Jeg har haft en rigtig god oplevelse med SkabDitVærksted. Siden er nem at finde rundt på, og indholdet er skrevet i et sprog, man faktisk forstår. Der er masser af konkrete tips til indretning, værk... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg bestilte en maskine med ekstra børste, men modtog desværre ikke noget link til at følge forsendelsen. Efter 10 dage kontaktede jeg forhandleren, som var meget venlig og imødekommende. Det tog dog... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg kørte op og så virksomheden inden jeg bestilte, og blev mødt med meget venlig og imødekommened. Enormt stort udvalg på lagret, med en masse muligheder for kombinationer af modulerne. Jeg... Ver más
La empresa ha respondido
SKAB DIT VÆRKSTED er webshoppen for dig, der mangler et værkstedsbord, værkstedsvogn, boltreol, filebænk eller andet til dit værksted!
Dinamarca
No consta que solicite reseñas
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele tardar más de 1 mes en responder
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Jeg har bestilt reoler hos Skab dit værksted to gange nu og det er virkelig gode varer til prisen - transport og levering er blevet ordnet efter vores åbningstider, hvilket var super god stil!
Vi handler gerne der igen!

cbs Låse bestilte en drejebænk god pris : levering : varen er på lager
levering 2-5 dage . ok den bestiller vi . så kan vi lave bøsninger til def. lås
vi sender besked til vores kunde af låsen er færdig senest fredag d18/11
nu det d 20/11 vi har stadig ikke modtaget nogen drejebænk
må selv ringe fredag , hvordan går det med vores drejebænk hmm
øøøøøø den er ikke sendt fra Tyskland i nu ,,, jammen var den ikke på lager jo jo i tyskland oplyser den rage mand . og den kommer nok først tirs-onsdag nu måske , han ved det faktisk ikke , så nu står vi her har betalt 5000,00 kr men ingen maskine og arbejde der bliver 8 dage forsinker ,, skal døren så ikke være låst i 8 dage ?
jeg får et dårligt ry en , en kunde der er sur . øv
vær dog ærlig ang lev tid vi andre skal jo også kunne passe vores arb.
cbs Låse Valby

Respuesta de Skabditvarksted
De havede godt nok ikke den vare jeg gerne ville ha, men vi fandt en løsning og varen var hurtig fremme
Fik skade på fremsendt emne. Fejlmeldte, og fik straks god aftale om decord.

Respuesta de Skabditvarksted
For 8 dage siden bestilte jeg en brændekløver har stadig ikke modtaget varen eller hørt om hvornår den bliver leveret. meget utilfredsstillende.

Respuesta de Skabditvarksted
Bestilt på nettet og afhentet 48 time senere. Meget tilfred med forløbet og vil til enhver tid anbefale virksomheden.
Mvh. Henrik

Respuesta de Skabditvarksted
Bestilte en vare ved dem om middagen, morgenen efter stod der en fragtmand med pakken. Kan kun anbefale dem til andre.. :-D

Respuesta de Skabditvarksted
Go service. Værkstedsvogn levede op til forventningerne.

Respuesta de Skabditvarksted
Købt en 7,2 Volt kantklipper med teleskopskaft af fabrikat Güde .
Kantklipperen indfrier til fulde mine forventninger.
Prisen var betydeligt lavere end en tilsvarende mærkevare fra Gardena. Men brugsmæssigt var dette billige produkt fuldt tilfredsstillende.
Skabditværksted.dk har en omfattende hjemmeside hvor produkterne præsenteres godt. Hurtig levering, produktet godt emballeret.
Kan derfor give en positiv vurdering.

Respuesta de Skabditvarksted
Hurtig levering og produkt som forventet. Dog fik jeg ikke besked om, hvornår levering fandt sted og pakken blev ikke, som anmodet ved bestilling, placeret på overdækket terrasse men på åben terasse. Så da jegkom til sommerhus, stod der en noget våd kasse. Heldigvis ser det ikke ud til, at produktet er vandskadet.

Respuesta de Skabditvarksted
hurtig betjening, Postdanmark havde lavet hul i papkassen, men emnet var heldigvis pakket så godt at der ikke var sket noget!

Respuesta de Skabditvarksted
Más información sobre otros tipos de reseñas.