Información sobre la empresa

1. Electricista

Escrito por la empresa

SK El & Teknik er din pålidelige og autoriserede elinstallatør i København og omegn. Vi specialiserer os i elektrikerarbejde med fokus på at levere den bedste service og opfylde vores kunders behov. Vores dedikerede team sætter en stor ære i at udføre høj kvalitet arbejde, der opfylder de højeste standarder inden for elinstallationer. Vi tilbyder en bred vifte af elservices, herunder installation af elsystemer, reparationer, renoveringer og vedligeholdelse. Uanset om det drejer sig om boliger, virksomheder eller industrielle faciliteter, står vi klar til at løse dine elektriske udfordringer med ekspertise og professionalisme. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud, og lad os hjælpe med dine elektriske behov. Vi er her for at sikre, at dine installationer fungerer optimalt og sikkert.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 50% de las opiniones negativas

Suele tardar más de 1 mes en responder

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Meget problematisk forløb – kan ikke anbefales

Jeg kan desværre på ingen måde anbefale SK-EL efter et meget problematisk installationsforløb i min lejlighed, som samlet strakte sig over ca. seks uger, selv om arbejdet oprindeligt var planlagt til omkring to uger.

Projektet var aftalt igennem 3Byggetilbud og var præget af gentagne fejl, mangelfuld planlægning og flere efterfølgende udbedringer.

Et af de mest alvorlige forhold var, at en gammel installation, som jeg fik oplyst var afbrudt, fortsat var spændingsførende. Det medførte, at en tømrer fik et strømstød og måtte på hospitalet. Det var en meget alvorlig situation og rejste naturligt tvivl om installationens sikkerhed.

Derudover blev der begået en væsentlig fejl i gangen: Elektrikerne havde glemt at føre en nødvendig ledning korrekt til en stikkontakt. Uden at informere mig valgte de efterfølgende at føre kablet ud i opgangen og derfra tilbage ind i lejligheden til stikkontakten, endda i samme kanal som internet/coax-kabler. Det fremstod for mig som en uacceptabel og ikke-faglig løsning. Denne fejl medførte, at væggen senere måtte åbnes igen og efterfølgende mures og males på ny.

Jeg konstaterede også, at der flere steder var monteret ældre/brugte afbrydere i forbindelse med en ny installation, uden at jeg var informeret eller havde accepteret det. Da jeg påpegede det, blev de udskiftet.

Der var desuden yderligere fejl, herunder forkert sikring til ovnen, beskadiget tavleafdækning og manglende tilslutning af emhætten, som jeg selv måtte opdage efterfølgende. Det krævede flere ekstra besøg før installationen fungerede korrekt.

På grund af de mange forhold følte jeg mig nødsaget til at få en anden autoriseret elektriker ud for at gennemgå installationen og dokumentere fejlene. Flere af de konstaterede forhold blev efterfølgende udbedret af SK-EL. SK-EL accepterede at dække udgiften til den anden elektriker, men afviste at give reduktion i den samlede pris, selv om forløbet havde været usædvanligt problematisk.

Samlet set har processen været meget belastende med gentagne håndværkerbesøg, åbning af vægge, efterfølgende malerarbejde og behov for løbende opfølgning fra min side for at få installationen korrekt og sikker. Forløbet gav mig desværre en oplevelse af manglende transparens og tillid undervejs.

Jeg kan derfor ikke anbefale SK-EL og ville personligt ikke vælge dem igen til el-arbejde.

Installationen fungerer nu, men kvalitetssikringen og projektstyringen undervejs har efter min oplevelse været langt under det niveau, man med rimelighed kan forvente ved en ny elinstallation.

31 de enero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hjælpsomme og dygtige

Jeg har fået lagt ekstra el ind og hængt to lamper op. De kom til tiden, var meget søde og brugte tid på at hjælpe mig med den præcise placering af lamperne. De ryddede alt op efter sig, så jeg ikke kunne se, de havde været der, ja bortset fra flot ophængte lamperne og ekstra el til lejligheden.

9 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dårlig service og bondefangeri

Jeg skulle have repareret en stikkontakt, hvor den ene side ikke virkede længere.
Jeg havde en af jeres elektrikere ude der lovede guld og grønne skove ifm. et andet projekt i alligevel skulle kigge på i vores ejerforening.
Han sagde det hele ville blive lige under 100kr, eller at hans chef måske slet ikke ville fakturerer opgaven pga. den lille sum.
Hvilket gør at jeg vælger at få det lavet.
Jeg modtager så fakturaen fra jer, der så er blevet 10 gange så dyr! Det er dårlig service, og virkelig dårlig stil! BONDEFANGERI! FØJ!

16 de junio de 2025
Logotipo de SK El & Teknik A/S

Respuesta de SK El & Teknik A/S

Kære Linda

Tak for din feedback. Vi beklager, at du har haft en negativ oplevelse, men vi er uenige i din beskrivelse af hændelsen og de anklager, du retter mod os.

Vores elektriker var på ejendommen i forbindelse med et andet projekt, da du henvendte dig og spurgte, om han kunne sætte/reparere en stikkontakt op for dig. Vores elektriker udførte arbejdet som aftalt. Der blev naturligvis faktureret for både materialer og den medgåede arbejdstid, hvilket er standard praksis. Materialerne til opgaven alene koster over 100 kr. dertil kommer arbejdstiden. Vi skal som firma også betale for materialerne og aflønne vores medarbejdere, på samme måde som alle andre firmaer.

Vi afviser på det stærkeste anklagen om "bondefangeri" og at der skulle være lovet en pris på omkring 100 kr. for hele opgaven, eller at arbejdet ville blive udført gratis. Dette stemmer ikke overens med vores prispolitik eller den måde, vi aftaler og fakturerer arbejde på. Derudover havde du fået en info seddel fra din bestyrelse med vores timepriser, som vores telefondame også henviste dig til, da du kontaktede os efter fuldendt arbejde.

Vi værdsætter vores kunders tillid og arbejder altid for at levere en transparent og retfærdig service.

SK EL & Teknik

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.