Valorada con 1 estrellas sobre 5

Retour binnen 14 dagen gemeld. Daarna opgestuurd met de post. Ze claimen dat je retour binnen 14 dagen bij hun binnen te zijn om het nog te kunnen accepteren. Totaal idioot! Dit is volkomen afhank... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zo’n fijn bedrijf met fantastische meiden! Vaak een nieuwe collectie (echt waar, ik wil alles! Zo mooi allemaal) en als ik vragen heb over de maat, of hoe het item valt. Krijg ik snel reactie terug en... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Meine Tochter hat Stiefel für knapp 70 € bestellt, die auch sofort von ihrer Kreditkarte abgebucht wurden. 13 Tage später hat sie trotz diverser Rückfragen per E-Mail nicht einmal eine Information er... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ich habe im September 2 Stiefel bestellt ein Paar in braun und eins in schwarz. Geliefert wurden 2 Schwarze. Der Kundenservice war sehr gut und ich habe 2 Wochen später das richtige Paar erhalten... Ver más

Información sobre la empresa

1 estrella

Ha contestado el 59% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Super!

Mooie producten en fijne service!
Snelle levering en goede communicatie.

1 de diciembre de 2025

Hi Shanu,

Bedankt voor je review. Wat leuk om te lezen, dank je wel!
Blij dat je zo tevreden bent over de producten en onze service. Tot een volgende keer!

Order not delivered

Order not delivered. Had to insist to get a solution as they asked me to deal with the transport company. Transport company Said that the order was sent back. Sister-ship nos says that when it comes back, I Will have to pay delivery costs. Adding IF it comes back. Extremely poor Customer service

3 de diciembre de 2025

Hey Sophie,

If the package was not delivered to you and the shipping company has indicated it will be returned to the sender, the delivery attempt likely failed. We will need to wait patiently until the package is returned to us. Once we receive it, we can resend the package, provided the shipping cost is paid again. We are currently waiting for the package to arrive back to us. If you have any questions, you can contact us.

Kind regards,
SISTERSHIP

Mooie jurk, snelle levering

Super mooie jurk besteld en een snelle levering, super blij mee!!

22 de noviembre de 2025

Hi Sarah,

Bedankt voor je lieve review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de jurk en de service. Heel veel plezier gewenst met het mooie item.

liefs, Sistership

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Nog steeds het juiste item niet geleverd gekregen na 2 weken

Op 11 november besteld. Mijn bestelling ontvangen bleek een kleding stuk niet geleverd te zijn en een verkeerd item is opgestuurd. Contact gezocht via mail en whatsapp, maar kreeg nauwelijks antwoord of 1/2 dagen later. Echter nog steeds het item niet ontvangen, maar ruim 2 weken geleden al betaald. Vanmorgen gevraagd of mijn geld terug kon krijgen ivm dat het te lang duurt en het item voor speciale gelegenheid aan zou willen, maar ook daarop nog steeds geen reactie

11 de noviembre de 2025

Hi Isabella,

Bedankt voor je feedback. Wat vervelend om te horen dat je ervaring niet naar wens was. Op 14 november hebben we een mailtje ontvangen en contact gehad over het verkeerde item die werd geleverd, dezelfde dag hebben we nog een retourlabel gestuurd en gevraagd om een bewijsje van de retour afgifte. Vervolgens hebben we het juiste items naar je opgestuurd en is een aantal dagen later bezorgd. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op!

Valorada con 3 estrellas sobre 5

They are very bad in comunication with…

They are very bad in comunication with customer, i'm waiting for a refund and they didn't pay attention foe that. They gave me 14 working days after my return and its almost one month, i keep tryiing but no answer. I really don't like it.

27 de octubre de 2025

Hi Gleice,

Thank you for your feedback. Once we receive your return, we have 14 days to process it. We have process your return within 14 days, so it didn't take a month.

Kind Regards,
SISTERSHIP

Slechte service, geen terugbetaling

Ik heb mijn bestelling netjes binnen de wettelijke termijn geretourneerd, maar Sistership weigert terug te betalen en verschuilt zich achter eigen voorwaarden die in strijd zijn met het consumentenrecht. Nadat ik ze hier meermaals per e-mail op heb gewezen, heb ik geen inhoudelijke reactie meer ontvangen en een terugbetaling blijft uit.

