Retour binnen 14 dagen gemeld. Daarna opgestuurd met de post. Ze claimen dat je retour binnen 14 dagen bij hun binnen te zijn om het nog te kunnen accepteren. Totaal idioot! Dit is volkomen afhank... Ver más
La empresa ha respondido
Zo’n fijn bedrijf met fantastische meiden! Vaak een nieuwe collectie (echt waar, ik wil alles! Zo mooi allemaal) en als ik vragen heb over de maat, of hoe het item valt. Krijg ik snel reactie terug en... Ver más
La empresa ha respondido
Meine Tochter hat Stiefel für knapp 70 € bestellt, die auch sofort von ihrer Kreditkarte abgebucht wurden. 13 Tage später hat sie trotz diverser Rückfragen per E-Mail nicht einmal eine Information er... Ver más
Ich habe im September 2 Stiefel bestellt ein Paar in braun und eins in schwarz. Geliefert wurden 2 Schwarze. Der Kundenservice war sehr gut und ich habe 2 Wochen später das richtige Paar erhalten... Ver más
From Two Sisters, To Another
De flier, 6605ZR, Wijchen, Holanda
Ha contestado el 59% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Bestelling gedaan . Dan sturen ze na 2 dagen dat item niet aanwezig is en dat ze de bestelling gingen annuleren. Meermaals contact opgenomen via bellen via whatsapp, Facebook bericht, e-mail ,… geen antwoord. Dit is geen service . Nu nog altijd niet geannuleerd en klarna niks laten weten. Ik heb wel een klacht neergelegd bij klarna . Hoelang gaat het duren voor ze hier de bestelling annuleren ??? Is de eerste keer dat ik zo slechte service ondervindt bij online bestellen

Respuesta de Sistership
Ik schrijf eigenlijk vrijwel nooit een review, maar omdat ik hier een aantal negatieve dingen lees wil ik mijn ervaringen delen. De twee eigenaresses zijn echt lief en behulpzaam, of dit nou is via een live op hun TikTok of per e-mail!
Ik shop hier zelf met grote regelmaat en zou Sistership daarom 100% aanbevelen! Ook wel is iets geretourneerd en dit lag niet aan het product, maar meer aan hoe het mij stond. Retourformulier ontving ik vrijwel direct na het aanvragen en wordt altijd netjes afgehandeld.
Ik zou zeggen keep up the good work! ♥

Respuesta de Sistership
Ik heb op 16-01-25 een bestelling geplaatst, helaas was deze niet goed. Toen meteen dezelfde dag een retour aangemaakt welke ik ook meteen heb verstuurd. Nu een maand later nog steeds niks gehoord over deze retour, geen geld terug of terugkoppeling dat deze goed is ontvangen, terwijl de T&T aangeeft dat deze op 20-01-25 al is ontvangen. Super slecht vind ik dat!!

Respuesta de Sistership
Helaas net zoals velen hier al schreven.
Krijg ik ook geen contact met ze..
Allerlei manieren geprobeerd: mail, whatsapp en instagram maar krijg geen reactie of alleen ‘is nog niet verzonden’ zonder reden.
Ik heb 31 januari een bestelling geplaatst en nog niks ontvangen, ook geen mail van verzending.
Jammer om deze ervaring te hebben met sistership, terwijl het op instagram allemaal zo leuk eruit ziet.

Respuesta de Sistership
I did an purchase on 15-16 januari, and it took 8 days to be POSTED. Even shein who export products from China can post and deliver something faster. On their website they promise to deliver the next day if you buy until an specific time. I didn't, so I understood could take 2 days or so to be delivered. But it took 9 days to be delivered. And I got very scared to be scammed after I readed all the bad experiences here. I tried to reach contact and the answer was not even professional, the approach is far way to be concerned with the customer. An short answer like " it was posted today" without even explanation why it took so many days to be posted, not even an apology for the delay. And then when I got my package, only 1 product was packed nice, the other one wasn't even on plastic to protect. So I wouldn't recommend this store and I won't buy again. You can find other stores with the same products, and even more famous that can deliver more respect and commitment with their customers.

Respuesta de Sistership
Inmiddels goed contact gehad!
Mvg, Mariska

Respuesta de Sistership
Gelukkig lees ik bij meerdere dat het heel erg lang duurt voordat je je geld terug hebt. Er wordt wel verwacht dat wij netjes betalen, maar moeten vervolgens nu al twee weken wachten op ons eigen geld. Eerst werd er gezegd maandag, vervolgens woensdag weer contact opgenomen om vervolgens nog geen geld terug te hebben.

