stolte af jeres service og butik.
Mvh 1910 :)
Yders tilfreds kunde og lejer
Tilbagevendende kunde og standlejer.
Er yders tilfreds med servicen. Altid glad og smilende.
Snart igen 😍
Endnu et hyggeligt besøg hos silkeloppen 👏🏼 dejligt smilende og hjælpende personale! Jeg havde min datter med, det var super nemt at placere hende i en vogn så jeg kunne få shoppet 😍🛒🛍️
Dejlig butik og skønt personale
En virkelig dejlig og hyggelig butik. Positivt og smilende personale, der altid er så hjælpsomme.
Det er altid dejligt at komme på besøg, og mine 3 børn synes det er så sjovt og spændende at gå rundt og kigge.
Dejlig butik
Dejlig butik, smilende og hjælpende personale.
Butikken har en fin størrelse med fine stande.
Bestemt en køretur værd!
Silkeloppen er et dejligt sted
Silkeloppen er et dejligt sted med god atmosfære - både som køber af genbrugsting, men også som sælger (standlejer).
Personalet er ALTID søde og hjælpsomme. Man føler sig altid meget velkommen og man bliver altid mødt med et smil.
Der gives også gode råd og fif til at man får et godt salg. OG der bliver ryddet op i standene, så de altid ser pæne ud. Så hvis man ikke har været der i noget tid, så ser ens stand altid pæn og opryddet ud.
Jeg har været standlejer on/off siden 2021 og kommer ALTID tilbage.
Silkeloppen er VIRKELIG et besøg værd - både som køber og som sælger.
De varmeste anbefalinger herfra.
Rigtig dejlig oplevelse at handle i…
Rigtig dejlig oplevelse at handle i silkeloppen😊der er noget for alle. Både børn og voksne. Alle er velkomne i silkeloppen♥️
Altid en super oplevelse
Altid en super oplevelse vi har haft en stand 3 gange nu og det funker bare sød og rar personale kan varmt anbefale en stand hos dem
Vh
Kim
Rigtig hyggelig loppebutik med alt…
Rigtig hyggelig loppebutik med alt mellem himmel og jord. Altid venligt, hjælpsomt og smilende personale - som både sørger inspirerende udstillinger og at standene ser pæne ud! Jeg kan kun anbefale at have en stand i Silkeloppen. Bestemt et besøg værd!
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.