Geen betrouwbare webshop en zeer slechte klantenservice. Ik raad deze webshop niet aan.

23 de octubre de 2025

Hi Sylana,

Bedankt voor je feedback. Wat vervelend om te horen dat je ervaring niet naar wens was. Wij hanteren een retourtermijn van 14 dagen. Jouw pakket is op 24 september bij jou aangekomen en op 22 oktober op de post retour gedaan. Dat is 14 dagen buiten ons retourtermijn om aangezien we een retourtermijn van 14 dagen hanteren. Dit geldt voor iedere klant. Je kunt dit ook terugvinden bij ons retourproces en algemene voorwaarden. Fijn dat we uiteindelijk tot een oplossing zijn gekomen met elkaar.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Alle negatieve reviews kloppen helaas

Besteld via TikTok, maar wat een teleurstelling.
Omdat de meiden vaak live komen, lijkt het in eerste instantie allemaal heel betrouwbaar. Helaas: niets is minder waar. Alle negatieve reviews die ik na mijn aankoop las, blijken volledig te kloppen.

“Vandaag besteld, morgen in huis”? Vergeet het maar. Mijn bestelling werd pas na een week verzonden, terwijl het absoluut geen pre-order was. Vervolgens ontving ik een totaal ander artikel dan wat ik had besteld, omdat het gewenste product “opeens” niet op voorraad was. Via WhatsApp — in een spraakmemo nota bene, ontzettend onprofessioneel — vroegen ze zelfs of ik de schoenen in een andere maat wilde. Nee, natuurlijk niet. Een 36 is geen 38.

De kleding die ik uiteindelijk binnenkreeg was van marktkraam-kwaliteit voor een veel te hoge prijs. Ik heb dezelfde dag nog gemaild dat ik wilde retourneren. Het retourlabel liet weer veel te lang op zich wachten, maar ik heb alles meteen teruggestuurd.

We zijn inmiddels ruim vijf weken verder en, zoals in veel andere klachten te lezen is, is mijn retour nog altijd niet verwerkt. Meerdere e-mails later krijg ik alleen maar te horen dat ze het “binnen de termijn afhandelen”, wat dus niet waar is. Ik hoop dat ik mijn €250 ooit nog terugzie.

Ik weet in ieder geval zeker dat ik hier nooit meer bestel en raad het iedereen sterk af.

23 de noviembre de 2025

Hi Chloe,

Bedankt voor je feedback. Wat vervelend om te horen dat je ervaring niet naar wens was. Op jouw volledige naam kunnen wij geen bestelling vinden, en daardoor kunnen we er ook geen ordernummer aankoppelen. Als je retour binnen 14 dagen nog niet is verwerkt, is dit uiteraard niet de bedoeling. Zou je ons een appje willen sturen op 06-22027437 of een mailtje naar retour.sistership@gmail.com? Dan zorgen we dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost.

Geen reactie

Vaker besteld , normaal super tevreden over.
Tot het moment dat er problemen komen. Dan zijn ze niet thuis!

22 de noviembre de 2025

Hi Rowena,

Bedankt voor je review. Wat vervelend om te horen dat je ervaring niet naar wens was. We hebben inmiddels contact met je gehad. Doordat de bestelling niet via ons retourlabel geretourneerd was en daardoor naar een afhaalpunt is gestuurd, hebben wij het pakket later op kunnen halen. Het pakket is inmiddels terecht bij ons en de retour wordt binnen 14 dagen verwerkt.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super leuke kleding en snelle levering!

Super leuke kleding en snelle levering!
Ik ben heel tevreden De kleding is precies zoals op de foto’s en zit heerlijk. Alles werd ook snel geleverd, veel sneller dan ik had verwacht. Zeker een aanrader!

19 de noviembre de 2025

Hi Laura

Heel erg bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je zo’n positieve ervaring hebt bij ons. We vinden het superleuk dat je zo enthousiast bent over de kwaliteit , levering en foto's op de webshop. Veel plezier met je bestelling!