Respuesta de Sistership
Product dat ik 27 november heb besteld nooit gekregen en het is nu al 11 januari. Contact met ze gezocht maar geen reactie terwijl ik zie dat het wel is gelezen. Erg jammer. Ik schrijf normaal nooit reviews maar door deze ervaring toch aan begonnen…

Respuesta de Sistership
Wir haben für meine Tochter Boots bei Sistership NL bestellt. Der Preis inklusive Versandkosten betrug 73,90€, (64,95€ ohne Versandkosten)
Die Stiefel waren echter China Schrott, der sich nach 5 Kilometer Gehen in seine Bestandteile auflöst. Wir haben eine Retoure beantragt und bekommen nur 56€ zurück. Das heißt, der Versand wird einem sowohl beim Kauf als auch bei der Retoure in Rechnung gestellt. Auch wenn diese Praxis mittlerweile gesetzlich erlaubt ist, so ist diese dennoch nicht sehr kundenfreundlich. Das kenne ich von vielen anderen Onlineshops anders und besser.
Zusammen mit der minderwertigen Qualität der Ware von mir nur 1 Stern.

Respuesta de Sistership
Zoals zovelen hier ook vooral een slechte ervaring met het retourneren. Ik had 1x verkeerd item een een te kleine broek besteld. Sistership biedt aan om de retourkosten op zich te nemen, en als ik een nieuwe bestelling plaats betaal ik nogmaals verzendkosten. Vrij vreemd, gezien zij een verkeerd artikel sturen. Enfin, ik stuur op 2 december alles retour. Ik kan zien dat het op 6 december bij ze is aangekomen. Vandaag 23 december en nog steeds geen geld terug. Meerdere malen contact. Ik heb wel altijd een reactie gekregen. Jammer, ze houden zich gewoon niet aan hun eigen termijnen vermeld op de website.

Respuesta de Sistership
Leuke kleding, leuke livestreams op Tiktok altijd. Echter mijn retour ging niet vlekkeloos, maar super netjes opgelost!

Respuesta de Sistership
Leuke meiden,alleen retourneren duurt veel ste lang en is een drama,helaas na 3 weken nog steeds me geld niet terug en reageren ze niet meer via de app. Jammer

Respuesta de Sistership
Verzending ging prima en snel, maar het retour sturen is een drama.
Je ontvangt snel je retour sticker, maar het verwerken ervan slaat nergens op. 2 weken na ontvangen van het pakketje nog geen geld terug. Na contact waarin wordt beloofd dat het vandaag nog wordt geregeld, is het nog steeds niet opgelost.
Contact verloopt dan ook moeizaam.

Respuesta de Sistership
Wauw de prachtige Laarsjes zijn super snel binnengekomen! Zo blij mee!✨💗

Wat een fijne webshop
Supper leuke kleding en ook fijn dat ze producten laten zie via de live en ook fijne hulp als je vragen er over hebt of ergens tussen twijfelt tussen je maat
Echt top webshop

Respuesta de Sistership
Hele mooie kleding en een goede kwaliteit de verkoopsters zijn allebei heel erg aardig en helpen je graag

Respuesta de Sistership
Als allereerste wil ik zeggen dat ik super blij ben met deze webshop altijd de leukste spullen en kleding de meiden zijn ook super leuke meiden zou deze webshop zeker aanrader als je met mooie kleding wilt lopen🛍️😍🩷

Respuesta de Sistership
Super leuke meiden en een hele leuke webshop met mooie kleding van kwaliteit! Je krijgt je pakketjes altijd super snel binnen en het is altijd gezellig de TikTok lives te bekijken voor de nieuwe collectie. Echt een aanrader!

Respuesta de Sistership
Wat een fantastische webshop! Ze hebben echt de leukste kleding op tiktok, zo uniek en zo verslavend om naar te kijken (en te bestellen). Ook de klantenservice is top, ze reageren heel snel op mails en op chatberichten! Ik zou zeker een kijkje nemen op hun website en bestellen! Ga zo door!

Respuesta de Sistership
Super lieve meiden, altijd heel vriendelijk en helpen je heel goed voor het juiste maat advies. De klanten servies is ook top reageren altijd heel snel. En de kwaliteit van de kleding is top en ook hele mooie kleding. Nooit problemen gehad met hun.

Respuesta de Sistership
Más información sobre otros tipos de reseñas.