Jeg har endelig fundet den perfekte drikkedunk. Designet er simpelthen gennemført ned til mindste detalje – både smukt og funktionelt. Det er præcis den flaske, jeg har ledt efter. Den føles eksklusiv... Ver más
La empresa ha respondido
Min første tempokop manglede en del der var gået løs, spugte om de havde sådan en på lager men sendte en hel ny kop som løsning. Super kundeservice må man sige. Rigtig glad for den!
La empresa ha respondido
Købte en Big Sip termo kop, det er den bedste termoflaske jeg har haft. Mit eneste ønske ville være flere farver 🥰 Svar: gerne nogle mere klare farver end de mere dæmpede I har nu, lyserød, pink,... Ver más
La empresa ha respondido
Min interesse og nysgerrighed blev fuldt ud imødekommet. Et rigtig godt produkt både hvad angår kvalitet, design og har samtidig den effekt, at jeg er begyndt at drikke endnu mere vand og har fået m... Ver más
La empresa ha respondido
Velkommen til SIP OF LIFE! Hos SIP OF LIFE ønsker vi at bringe mere nydelse ind i din hverdag – også når du er på farten. Vi mener, at nydelse bør være mere tilgængelig - ikke kun derhjemme. Derfor er vores produkter designet til at være funktionelle, stilfulde og nemme at tage med, så du kan have glæde af dem på arbejdspladsen, i skolen, til sport, eller på andre eventyr. Vi tror på, at kvalitet betaler sig og samtidig ønsker vi at reducerer forbruget af engangsflasker og andre billige produkter, der ofte bliver smidt væk. Det vil vi med vores kvalitetsflasker gerne sætte en stopper for! Derfor tilbyder vi langtidsholdbare produkter, der tilfører et SIP af velvære til din hverdag – hvad end du ønsker at have iskoldt vand ved hånden, nyde en varm kop kaffe eller te på farten, drikke rent bakteriefrit vand, eller forkæle dig selv med et naturligt tilskud af antioxidanter. Vores dedikerede team står klar til at give dig den bedste kundeservice, så du kan handle trygt og sikkert hos os. Vi glæder os til at hjælpe dig med at tilføre lidt ekstra nydelse til din hverdag!
Stensballe Strandvej 179, 8700, Horsens, Dinamarca
Har været på udkig efter en lækker drikkedunk på det sidste og faldt derfor over jeres. Lækkert med friskt vand i hver tår og det holdbare materiale. Jeg sgu godt tilfreds!
Mega lækker produkt, mit bedste krus☕️der holder kaffen varm meget længe👏🤩
Mvh Grethe Betty Henriksen💕

Respuesta de SIP OF LIFE
Super flaske i god kvalitet. Nem at rengøre og god at have med på farten :)
Rigtig godt produkt, varm anbefalding herfra!
Elsker min coffee sip termokop!
Den er genial at have med på farten, og holder min kaffe varm i mange timer. Flot design, og rigtig god service.
Genial kop der kan holde kaffen varm hele dagen. Hurtig levering, kun gode anbefalinger herfra.
Rigtig hurtig levering og service hos sipoflife. Jeg fik bestilt en cool sip termoflaske og modtog den allerede efter et par dage. Lækker kvalitet og god indpakning.
Jeg er blevet helt vildt glad for SIP of lifes termoflaske. Der kan være rigtig meget i den og så holder den det bare koldt virkelig længe. Sindssygt lækkert når jeg er i skole, på farten eller bare derhjemme.
Når man er typen der drikker meget kaffe, og samtidig bruger meget tid i bilen, så er det altså rart med en ordentlig termokande. Der må jeg altså bare sige at jeres BIG Sip termokop er i top. Tak for et lækkert produkt! 🙌😄
God og hurtig service og så er det kvalitet - de holder hvad de lover!

Respuesta de SIP OF LIFE
Jeg købte drikkedunke til hele familien og havde en fantastisk oplevelse med Sip of Life. Leveringen var hurtig, vejledningen var fremragende, og vandflaskerne er virkelig lækre.

Respuesta de SIP OF LIFE
Flotte farver, super kvalitet og hurtig levering. Købte en Kiddy Sip til vores datter (hun vil sove med den om natten 😅) og en Pure Sip til mig.

Respuesta de SIP OF LIFE
God stor drikkedunk. Købte COOL SIP til 1 liter, som er super at have med til Padel :)
Fin pris og levering.

Glad for min UV flaske! :D
Hurtig levering og god service!

Respuesta de SIP OF LIFE
Flasken er af høj kvalitet og der var hurtig levering. Jeg har hørt rigtig meget godt om hydrogenvand så ser frem til selv at teste det af.

Respuesta de SIP OF LIFE
Min interesse og nysgerrighed blev fuldt ud imødekommet.
Et rigtig godt produkt både hvad angår kvalitet, design og har samtidig den effekt, at jeg er begyndt at drikke endnu mere vand og har fået mere energi 😀

Respuesta de SIP OF LIFE
Fik super god baggrundsinfo om produktet og rigtig god support. Produktet lever til fulde op til forventningerne. Nem bestilling og hurtig levering

Respuesta de SIP OF LIFE
Jeg har nu brugt min hydrogenvandflaske i et par uger, og jeg er helt vild med den!
Så jeg kan klart anbefale at tjekke SipOfLife ud 🤩
Más información sobre otros tipos de reseñas.