Super tevreden, ik ben er blij mee, Snelle service, zeer goede kwaliteit. En een leuk met de handgeschreven kaart erbij. Zeer persoonlijk 🥰 Het staat prachtig in mijn mooie nieuwe keuken. Een... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Het product voldeed geheel aan mijn verwachtingen mooi stijlvol design. De levertijd was erg snel . Daarbij een persoonlijk bericht , wat ik als erg prettig heb ervaren Heb de zelfde week n... Ver más
Top-product, als je niet weet waar je moet blijven met een spatel, of al het andere kookgerei tijdens het bereiden van eten. Geen gedoe of geklieder meer met het neerleggen van hulpmiddelen op een bor... Ver más
Via bol.com knoflookpers bij Sillieskitchen gekocht. Binnen 24 uur werd de bestelling afgeleverd. Zeer tevreden over het knofpers
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Het nieuwe merk Sillies staat voor stijlvolle keukenproducten. Innovatief en uniek. Producten die zorgen voor meer gebruiksgemak en een georganiseerde, opgeruimde keuken. Om het voor jou in de keuken nog een stukje makkelijker en leuker te maken.
Información de contacto
Super tevreden
Super tevreden, ik ben er blij mee,
Snelle service, zeer goede kwaliteit.
En een leuk met de handgeschreven kaart erbij.
Zeer persoonlijk 🥰
Het staat prachtig in mijn mooie nieuwe keuken.
Een echte aanrader 👍👍
Staat super leuk en opgeruimd in mijn…
Staat super leuk en opgeruimd in mijn keuken. En n snelle levering . Dank U. Ik ben er blij mee.
Mooie en stijlvolle accessoires
Mooie en stijlvolle accessoires, snel en netjes geleverd!
Heel blij mee!
Het product voldeed geheel aan mijn…
Het product voldeed geheel aan mijn verwachtingen mooi stijlvol design.
De levertijd was erg snel .
Daarbij een persoonlijk bericht , wat ik als erg prettig heb ervaren
Heb de zelfde week nogmaals dezelfde bestelling gedaan als een mooi kado voor iemand anders.
Het was een snelle levering en zeer…
Het was een snelle levering en zeer goede kwaliteit
Prachtige set
Prachtige set, vandaag mogen ontvangen. Met de diverse keukengerei kun je de pannen niet beschadigen.
Snelle levering, ik ben er blij mee.
Snelle verzending en mooi product.
Ben er super blij mee beste koop ooit
Wat n prachtige set en lust voor het…
Wat n prachtige set en lust voor het oog en erg makkelijk Heb inmiddels m’n keukenl opgeruimd .Ben er erg mee in m’n nopjes Nogmaals heel blij mee
Uitstekende en snelle service,
Snelle service, handgeschreven kaart erbij enorm leuk. Staat mooi in onze keuken
Hele mooie set
Hele mooie set. Je kan zelf kiezen welke spatels je in de cube wil hebben, ideaal. Fijn in gebruik. Snel geleverd.
Gisteren besteld en vandaag…
Gisteren besteld en vandaag binnengekregen! Zo snel!
Ziet er prachtig uit. En tot mijn verbazing zat er nog iets extra’s bij, twist’d voor kruiden/knoflook, een knoflookpeller en een “ rvs zeepje “ om geurtjes van je handen te wassen.
En een lief handgeschreven kaartje. Top!
Aankoop nog niet in gebruik genomen
Aankoop nog niet in gebruik genomen, maar bestelling kwam correct en op tijd aan.
Tube luxe keukengerei set
Tube - Luxe keukengerei-set + TWIST'D SET CADEAU! - Goldish
Deze praktische en mooie set ontvangen.
Het fijne is dat de tube afgesloten kan worden wat ik zelf heel hygiënisch vind en je de deksel kan gebruiken om de lepels erin te zetten die je op dat moment gebruikt om te koken.
Je kan de lepelset aanpassen qua set zijnde en ik dacht dat ik dat had gedaan, dat bleek niet zo te zijn.
Maar door de super service van Sillies toch een nalevering gekregen van de gevraagde lepels.
Waarvoor mijn grote dank.
En niet te vergeten een gratis cadeau waarbij ik gemakkelijk knoflook kan ontvellen en fijn kan maken.
Echt top, Ik ben er heel blij mee
Más información sobre otros tipos de reseñas.