La empresa ha respondido
La empresa ha respondido
Verschillende software pakketten getest zoals billit, billtoobox, exact, yuki. Na veel zoeken en teleurstelling terrecht gekomen bij Silvasoft. Geen enkel software pakket kwam in de buurt van... Ver más
We gebruiken Silvasoft nu één maand en over het algemeen zijn we heel erg positief over het gebruik van deze software. De online support via Whatsapp is echt hééél goed. Na een kleine fout bij het... Ver más
Begin er niet aan!! Alles loopt goed totdat je wilt je abonnement opzeggen... Je zet alles stop, je krijgt een bevestigingsmail en krijgt onmiddelijk een factuur te betalen. Na overleg met Sil... Ver más
Silvasoft bedrijfssoftware met onder andere: ✅ Boekhouden ✅ Factureren ✅ Uren & Projecten ✅ CRM ✅ Voorraadbeheer ✅ Offertes & orders
Gieterijstraat 82, 2984AB, Ridderkerk, Holanda
Ha contestado el 25% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
1 kwartaal gebruikt tot nu toe voor 3 firma's. Werkt mooi.
Begin dit jaar beslist om zelf onze boekhouding te doen voor onze BV. Verschillende boekhoudpakketten getest en grondig onder de loep genomen, en natuurlijk ook Silvasoft. Enkel bij Silvasoft hebben wij gevonden wat we zoeken, een volledig gebruiksvriendelijk boekhoudsoftware tegen een betaalbare prijs, uitbreidbaar naar verschillende gebruikers en je kunt het pakket laten groeien met je noden (artikel beheer, stock beheer, verkoop, ...), kort samengevat een fijn pakket. Bij vragen ook altijd een snelle en correct antwoord en bijna alles is te vinden in de help/zoek functie, en dit ook tijdens de gratis proefperiode. Is een aanrader.
Indien je onterecht aangerekend wordt moet je niet hopen op een rechtzetting. Zij gaan er zonder pardon vandoor met je geld. Bedrijf zonder normen en waarden. Regelrechte wanpraktijken.

Respuesta de Silvasoft
Prima boekhoudprogramma, Overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en flexibel met voldoende funcionaliteiten. Goed bereikbare helpdesk waar je direkt goed geholpen wordt. Uitstekend geschikt voor zzp'ers en kleine ondernemingen. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Ook zeer prettige, overzichtelijke layout. Voor mij geen twijfel, een aanrader.

Respuesta de Silvasoft
Super fijn programma dat niet onder doet voor de premium boekhoudpakketten. Ik beveel iedereen dit programma aan! Het heeft zelfs de mogelijkheid om losse modules maandelijks aan en uit te zetten al naar gelang jouw persoonlijke wensen.

Respuesta de Silvasoft
Verschillende produkten van de concurrentie bekeken en getest doch Silvasoft was het meest gebruiksvriendelijk en dit aan een aantrekkelijke prijs

Respuesta de Silvasoft
Na jaren Cashaca gebruikt te hebben toch eens een ander programma gezocht. Silvasoft is niet goed bevallen. Zeer slechte stugge service. Niet flexibel aangaande facturatie, wil graag 1x per jaar abonnement betalen. Liever 1 regel te boeken in de administratie in plaats van 12... KEEP IT STUPID SIMPLE geldt zeker niet voor deze jongens. Ik ben weer terug bij Cashaca!

Respuesta de Silvasoft
Niet geschikt bij levering aan consumenten. Je wilt met consumenten praten over bedragen, totalen en kortingen, altijd inclusief BTW. Dit kan het programma niet. Silvasoft wil dat ook niet voor je organiseren!
Verder een goed programma, alleen niet voor B2C

Respuesta de Silvasoft
Werk nu al 5 jaar met dit bedrijf voor mijn boekhouding. Heel tevreden erover: verhouding prijs kwaliteit super. Inderdaad als leek dien je in boekhoudkunde wat te verdiepen, vooraleer je echt zelfstandig van start kan gaan met de software. De Helpdesk is dan wel vriendelijk, maar geen echt tutorial. Dus het kost wat moeite in het begin of je hebt hulp nodig van een boekhouder om met de software te kunnen werken. Desalniettemin is de software heel gebruiksvriendelijk! Een aanrader om als starter hiermee te werken!

Respuesta de Silvasoft
Más información sobre otros tipos de reseñas.