Nette bezorging, zou duurzamer verstuurd kunnen worden zonder plastic. 2 blousjes besteld. Erg leuk en blij mee alleen 1 van de 2 blousjes had een aantal naden waar bij de eerste keer dragen al losse... Ver más
La empresa ha respondido
Helaas een teleurstellende ervaring met de klantenservice van Sissy-Boy. Mijn bestelling werd opgesplitst in twee zendingen. Eén zending werd ten onrechte bij een afhaalpunt in Velserbroek be... Ver más
Wat ik heb besteld stond op de cadeaulijst die ik van iemand had gekregen. Heel blij natuurlijk dat jullie het nog op voorraad hadden en levering was vrij snel. Ik heb wel verbeterpunt. Ik wil... Ver más
La empresa ha respondido
De pasvorm van de broeken van Sissy Boy bevalt me erg goed. Ik heb wel een broek teruggezonden omdat ik hem iets te doorschijnend vond. Maar de service is goed en de producten mooi! Het gouden leren r... Ver más
La empresa ha respondido
Ontdek fashion en Homeland voor dames, heren en kinderen | Life designed with Sissy-Boy |
Holanda
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 88% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Hele slechte service ervaring. Hebben een mooie spiegel gekocht maar helaas bekrast in de spiegel zelf binnengekregen. Een beleefd bericht gestuurd dat we heel blij zijn met de spiegel, maar voor die prijs wel een onbeschadigde spiegel willen. Kregen een bericht terug dat we naar een winkel moesten. Wij wonen op 30 min rijden van een stad, maar mn vriend heeft dat toch maar gedaan. Helaas ook daar alleen maar beschadigde spiegels. Ze boden ons 20% korting aan maar mn vriend wilde gewoon een nette spiegel. Vriend terug (ook nog eens parkeerkosten moeten betalen + benzine geld). Per app aangegeven dat we voor alle onnodige moeite die het ons kost om dit te regelen, graag die 20% korting ontvangen op de spiegel; nee dat kan aleen in de winkel, ze konden ons wel een voucher geven met 20% korting. BAR slecht dat wij met gezeik zitten over een product die gewoon goed moet zijn. In the end nu al SINDS 4 DEC BEZIG en ze reageren gewoon niet meer na meermaals netjes vragen of ze op onze berichten kunnen reageren. Wij zitten dus nog steeds met een beschadigde spiegel voor de volle mep! Heel slecht
De meisjes doen hun werk met passie en liefde! Hadden ook goed kennis van de producten en de voorraad. Een hele aangename ervaring! Heel tevreden!
Er wordt een levering binnen 1-2 werkdagen beloofd, vervolgens lukt het niet en sissy-boy doet geen enkele moeite om hun belofte na te komen. Wat mij betreft is dit misleiding en zeer klant-onvriendelijk. Ook nemen ze hier vanuit de klantenservice geen verantwoordelijkheid voor.
Ik heb begin december een incomplete bestelling ontvangen. Na een mail verstuurd te hebben kreeg ik te horen dat het ontbrekende artikel (hoort bij een set) nagestuurd zou worden. Inmiddels zijn we twee weken, een aantal mails en een app poging verder maar Sissy-boy is ‘onbereikbaar’. Ze reageren op geen enkele contact poging!
The product quality is very good.
Delivery was on time.
Mooie collecties snelle levering dank
Ondanks de drukte van deze tijd is Sissy-Boy in staat om snel te leveren en dit duidelijk en accuraat te communiceren met de klant.
Het assortiment is onderscheidend en ruim. Indien artikelen niet op voorraad zijn wordt dit duidelijk aangegeven. Kortom een voorbeeld voor menig andere webwinkel in dit segment.
Ik adviseer dan ook iedereen, niet alleen in mijn directe omgeving, om voor aparte, unieke en persoonlijke cadeaus en/of leuke attenties, de website van Sissi-Boy eens te bezoeken. Je zult er zeker slagen!
4 dec besteld 5 dec al binnen, echt supersnelle service en de bestelde jellycat is uiteraard fantastisch.
Het is het winkelpersoneel van jullie winkel in Knokke dat mij zeer goed heeft geholpen. Aandacht en een glimlach en de goede tip om de (in de winkel ontbrekende maat) via de webshop te bestellen. We hebben samen de foto van het artikelnummer in de winkel gemaakt.
Correct mailverkeer.
Correcte levering: tijd
Mooi verpakt.
Duidelijke informatie, snelle levering en prima product
Helaas net een nare ervaring met Sissy Boy Leiden ( Breestraat)
Twee pakketjes besteld en daar op laten halen omdat ik de cadeautjes ook graag wilde laten inpakken
Helaas was de winkel daar niet toe bereid
Voor mij, als klant was vooraf niet duidelijk dat dat niet zou kunnen
Voor mij, is Sissy Boy, Sissy Boy, of ik het in de winkel afreken of afhaal in de winkel maakt voor mij dan niet uit
De winkel gaf aan dat ik het daar dan had moeten afrekenen i.p.v. vooraf betalen
Ook dit verschil was mij niet duidelijk
Ik heb hen aangegeven zelfs extra te willen betalen voor het inpakken, en gevraagd of ze tegen betaling een papiertje mee konden geven, maar ook dat was helaas niet mogelijk
Merk dat ik dusdanig teleurgesteld ben dat ik overweeg om het terug te sturen en voorlopig even voorbij deze winkel loop
Top!
Fijne service, mooie kledingitems en producten, vlot geleverd.
Het team in Magna Plaze A'dam is heel vriendelijk
en behulpzaam, je koopt als vanzelf. De online klantenservice daarentegen is een DRAMA. Responstijd zo lang dat de feiten achterhaald zijn, maar het probleem niet opgelost. Mijn hele mandje vol met kerstcadeaus, voor een aanzienlijk bedrag, en de BF15 = Best friend not really, doet het niet. Krijg doodleuk 2 dagen later te horen: Pech verlopen. Ja op dat moment klopt dat, niet op het moment dat ik de order plaatste. En meedenken? Omzet draaien HO HO HO.
Hele fijne trui gekocht in Utrecht.
50% yak en 50% wol. Daarom kriebelt deze wolle trui veel minder😀
Heel mooi product met een hele snelle bezorging!