Liefs, SISTERSHIP

Leukste meiden ever!!!

Leukste meiden ever!!!!
Echt hele leuke kleding ik ben een vaste klant en dat blijf ik

7 de noviembre de 2025

Hi Ginger,

Bedankt voor je lieve review! Super leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over ons en de kleding. Dankjewel voor je support en vertrouwen dit waarderen we enorm!

Prachtig mooie jas besteld

Prachtig mooie jas besteld, binnen 1 dag in huis en vriendelijke snelle klantenservice. Aanrader

1 de noviembre de 2025

Hi Khadija

Bedankt voor je lieve review! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over je aankoop en de service. Heel veel plezier ermee!

Amazing items

Amazing items!
Altijd fijn om in de lives je vragen te kunnen stellen en écht goed te kunnen zien hoe een item valt. En de acties zijn ook altijd top, vaak stunts, random giveaways etc. Ga zeker vaker bestellen!

31 de octubre de 2025

Hi Kirsten,

Wat super leuk om te lezen! We vinden het geweldig dat je zo tevreden bent over onze live sessies en daarmee kan zien hoe items vallen. Dankjewel voor je vertrouwen en wat leuk om je terug te zien!

Waardeloos!!

3x hier besteld, 3x niks ontvangen!
Je wacht 1- 2 weken op je bestelling en ontvangt nog niks.
Klantenservice is waardeloos en reageren niet!! Bestel hier niet, winkeltje spelen en er niks van bakken!

28 de octubre de 2025

Hi,

Bedankt voor je review. Wat vervelend om te horen dat je ervaring niet naar wens was. We hebben inmiddels contact met je gehad, je bestelling opnieuw opgestuurd en een kortingscode aangeboden als tegemoetkoming voor het ongemak.
We hopen dat alles nu goed is aangekomen en dat we je in de toekomst kunnen laten zien dat het ook anders kan verlopen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Eerste en laatste bestelling bij Sistership

Een bestelling geplaatst bij Sistership.
Helaas wat van mijn bestelling terug moeten sturen. Dit netjes meteen gedaan.
3 oktober mijn retour afgegeven met het verzendlabel van Sistership zelf.
14 oktober gemaild, want mijn retour is nog steeds niet verwerkt.
15 oktober werd ik in 2 aparte mails gevraagd om het Ordernummer, en of ik geretourneerd had met hun eigen label. Ja! Dat heb ik!
16 oktober een mail gehad, dat ze 9 oktober mijn retour ontvangen hebben maar vanaf dat moment 14 dagen de tijd hebben om hem te verwerken.
Nou prima, dan wacht ik nog even.
2 weken later, 24 oktober nog niets verwerkt. WEER gemaild, met de vraag of ze mijn retour ZSM willen verwerken.
Vanaf dat moment krijg ik ineens geen antwoord meer van jullie op mijn mail?! Dus vandaag NOGMAALS gemaild.
Ik wil dat mijn retour zsm verwerkt word, en zal Klarna informeren over dit probleem.

Dit is de eerste, maar dan ook de laatste keer dat ik bij jullie besteld heb. Erg jammer, want jullie hadden leuke kleding.
Helaas komen jullie alleen de afspraken niet na, en moet je blijven mailen om een retour te verwerken.

Nogmaals, ik wil dat mijn retour zsm verwerkt word! Ik zal anders niets betalen!

28 de octubre de 2025

Hi,

Bedankt voor je review. Wat vervelend om te horen dat het verwerken van je retour langer heeft geduurd dan verwacht en dat de communicatie niet soepel verliep, dat is uiteraard niet de bedoeling.
Zou je ons een appje willen sturen op 06-22027437? Dan zorgen we dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost.

