Silketand.dk Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kæmpe anbefaling herfra. De hjælper med de problematikker man har og tager meget hensyn til at man ikke synes tandlæge er det sjoveste. Prisen er billig for eftersyn

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har siden barn været hundeangst for tandlægebesøg med ondt i maven flere dage før. NU har jeg så bare verdens absolut bedste tandlæge, nemlig Emilie ved Silketand. Hun møder mig forståelse, venlighed... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kære Silketand. Tak for en meget behagelig oplevelse hos jer i dag. Anida er meget smilende, fortæller og bruger sig selv i sit arbejde og føles enorm positiv og tryg at være i hænderne hos. "H... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

16 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min oplevelse er god fordi jeg allerede…

Min oplevelse er god fordi jeg allerede i receptionen fik fornemmelsen af at man har tænkt over at oplevelsen skal være så behagelig som overhovedet muligt.
Min oplevelse er at stemningen er afslappende, jeg glemte ikke hvorfor jeg var kommet men det blev mere behageligt grundet atmosfæren.
Som i receptionen såvel som klinikken virkede afslappende på mig, fordi Silketand har tænkt over interiør og indretning.
Vidste jeg ikke bedre kunne jeg godt i receptionen tro at jeg var ankommet til en wellness spa.

2 de febrero de 2024

Hej Kent, tak for din meget fine anmeldelse af Silketand.dk

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er lige startet hos Silketand

Jeg er lige startet hos Silketand, og jeg føler mig rigtig tryg. Der er smil og godt humør, og jeg er overhovedet ikke i tvivl om hvad der skal ske, jeg fik en grundig gennemgang og føler mig i utrolig gode hænder.

22 de enero de 2024

Tusind tak for den fine anmeldelse. Mvh. Silketand.dk

En god oplevelse

Jeg har været patient ved Tove Axelgaard i mange år og er yderst tilfreds med den behandling jeg har fået.
Tove er meget professionel og dygtig til hendes arbejde og man føler sig tryg i hendes hænder.
Jeg kan klart anbefale Silketand og Tove til alle der ønsker en god oplevelse hos tandlægen.
Med venlig hilsen Snjezana.

20 de julio de 2023

Tusind tak for den fine anmeldelse. Med venlig hilsen Silketand.dk

Meget kompetent tandplejer Jeppe

Meget kompetent tandplejer Jeppe som er meget informativ og nærværende. Jeg er helt tilfreds med hans måde at arbejde på og oplever, at han har styr på det hele.

23 de noviembre de 2023

Tak for den fine anmeldelse. Mvh. Silketand.dk

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Fejldiagnoser og hyppige kontroller

Som nytilflytter til Silkeborg skulle jeg bruge tandlæge og valgte helt tilfældigt Silketand.

Hos Silketand bliver jeg undersøgt af indehaveren af klinikken, der konstaterer, at der er brug for hyppigere undersøgelser. Silketand ikke blot mistænker men også diagnosticerer parodontose, med det resultat at jeg skal til kontrol hver 3. måned. At jeg skulle have problemer med paradentose er aldrig før nævnt af tidligere tandlæger.

Jeg stillede mig undrende overfor denne diagnose, da jeg passer mine tandlægebesøg, som jeg årligt går til - og har aldrig haft brug for andet end en tandrens. Jeg valgte derfor at opsøge en ny tandlæge i Silkeborg for at høre, om de var enige i diagnostikken fra Silketand. Det var ikke tilfældet. De konstaterede nemlig, at jeg ikke havde paradentose - og der blot var behov for et årligt besøg.

Selvom de er flinke på klinikken, så kan jeg ikke anbefale Silketand til andre - medmindre du virkelig godt kan lide en dyr tandlægeregning og betale for noget, du ikke fejler.

31 de octubre de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Igen en rigtig god oplevelse hos…

Igen en rigtig god oplevelse hos Silketand.
Christine er en Virkelig sød og forstående tandlæge.
Igen er min tandlægeskræk reduceret, og det er helt og holdent Christenes fortjeneste.

15 de agosto de 2023

Den bedste tandlæge!

Alle i klinikken er meget imødekommende, profesionelle, og fagligt dygtige. Man er i de bedste hænder hos Tove og føler sig tryg og altid godt behandlet

16 de mayo de 2023

Glade ansigter

Glade ansigter. Fin behandling i trygge omgivelser

16 de mayo de 2023

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tove tager sig tid til at tale med mig…

Tove tager sig tid til at tale med mig og forklare mig om behandlinger og muligheder. Hun er god til at komme med forskellige løsningsforslag. Jeg kan godt lide, at hun fortæller, hvad hun gør undervejs i behandlingen. Det er tydeligt at mærke Toves engagement og hendes store og opdaterede viden.
Derudover fik jeg en fantastisk god tandrensning af Jeppe. Det er længe siden, at mine tænder fremstår så skarpe og flotte. Jeg er super tilfreds 😁

10 de mayo de 2023

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.