Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gisteren een hele gezellige en ongedwongen familieshoot gehad. Sjantastic is een aanrader! Geen opgelegde poses maar er wordt geluisterd naar jou wensen. Ook hadden wij de foto's vandaag al binnen... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vriendelijk, geduldig en perfectionisme. Sjanne heeft mijn verwachtingen zeker overtroffen! Wij hebben een kindershoot bij haar geboekt, en ons zoontje voelde zich erg op zijn gemak bij haar. Zelfs... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio fotográfico

Escrito por la empresa

Bij Sjantastic gaan we voor betaalbare fotoshoots voor iedereen. Jong of oud, met of zonder beperking het maakt bij ons niks uit. Wij verzorgen de volgende fotoshoots: Baby’s&Kids, Modelfotografie, (Huis)Dieren fotografie, Duoshoots, Gezinshoots, Dronefotografie, Huwelijksfotografie, Sportfotografie, Bijzondere fotografie, Evenementenfotografie & Natuurfotografie.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

La gente también ha visto

Blij mee!

Leuke fotografe, neemt de tijd om foto’s te maken en staat open voor ideeën. Wij hebben prachtige foto’s van onze dochter laten maken voor haar eerste verjaardag. Nogmaals dankjewel Sjanne!

15 de julio de 2025

Respuesta de Sjantastic

Wat een geweldige review, bedankt! En bedankt dat ik de cakesmash voor jullie mocht vast leggen.

Topp

Hele leuke, lieve fotograaf.
Ze heeft ons gezin heel mooi op de foto weten te krijgen, terwijl dit nogal een uitdaging was. Wij raden Sjanne zeker aan.

15 de diciembre de 2024

Puppy shoot

Professionele en een schat van een meid die super mooie foto's van onze pups heeft gemaakt die niet erg mee wilden werken maar met haar engelen geduld toch mooie foto's gekregen.

1 de diciembre de 2024

Enorm leuke fotoshoot gehad

Enorm leuke fotoshoot gehad. Ze is erg creatief met het maken van foto’s. Ze bedenk mooie en leuke ideeën, ze houd enorm rekening met de wensen van de ander.
Een top ervaring en als je mooie/ niet standaard foto’s wil zal ik Sjantastic zeker aanraden!!!

24 de junio de 2024

colorshoot

We hebben een colorshoot gedaan bij Sjanne met onze 4 jarige dochter.
Goed contact over waar en hoe laat. Sjanne was ruim op tijd. Samen een mooi plekje gevonden.
Sjanne zette alles klaar en legde goed uit wat onze dochter mocht doen. Ze mocht zelf de kleuren uitzoeken, wat een feestje…
Dezelfde dag kregen we de foto’s al, wauw wat waren ze mooi..
Onze dochter vond het fantastisch. De poeder was zomaar uit de kleding. De schoenen mochten niet in de was, want ze vond rainbow schoenen wel mooi. 😂
Wil je een x wat anders dan is een colorshoot echt een aanrader!

30 de mayo de 2024

Geweldige Newbornshoot gehad!

Wij hebben een Newbornshoot bij haar geboekt, en het was zo schattig! Het thema Bee-by, waar hij een bijen pakje aan had, en een super leuke achtergrond was voor ons perfect. Ze had veel geduld, was erg lief en voorzichtig en probeerde vanalles uit. Wij waren ook super blij met het resultaat, en hebben gelijk een paar canvassen besteld 😄. Wij boeken zeker vaker bij haar.

26 de mayo de 2024

Relaxte professionele fotoshoot

In april hebben we een erg leuke fotoshoot gehad met twee gezinnen. Wij vonden het fijn dat Sjanne naar de locatie wilde komen die wij gekozen hadden. De shoot was zeer relaxt, er zijn veel spontane foto's gemaakt en natuurlijk ook gearrangeerde foto's. Sjanne had leuke ideeën en onze eigen inbreng werd ook gewaardeerd.
Het was een gezellige middag, met als resultaat geweldige foto's. Sjanne bedankt voor de relaxte shoot, de prachtige foto's en de snelle levering. Top

20 de abril de 2024

Fantastische duo colour-fotoshoot

Vorige maand hebben we een fantastische duo colour-fotoshoot gehad met Sjanne en we hebben een hele leuke ervaring gehad. Sjanne kwam met creatieve ideeën die tot werkelijk prachtige foto's geleid hebben. De kleurenpoeder is een gave toevoeging aan de foto's en was zonder problemen uit de kleding te wassen. De schoenen waren ook heel gemakkelijk weer schoon te krijgen met water. De sfeer was heel natuurlijk en gezellig. Wat ook heel prettig was, is dat Sjanne echt de tijd nam voor het beste resultaat. We hebben de foto's snel na de fotoshoot ontvangen en ze zijn super mooi geworden. De colour-fotoshoot met Sjanne was een geweldige ervaring die we iedereen willen aanraden!

14 de abril de 2024

Respuesta de Sjantastic

Wauw! Wat een ontzettend positief bericht, geweldig dat jullie het zo goed ervaren hebben!

Aanrader!

