La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Verschillende software pakketten getest zoals billit, billtoobox, exact, yuki. Na veel zoeken en teleurstelling terrecht gekomen bij Silvasoft. Geen enkel software pakket kwam in de buurt van... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We gebruiken Silvasoft nu één maand en over het algemeen zijn we heel erg positief over het gebruik van deze software. De online support via Whatsapp is echt hééél goed. Na een kleine fout bij het... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Begin er niet aan!! Alles loopt goed totdat je wilt je abonnement opzeggen... Je zet alles stop, je krijgt een bevestigingsmail en krijgt onmiddelijk een factuur te betalen. Na overleg met Sil... Ver más

Información sobre la empresa

1. Compañía de software

Escrito por la empresa

Silvasoft bedrijfssoftware met onder andere: ✅ Boekhouden ✅ Factureren ✅ Uren & Projecten ✅ CRM ✅ Voorraadbeheer ✅ Offertes & orders

3,4

1 estrella

Ha contestado el 25% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Een aanrader, ook voor BV in België

Begin dit jaar beslist om zelf onze boekhouding te doen voor onze BV. Verschillende boekhoudpakketten getest en grondig onder de loep genomen, en natuurlijk ook Silvasoft. Enkel bij Silvasoft hebben wij gevonden wat we zoeken, een volledig gebruiksvriendelijk boekhoudsoftware tegen een betaalbare prijs, uitbreidbaar naar verschillende gebruikers en je kunt het pakket laten groeien met je noden (artikel beheer, stock beheer, verkoop, ...), kort samengevat een fijn pakket. Bij vragen ook altijd een snelle en correct antwoord en bijna alles is te vinden in de help/zoek functie, en dit ook tijdens de gratis proefperiode. Is een aanrader.

17 de abril de 2024

Wanpraktijken

Indien je onterecht aangerekend wordt moet je niet hopen op een rechtzetting. Zij gaan er zonder pardon vandoor met je geld. Bedrijf zonder normen en waarden. Regelrechte wanpraktijken.

24 de febrero de 2024

Beste Aswin,

Ontzettend jammer dat u zo'n oneerlijke review plaatst.

Ik heb teruggezocht in ons ticketsysteem wat er aan de hand is en zie dat u een creditering wenst voor de maanden december 23 - maart 24 omdat u in deze periode de software niet gebruikt heeft.

U heeft zelf ervoor gekozen om de software niet op te zeggen. Ik zie zelfs dat u nog enkele keren bent ingelogd in deze periode. Zoals door onze helpdesk en overal in onze documentatie is aangegeven kunt u zelf het abonnement (op ieder gewenst moment) stopzetten. Dit is heel laagdrempelig en ook totaal niet ingewikkeld.

Toch heeft u dit niet gedaan. Misschien wilde u uw data nog even bewaren, of was u nog niet zeker van het overstappen. Maar om dan achteraf te komen klagen over de kosten en ons daarop af te branden op internet is ontzettend kinderachtig.

Als u een huis huurt en u heeft er 3 maanden naar eigen zeggen niet in geleefd, gaat u dan ook geld terugvragen bij de huurbaas? Zo werkt het helaas niet in deze wereld.

We denken graag mee met de onze klanten, alleen het stukje abonnement beheer is altijd 100% vanuit de klant zelf geregeld. Zowel het aansluiten, wijzigen als opzeggen.

Helaas kan je het als bedrijf nooit voor 100% van de klanten goed doen. Gelukkig wel voor 99%.

Ps. aanvullend heb ik begrepen dat u het abonnement al had opgezegd (zelf) en daarna (zelf) weer tijdelijk toegang heeft gevraagd. We hebben die toegang gegeven met de volgende melding: "Bij deze! Let er wel op dat u tijdig het account weer uitzet zodra u klaar bent (via Beheer > Abonnement en kosten) als u deze licentie weer wilt stopzetten." En toch zijn wij de misdadiger..

Prima boekhoudprogramma

Prima boekhoudprogramma, Overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en flexibel met voldoende funcionaliteiten. Goed bereikbare helpdesk waar je direkt goed geholpen wordt. Uitstekend geschikt voor zzp'ers en kleine ondernemingen. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Ook zeer prettige, overzichtelijke layout. Voor mij geen twijfel, een aanrader.

