Jag är väldigt nöjd med silly Santa! Jag köpte en av deras nya mumin pyjamas till min mamma. Vi har köp dem från tidigare år och kvaliten är lika bar som vanligt. Det som gjorde detta köp ännu bättr... Ver más
Älskar verkligen min happy hoodie! Kryper in i den varje kväll, det är som att bosätta sig i en mysig, fluffig filt, fast mycket bättre eftersom den har ärmar och huva. Snabb leverans, 5 dagar mitt... Ver más
Jag älskar min pyjamasoverall som jag beställt på Sillysanta. Den är supermysig, skön och i en helt fantastisk kvalitet. Kundservice är så snälla trevliga och otroligt hjälpsamma. ✨️✨️✨️✨️✨️ Jag ska... Ver más
Jag ger 5 stjärnor pga superbra kundservice 🌟 Det var tyvärr hål i båda dressarna som var till mitt barn. Men fick en ny hemskickad samt behålla den trasiga som säkert går att åtgärda själv. & fick 5... Ver más
No consta que solicite reseñas
Mjuk och skön Mumin jultröja.
Mjuk och skön Mumin jultröja.
Bra kvalitet och passform.
Väldigt nöjd!!
Mumin pyjamas!
Köpte Mumin pyjamas som är jättefina o skön material i bomull! Barnen blev jätteglada!
Super bra bemött
Super bra bemött när Ica slarvat med mitt paket och lämnade ut det till någon annan. Sillysanta skickade direkt ett nytt paket med samma vara så jag fick ge den till min dotter i julklapp. Hon älskar sin happy hoodie. Tack snälla 😊
Allt bra kvalité o storlek
Jul pyjamas
Beställde en pyjamas - blå med julmotiv, till min dotter. Sååå nöjd å glad hon blev (14 år) . Fin kvalitet, starka färger som höll sig kvar iaf efter första tvätten å storleken var perfekt. Inget att klaga på! Alla nöjda å glada! Tack 🤩🙏🏻
Superskön och mycket snygg pyjamas
Väldigt nöjd
Väldigt nöjd, bra produkter,pris och leverans 👌👌👌
Smidigt
Fin o uppskattad present som kom i tid trots kort om tid.
super mysiga tröjor!
den var precis som på bilden vilket…
den var precis som på bilden vilket gjorde mej glad och storleken var helt perfekt. Leveransen tog endast 3 dagar fast det var julveckan så det kan man inte klaga på.
Snabb leverans och JÄTTE fint material…
Snabb leverans och JÄTTE fint material på kläderna! Rekommenderar starkt!
Mycket bra kvalitet och snabb leverans
Förvånansvärt bra kvalitet på jultröjorna med tanke på priset. Snabb leverans och bra kommunikation med SillySanta.
Såå fina &mjuka pyjamaser till barnen
Såå fina &mjuka pyjamaser till barnen! Perfekt storlek Fin kvalitet + för dragsko i byxan. Snabb leverans & smart förpackning med silly santa logon på vilket såg trevligt ut. Blir garanterat fler köp!
Skönaste pyjamasen jag haft!
Skönaste pyjamasen jag någonsin haft!
Amazing product and on time delivery
Amazing product and on time delivery. 100 percent value for money and genuine.
Snabb leverans o jättemysiga hoodies
Snabb leverans o jättemysiga hoodies. Köpte 3 st o alla barnen tyckte de var en hit! 🤩