Silky Nights Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel tevreden! De zijden haarrekkers zijn heerlijk zacht voor mijn haar, trekken niet en blijven goed zitten. Uitstekende prijs-kwaliteit. Zeker een aanrader!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hele goede bonnet, de enige die de hele nacht goed blijft zitten. Ik heb er al veel geprobeerd maar de anderen allemaal weg gedaan wn ik gebruik alleen deze nog maar. Volgende dag weer super krullen!... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb de nieuwe bonnet besteld en wat is hij zo fijn! Verstelbaar en zit gewoon heel mooi!

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

21 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Todas las opiniones

21 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Silk bonnet

28 de julio de 2026

Heel tevreden

31 de julio de 2026

Fantastisch product

Na dat me haar ernstig beschadigd is door blonderen werd me haar na het wassen met hoogwaardige producten nooit meer mooi glanzend met volume. Nu doe ik me haar na het wassen wanneer het nog iets vochtig is in de silky nights en ik wordt wakker met prachtig zacht mooi vallend haar. De muts zit heerlijk en glijd in de nacht niet af. De dagen dat ik me haar niet was slaap ik ook met de silky nights. Het helpt mij om weer mooi en gezond haar te krijgen. De muts is van goeie kwaliteit, stinkt niet en komt met een handig opberg zakje.

13 de junio de 2026

Zooo blij mee

De levering ging goed en snel en superblij met mijn ontvangen bestelling. Ik heb dit keer de champagne bonnet en slaapmasker besteld en omjay zooo superschattig. Heerlijk voor mijn haar zodat dit in de nacht geen warboel wordt en de slaapmasker is echt een must voor mij en voelt heerlijk aan op mijn huid. Eerder had ik de kussensloop gehaald, zooo een verbetering voor mijn huid😍 ben helemaal fan, LOVE IT!!! Dank jullie wel SilkyNights 🫶🏽

3 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

bonnet en de kussensloop...echte aanrader

Ik ben erg tevreden met mijn aankoop van de bonnet en de kussensloop. De afwerking van beide producten is netjes en voelt kwalitatief aan. Daarnaast was de levering ook nog eens erg snel, wat natuurlijk altijd fijn is.
Ik ben heel blij dat ik deze heb gekocht en kan het zeker aanraden aan iedereen die zijn haar beter wil beschermen tijdens het slapen.

6 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Deze zijden kussensloop is echt een…

Deze zijden kussensloop is echt een fijne upgrade voor mijn nachtrust. De stof voelt heerlijk zacht en luxe aan en blijft koel, wat het slapen extra comfortabel maakt. Sinds ik deze gebruik, wordt mijn haar minder pluizig en word ik wakker zonder slaapvouwen in mijn gezicht. Daarnaast oogt de kussensloop prachtig en voelt hij van hoge kwaliteit aan. Zeker een aanrader voor wie comfort, verzorging en een luxe uitstraling wil combineren.

21 de diciembre de 2025

Hele goede bonnet

18 de diciembre de 2025

Super goeie service

Super goeie service, snel aangekomen en niks aan op te merken. Kan dit 100% aan iedereen aanraden!

16 de diciembre de 2025
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.