Shop gut, Retoure aufgepasst

Ich habe im September 2 Stiefel bestellt ein Paar in braun und eins in schwarz.
Geliefert wurden 2 Schwarze.
Der Kundenservice war sehr gut und ich habe 2 Wochen später das richtige Paar erhalten , dies fiel jedoch deutlich kleiner aus und ich musste es retournieren.
Auch diesmal war der Kundenservice sehr gut, doch ich bekam nur eine Gutschrift über 56€ ( gezahlt hatte ich 64€) da der Karton beschädigt war, dieser muss laut Herrsteller AGB ohne Mängel sein.
Fazit , alles in allen recht guter Shop allerdings aufgepasst beim auspacken es muss wie bekommen zurück geschickt werden wenn man sein Geld zurück bekommen möchte

22 de octubre de 2025

Hi,

Thank you so much for taking the time to share your review. We’re happy to hear that you were pleased with our customer service and that we could quickly send you the correct pair.
We’re sorry to hear about the deduction on your refund. Our return policy does require items, including the box, to be returned in their original condition, but we completely understand that this can be frustrating. Your feedback is very helpful, and we’ll review how we can make this process clearer in the future.

Thank you again for your understanding, and we hope to welcome you back to Sistership soon!

Love,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn allereerste hakken, meteen verliefd!

Ik wil even laten weten hoe ontzettend blij ik ben met mijn nieuwe hakken. Ik had nog nooit eerder hakken gedragen, maar door deze van jullie wilde ik het gewoon proberen. Vanaf het moment dat ik ze aantrok voelde ik me echt zelfverzekerd en vrouwelijk. Ze zitten verrassend goed en maken elke outfit zoveel mooier. Na een tijdje voelde ik ze wel wel een beetje( mijn voeten), maar dat hoort erbij als je het niet gewend bent. Toch lopen ze veel fijner dan ik ooit had gedacht. Ik ben er echt zó blij mee en ik weet zeker dat dit niet mijn laatste paar van jullie is.

21 de octubre de 2025

Hi,

Bedankt voor je review. Wat ontzettend leuk om te lezen! We vinden het geweldig dat je eerste ervaring met hakken zo positief was en dat onze schoenen je dat zelfverzekerde gevoel hebben gegeven, dat is precies wat we hopen te bereiken!
Dankjewel dat je dit met ons hebt gedeeld. Geniet van je nieuwe hakken, en we kijken ernaar uit om je snel weer blij te kunnen maken met een nieuw paar.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Had helaas een artikel met een foutje…

Had helaas een artikel met een foutje ontvangen maar de klacht werd meteen goed afgehandeld en kon op kosten Sistership retour.
Helemaal tevreden dus, het is belangrijk dat online shop ook probleempjes naar tevredenheid oplossen.

16 de octubre de 2025

Hi,

Wat fijn om te horen dat alles goed is opgelost en dat je tevreden bent! We doen ons best om elke bestelling en eventuele probleempjes zo soepel mogelijk af te handelen, dus het is fijn om te lezen dat dit ook zo is ervaren.
Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om dit te delen.

Super

Al meerdere keren bij Sistership besteld en altijd tevreden! Bestel daar onder andere mijn leuke jurkjes. Goede service

10 de octubre de 2025

Hi,

Wat super leuk om te lezen! We vinden het geweldig dat je zo tevreden bent en dat je onze jurkjes zo leuk vindt. Dankjewel voor je vertrouwen en het steeds weer bij ons bestellen.

Bestel hier niet

Een maand gewacht op mijn kleding. Slechte klantenservice reageren niet op je. Zal hier nooit meer bestellen

8 de octubre de 2025

Hi,

Wat jammer om te horen dat je deze ervaring hebt gehad. Dat is natuurlijk niet zoals het hoort te gaan, en we begrijpen dat dit erg frustrerend is.
Zou je ons een berichtje willen sturen via WhatsApp op 06-22027437, zodat we dit samen kunnen oplossen? We helpen je graag verder en zorgen dat het in orde komt.

2 keer besteld bij Sistership

2 keer besteld bij Sistership, eerste bestelling een ontzettend leuke broek ontvangen die geweldig zit! Tweede bestelling was er iets fout gegaan maar is dat ontzettend goed opgelost met een hele lieve klantenservice. Ik zou zeker aanraden om hier te bestellen!!

8 de octubre de 2025

Hi Jada,

Wat leuk om te lezen! Fijn dat je zo blij bent met je aankopen en dat alles goed is opgelost. Dankjewel voor je lieve review!

Sistership

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.