Sistieshop Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Den ene ørering er istykker. Kundeservice blev kontaktet. De sender mig et forkert link til selvbetalt returnering istedet for reklamation. Den label var dyrere end øreringen. Er efterfølgende blev... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super fin oplevelse, havde fået bestilt forkert vare , og min adresse manglede. Skrev til dem og alt blev løst til perfektion. Skulle have bestilt en ny vare, men svigerdatteren ombestemme sig for Gav... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg bestilte en pakke som DAO leverede, men den var ingen steder at finde. Jeg kontaktede derfor kundeservice, hvor jeg havde en meget behagelig telefonisk samtale og mail korrespondance. De var så... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Først rigtig hurtig levering. Havde problemer med en ring størrelse og måtte sende ring retur og modtage ny flere gange. Men ingen problemer for super god og venlig kundeservice! Så hjælpsom trods bes... Ver más

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 83% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

70 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

17 de diciembre de 2024

Hej Karina,
Det er vi glade for - tusind tak for din anmeldelse 🥰
Glædelig jul herfra os 🎄

God jul 🎄🌟

Tilfreds med købet

25 de noviembre de 2024

Hej John,
Det er vi glade for at høre!
Vi ønsker dig en glædelig jul 🎄

god handel…

Det var nemt at finde at finde rundt på hjemmesiden.
Hurtig levering i god indpakning.

14 de diciembre de 2024

Respuesta de Sistieshop

Hej Bitten, Tak for din anmeldelse af vore levering og hjemmeside. Vi har også arbejdet hårdt for at lave en ny, flot og brugervenlig hjemmeside 🥰

Glædelig jul herfra os 🎄

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super fint og jeg bestilte til Black…

Super fint og jeg bestilte til Black friday så jeg fik en masse goodies med

7 de diciembre de 2024

Respuesta de Sistieshop

Hej Jasmin, Tak for din anmeldelse, vi håber at du er blevet glad for dine goodies 🥰
Glædelig jul herfra.

Hurtig effektiv

Hurtig behandling

28 de noviembre de 2024

Respuesta de Sistieshop

Hej Claus/Pia, Tak for din anmeldelse!
Vi gør alt hvad vi kan for en hurtig behandling af ordrer, på trods af f.eks. Black Friday, hvor vi har forlænget leveringstid, pga ekstraordinære mange ordrer. 🥰
Vi ønsker dig en god jul 🎄

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Varende kom hurtigt og ingen skader på…

Varende kom hurtigt og ingen skader på verden smykkerne eller indpakningen super god kvalitet og fantastiske flotte smykker

26 de noviembre de 2024

Hej Emilia,
Tak for din anmeldelse - vi er SÅ glade for at du kan lide smykkerne! 🥰
Vi ønsker dig en glædelig jul 🎄

Valorada con 4 estrellas sobre 5

De sendte forkert vare til mig

De sendte forkert vare til mig. Fik 2 sæt øreringe. Havde bestilt øreringe og armbånd.

25 de noviembre de 2024

Respuesta de Sistieshop

Hej Mette, Vi beklager pakkefejlen endnu engang. Vi har som aftalt afsendt dit armbånd, sammen med en returlabel, så du nemt og gratis, kan sende fejlleveringen retur til os. 🥰
Glædelig jul 🎄

God oplevelse

God , hurtig og rigtig levering

16 de noviembre de 2024

Hej Hanne, Tusind tak for din anmeldelse 😍

Fantastisk kunde service.

Fantastisk kunde service.
Yderst hjælpsom.
Jeg vil anbefale dem. 😍

5 de noviembre de 2024

Respuesta de Sistieshop

Hej Ian, Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at du har sat pris på vores kundeservice!
Rigtig god dag 🥰

Som forventet

Jeg købte et par øreringe der fra, der var hurtig levering og øreringene var som forventet.

25 de octubre de 2024

Hej Cecilie,
Tusind tak for din anmeldelse. 🥰

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Smykkerne er rigtig smukke og…

Smykkerne er rigtig smukke og leveringen er hurtig, men kvaliteten lever på ingen måde op til prisen. Selve kæderne vedhængene er på ser og føles billig, og den ene halskæde fra Signe Kraghs nyeste kollektion virker ret dårlig i kvalitet på det grundlag at jeg havde haft den på til et enkelt arrangement hvorefter den er bøjet flere steder og ligner den kan knække når som helst. Det synes jeg ikke er ok når halskæden koster over 500kr…

6 de noviembre de 2024

Respuesta de Sistieshop

Hej, Vores kæder til vedhæng er lavet i sterlingsølv og de forgyldte er med 18 kt. guld. og vi synes bestemt ikke at de er i dårlig kvalitet, og er da kede af, at det er dit indtryk af dem. De er faktisk i ret god kvalitet, på trods af, at det er nogle tynde kæder. Vi har ikke hørt om nogle problemer med halskæden fra Signe Kragh kollektionen, så du må meget gerne sende os en mail på hello@sistie.dk med dit ordrenummer og et billede af din halskæde, så vi kan lave en reklamationssag. 💕

Venlig hilsen Fie, Kundeservice

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.