Top! Ontzettend lieve fotograaf met veel geduld

15 de mayo de 2024

Respuesta de Sjantastic

Bedankt! Super om te horen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super leuke ontspannen foto shoot

Super leuke ontspannen kind en gezin shoot, fijn dat het in eigen omgeving kon op de boerderij! Prachtige foto's, we zijn er blij mee! Bedankt

6 de mayo de 2024

Respuesta de Sjantastic

Bedankt voor de positieve review! Fijn dat jullie de fotoshoot als prettig ervaren hebben.

Super

Je liet je niet tegen houden door regen en bleef de hele tijd super vrolijk! De foto’s waren super en de gehele ervaring ontzettend gezellig

7 de octubre de 2022

Gender reveal honden-fotoshoot

Bij Sjanne hebben wij een honden-fotoshoot geboekt in combinatie met holi powder en wel speciaal in de kleuren roze en blauw vanwege de gender reveal van onze eigen kleine in de buik. Al vanaf het eerste moment dat we elkaar zagen hadden we geen spanning of gevoel van zenuwen. Tijdens het shooten was het heel gezellig, er is meer dan voldoende tijd genomen voor de foto's. Alles wat we bedachten was goed en leuk. Vooraf werd aangegeven dat het mooi kan zijn om een wit t-shirt aan te trekken en daar ben ik erg blij om, want toen we de foto's binnen kregen zagen we hoe mooi het geheel daardoor ontstond.

P.S. De kleuren gingen er heel makkelijk uit, maar onze hond is witter dan wit. Er bleef wel heel vaag wat rozigs en een beetje blauw zitten, maar dat deerde niet. =)

22 de septiembre de 2023

Respuesta de Sjantastic

Bedankt voor jullie positieve review! Super fijn dat jullie het zo leuk ervaren hebben!

Fotoshoot van mijn dochter

Sjanne heeft mijn dochter gefotografeerd.
Dit heeft ze perfect gedaan! Echt super mooie eind resultaat!!

Sjanne heeft veel geduld en is goed voorbereid en weet was ze wil voor goede eindresultaat.

25 de junio de 2023

Respuesta de Sjantastic

Bedankt voor je review! Super!

Bruiloft Rob en Moniek

Sjanne heeft foto's bij onze bruiloft gemaakt. Hier had ze een dubbelrol. Ze was uitgenodigd als vriendin, maar ze heeft ondertussen ook foto's gemaakt. Beide rollen heeft ze super vervuld!

Sjanne is heel spontaan en heeft leuke ideeën voor foto's. Ze kijkt ook heel goed welke momenten mooi zijn om vast te leggen. De foto's zien er dan ook prachtig uit! Tijdens het feest was ze gezellig mee aan het dansen en zingen, en ondertussen stond ze met de camera ook paraat om de momenten vast te leggen. Deze foto's geven dan ook goed de sfeer aan van de avond.

Sjantastic is echt een aanrader!

28 de abril de 2023

Respuesta de Sjantastic

Bedankt! Super dat jullie het zo positief ervaren hebben!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prachtige foto's van onze gezinsshoot

We hebben een hele fijne gezinsshoot gehad met Sjanne. Ik had gevraagd om vooral spontane foto's te maken en dat heeft ze ook heel mooi vastgelegd. Terwijl mijn kinderen aan het spelen waren, knipte Sjanne mooie plaatjes. Ook wanneer de kinderen niet meer mee wilden werken, bedacht Lisanne wel weer iets grappigs om ze er weer bij te betrekken. Ze zijn een goed team!
Ik ontving de foto's heel snel, een dag later al. We zijn enorm tevreden over het werk dat Sjanne heeft geleverd en zijn ontzettend blij met de foto's.

30 de octubre de 2022

Respuesta de Sjantastic

Hoi Ellen! Dankjewel voor deze positieve review! Super dat jullie het zo ervaren hebben!

Lange gezinsshoot

Ook hadden wij de foto's vandaag al binnen en waren wij erg blij met het resultaat! Dus zoek je een betaalbare shoot met een fijne sfeer? Boek dan bij Sjantastic!

12 de noviembre de 2022

Respuesta de Sjantastic

Super bedankt! Top dat jullie het zo positief ervaren hebben!

Duo shoot sjantastic

Gisteren een leuke fotoshoot gehad.
Zijn vandaag al binnen en het zijn pas goede foto's zeg.
Met een goedkope prijs zulke foto's.
Zeker een aanrader

16 de octubre de 2022

Respuesta de Sjantastic

Bedankt voor de review en top dat jullie het zo ervaren hebben!

Huisdierenshoot

Vandaag een ontzettend leuke fotoshoot gehad van onze honden. Het enthousiasme van Sjanne, de professionaliteit, perfectionisme en het prachtige eindresultaat zorgen er zeker voor dat ik Sjantastic aanbeveel aan iedereen die zoekt naar een uitstekende fotografe!

9 de octubre de 2022

Respuesta de Sjantastic

Bedankt voor deze positieve review! Top dat jullie het zo prettig ervaren hebben!

Fantastisch!

Mijn vriend en ik hebben een ontzettend leuke middag gehad met Sjanne. De foto´s zijn netjes opgeleverd, we zijn er heel blij mee! Sjanne was erg enthousiast en had allemaal leuke ideeën om te proberen.

30 de septiembre de 2022

Respuesta de Sjantastic

Heel erg bedank voor de lieve review! Geweldig dat jullie het zo ervaren hebben.

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.