Skarpt samt som produktets navn Silky feet.Har brugt formuer på fodterapeut beh. Som nu kan reduceres ned til mindre besøg. Produktet giver fod fladerne et blødt & dejligt toucht..inc er det en... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg er virkelig positivt overrasket over, hvor god kvalitet SilkyFeet har. Den føles solid og professionel, og det mærkes, at der er tænkt over designet. Den er super nem at betjene – det tog mig ikke... Ver más
La empresa ha respondido
Silkyfeet apparatet kan ikke oplades, ledningen kan ikke sidde fast og falder ud hele tiden. Jeg har derfor ikke haft glæde af produktet på noget tidspunkt. Elendigt produkt.
La empresa ha respondido
Hos SilkyFeet ønsker vi at gøre fodpleje enkelt, effektivt og behageligt. Vi er dedikerede til at tilbyde kvalitetsprodukter, der forvandler tørre, hårde fødder til silkebløde i løbet af få minutter. Vores elektroniske hudfjerner er designet med fokus på både komfort og ydeevne, så du kan få salonkvalitet i hjemmet. Vi tror på, at velplejede fødder forbedrer din livskvalitet, og vi er her for at hjælpe dig på vejen mod bløde, glatte fødder.
Dinamarca
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Jeg har haft problemer med fødderne i mange år, ville ønske jeg havde købt fra silkyfeet noget før! Produkter er super lækkert design, tager ikke meget plads og er nem at bruge - mine fødder er super glatte og så behagelige efter brug. Jeg kan kun anbefale denne lille geniale device til alle der har en hård dag som giver hård hud på fødderne og trænger til forkælelse og pleje ❤️

Respuesta de Silkyfeet
Virkelig glad for denne elektriske hudfil fra silkyfeet! Den fjerner hård hud nemt og gør fødderne superbløde. Nem at bruge, og det går hurtigt. Klar anbefaling herfra
5/5

Respuesta de Silkyfeet
Produktet gik i stykker første gang, det blev brugt. Plastik fantastisk… øv.
Ingen respons fra firmaet trods henvendelse.
Ikke god forretningspolitik!

Respuesta de Silkyfeet
Rigtig godt produkt! Fortryder jeg ikke har købt det noget før!

Respuesta de Silkyfeet
Bestilte den elektriske fodfil fra Silkyfeet, og den kom hurtigt med posten.
Super nem at bruge og føles faktisk ret behagelig – ikke som de gamle fil-ting man plejede at kæmpe med.
Mine fødder blev mærkbart blødere efter første gang, og det er fedt at man bare kan oplade den og bruge den igen og igen.
Alt i alt en god oplevelse og et produkt der faktisk virker. Jeg er fan!

Respuesta de Silkyfeet
Er meget glad for min nye Silkyfeet. Har altid døjet med hård hud under fødderne, men er endelig kommet det til livs med den nye elektriske fod fil.

Respuesta de Silkyfeet
Mine fødder er allerede som nye efter første behandling med Silkyfeet 🥳🥳

Slut med hård hud og sprækkede hæle! 5 stjerner herfra

Respuesta de Silkyfeet
Jeg er virkelig glad for min SilkyFeet! Mine fødder føles bløde og velplejede. Hurtig levering og en nem købsoplevelse. Kan varmt anbefale det!

Respuesta de Silkyfeet
Jeg er super tilfreds med min SilkyFeet. Den er effektiv og hurtig til at ordne fødderne og de bliver virkelig fine. Kan varmt anbefale den.

Respuesta de Silkyfeet
Virkelig et fantastisk produkt! Mine fødder har aldrig været blødere! Levering gik også hurtigt og generelt en super god oplevelse. Kan klart anbefales!

Respuesta de Silkyfeet
Hurtig levering, produktet levede op til forventningen, og gør som det skal! Jeg er virkelig tilfreds.

Respuesta de Silkyfeet
God og hurtig service. Lækkert produkt, nemt at bruge. hurtig levering.

Respuesta de Silkyfeet
Más información sobre otros tipos de reseñas.