Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Elsker mine ting. Har bestilt hos Sillysanta før og besluttede mig at købe noget mere. Et sæt pyjamas og to oversize hygge hoodies. Er meget tilfreds med mine ting og fragten kom hurtigt. Kan klart an... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Dejlig oplevelse med SillySanta.dk. Købte produkter, hvoraf det ene sæt desværre var for stort og skulle returneres. Dejlig nem returneringsproces. Det eneste som kunne hive alle 5 stjerner hje... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fair priser, fint udvalg og god kvalitet- dog er leveringen længere end lovet. Bestilte søndag formiddag og ordren blev først sendt torsdag eftermiddag. Skrev til kundeservice, da jeg skulle bruge trø... Ver más

4,4

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Havde en happyhoodie der efter et par…

Havde en happyhoodie der efter et par måneder gik op i syningen. Skrev til deres kundeservice og blev modtaget med en positiv attitude. Der blev straks tilbudt en ny, der var desværre ikke flere af den samme på lager, så fik lov at vælge en anden tilsvarende.
Jeg er imponeret over deres gode kundeservice og hurtige afsendelse, der gik 24 timer.
Selve produkterne er også super lækre.

5 de mayo de 2026

Elsker mine hygge hoodies

Elsker mine ting. Har bestilt hos Sillysanta før og besluttede mig at købe noget mere. Et sæt pyjamas og to oversize hygge hoodies. Er meget tilfreds med mine ting og fragten kom hurtigt. Kan klart anbefales.

14 de abril de 2026

Pyjamas

Vi har for 3. gang købt pyjamas hos Sillysanta og vi er super glade for vores nattøj - som er rart at have på og trisse rundt i. Eneste minus, mister hurtigt farve ved vask. Men det bliver også godt brugt ☺️
Sælges også til en god ide 👍🏼

11 de abril de 2026

Klar anbefaling

Enorm god service, hurtig pakning og levering (Bestilte i går, fik pakken i dag), samt er produkterne af rigtig god kvalitet - jeg kan til enhver tid anbefale at handle hos SillySanta :)

10 de abril de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Good quality and customer service

I've ordered the happy hoodies, which were a hit with both 17yo and 12yo. Super comfortable and warm and great quality!
I've also had to contact the customer service and got a fast and nice experience as well.
Will definitely recommend sillysanta!

23 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fup firma

Fup firma, har taget 100 kr for at returnere nogle juletrøjer. Har selv arbejdet i den branche i mange år, så det kommer som en overraskelse at man vælger at tag 100 kr for en returnering.

18 de enero de 2025

Den bedste julegave.

Jeg købte en Pink bamsebjørn Onesie til mit barnebarn, og det var den bedste julegave. Til de små kolde dage/aftener, eller bare fordi... Den er virkelig lækker og så mega blød :-)

7 de diciembre de 2025

Kæmpe udvalg

Jeg startede med at købe 2 jule sweaters til min datter og jeg. Og måtte så efterfølgende købe en til min svigersøn som også ville have en. Jeg/vi syntes de er super flotte også efter flere gange vask. Og udvalget er stort så der er noget for enhver smag.

29 de noviembre de 2025

Bløde trøjer & passende størrelser

Bestilte tre børne juletrøjer.
Rigtig fine og bløde trøjer som vores børn elsker at have på.
Vi bestilte de størrelser som de anbefaler til en 4 og 9 årig og de passede rigtig godt i størrelsen.

27 de noviembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering af varer i god kvalitet

Hurtig levering af varer i god kvalitet.
Jeg bestilte med få dage til jul, og som lovet ankom pakken inden jul (d. 22. faktisk).
Husk at checke størrelses skemaerne for hver produkt, de kan nemlig godt være forskellige. Jeg er endt ud i tre forskellige størrelser, og alle passer, simpelthen fordi der er forskellig pasform.

22 de diciembre de 2025

God service.
En dejlig pyjamas og indsko som passer til pyjamasen
De er nu mine ferie indesko.

2 de enero de 2026

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.