11 de febrero de 2024

Beste Robert, hartelijk dank voor uw geweldige review. Hier doen we het voor 🙏

Aanrader!

Super fijn programma dat niet onder doet voor de premium boekhoudpakketten. Ik beveel iedereen dit programma aan! Het heeft zelfs de mogelijkheid om losse modules maandelijks aan en uit te zetten al naar gelang jouw persoonlijke wensen.

22 de enero de 2024

Bedankt voor uw review!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Beste van de klas

Verschillende produkten van de concurrentie bekeken en getest doch Silvasoft was het meest gebruiksvriendelijk en dit aan een aantrekkelijke prijs

4 de octubre de 2023

Respuesta de Silvasoft

Bedankt voor uw mooie review!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Na jaren Cashaca gebruikt te hebben…

Na jaren Cashaca gebruikt te hebben toch eens een ander programma gezocht. Silvasoft is niet goed bevallen. Zeer slechte stugge service. Niet flexibel aangaande facturatie, wil graag 1x per jaar abonnement betalen. Liever 1 regel te boeken in de administratie in plaats van 12... KEEP IT STUPID SIMPLE geldt zeker niet voor deze jongens. Ik ben weer terug bij Cashaca!

23 de agosto de 2023

Beste boekhoudersindszesentachtig,

Wat jammer deze review van u te ontvangen. Wij doen geen jaarlijkse facturatie omdat we een maandelijkse opzegbaar flexibel pakket aanbieden. Oftewel, de prijs kan elke maand anders zijn. Dat maakt jaarlijkse facturatie zeer gecompliceerd.

Daarbij zou u het inboeken van deze betaling volledig kunnen automatiseren (met Silvasoft) dus het hoeft geen extra werk te zijn.

Tot slot, we zijn een compleet ander pakket als Cashaca. Wij ondersteunen dubbelvoudige boekhouding, Cashaca alleen enkelvoudige. Logisch dat ons pakket dan ook anders is. Dat is appels met peren vergelijken.

Jammer dat u verder ook geen inhoudelijke feedback over de software geeft, maar puur vanwege ons facturatie beleid een 1 sterren review plaatst.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Niet geschikt voor B2C

Niet geschikt bij levering aan consumenten. Je wilt met consumenten praten over bedragen, totalen en kortingen, altijd inclusief BTW. Dit kan het programma niet. Silvasoft wil dat ook niet voor je organiseren!
Verder een goed programma, alleen niet voor B2C

5 de junio de 2023

Respuesta de Silvasoft

Bedankt voor uw review! Ik weet niet of ik uw 'probleem' helemaal begrijp. We hebben duizenden klanten die werken met particulieren. U kunt prijzen invoeren inclusief btw, facturen opstellen inclusief btw, per artikel kiezen of uw in- of exclusief btw wilt werken, u kunt op de factuur PDF prijzen zowel in als exclusief btw tonen, u kunt kortingen voor en na btw tonen, etc. Dus misschien begrijp ik u niet helemaal, of u bent wellicht verkeerd geïnformeerd. We helpen u heel graag verder mocht u het nog een kans willen geven. Wilt u uw e-mailadres of klantnummer met ons delen? Neem ook gerust contact met ons op via support@silvasoft.nl!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Werk nu al 5 jaar met dit bedrijf voor…

Werk nu al 5 jaar met dit bedrijf voor mijn boekhouding. Heel tevreden erover: verhouding prijs kwaliteit super. Inderdaad als leek dien je in boekhoudkunde wat te verdiepen, vooraleer je echt zelfstandig van start kan gaan met de software. De Helpdesk is dan wel vriendelijk, maar geen echt tutorial. Dus het kost wat moeite in het begin of je hebt hulp nodig van een boekhouder om met de software te kunnen werken. Desalniettemin is de software heel gebruiksvriendelijk! Een aanrader om als starter hiermee te werken!

31 de diciembre de 2022

Respuesta de Silvasoft

Hartelijk dank voor deze prachtige review!

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.