Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget behjælpeligt personale, fysisk showroom med mulighed for at se og prøve møblerne. Produkterne har en meget høj kvalitet, og levering er hurtig og effektiv

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk hjælp ved bestilling af senge og flere højskabe, levering på aftalt dato, montering af alt som aftalt af 2 erfarne og dedikerede folk - der var fuld fokus på kvalitet fra start til slut. Mi... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En super god og ekstraordinær service. Jeg har købet en skabsseng usamlet og i original emballage på dba. I forbindelse med samling fik jeg ødelagt et delelement. Jeg kontaktede “Skabssenge.dk... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilte en skabsseng og fik kyndig råd og vejledning. Mega god kundeservice, transport/leveringsfirma og ikke mindst montørerne. Jeg kan kun anbefale at handle her. Sengen er SÅ flot. Eneste... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de colchones

Escrito por la empresa

Skabssenge i Nordisk design. Mere boligareal. Flere designmuligheder.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

En klar anbefaling

9 de febrero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Utroligt venligt service i deres…

Utroligt venligt service i deres showroom i Rødovre.
Vi fik bestilt en skabsseng på deres hjemmeside og vi fik den farve vi ville have.
De kom og samlet den og den er så god at ligge i..
Nem at pakke sammen og slå ud.

27 de noviembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig god service og god kvalitet

Vi har fået virkelig god service både når vi har været i showroomet og kigge, samt efterfølgende skriftligt på mail.

Vi er meget glade for vores skabssenge som vi nu har 3 af. To af M1 modellen og en Nordic lav model. Kvaliteten er rigtig god og solid.

11 de octubre de 2025

Klart et hit

Da ventetiden var overstået, var Skabssengen utrolig fleksibel med levering og installering. Sengen i sig selv er god og komfortabel og ser fin ud ovenikøbet!

29 de septiembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg bad dem om at sende mig…

Jeg bad dem om at sende mig samlevejledningen i PDF link. Dette firmas Kundeservice er meget dårlig, og beviset er i denne e-mail.

Hej Aso

Tak for din mail.

For at kunne assistere dig, har vi brug for dokumentation for køb hos os.

Har du ikke fået faktura med, bliver du nødt til at tage fat i personen du har købt den af og få denne med.

Kasper

Skabssengen ApS

3 de julio de 2025

Fantastisk seng

Fantastisk seng! Fungere helt som den skal. Perfekt til et værelse med lidt plads. Den er ikke nem at bygge men det er indsatsen værd.

10 de junio de 2025

God service og god seng

God service, god vejledning i showroom, levering hurtige end forventet, god samleinstruktion, og ikke mindst en rigtig god seng, som samtidig giver god pladsudnyttelse.

28 de febrero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Skabssengen yder utrolig god service

Skabssengen yder utrolig god service og er meget tålmodige mht mine mange spørgsmål, udskydelser af leveringstidspunkt mm.
Selve skabssengen er virkelig god kvalitet og nem at betjene.

7 de octubre de 2024
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Glimrende produkt

Glimrende produkt, høj tysk kvalitet, gedigne materialer. Leveringen kunne have været smidigere - men det ligger hos Fragtmanden. Samlingen af sengen var virkelig krævende og den medfølgende vejledning ikke helt nem at tyde, men efter et par svedige dage kunne vi tage den i brug :-) Og man ligger godt på den madras vi har købt (den dyreste).

19 de agosto de 2024

Super great quality

Super great quality, great design fits perfect into our living room and turns into proper king size bed. Very happy with quality communication and delivery time

19 de junio de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har købt ikke mindre end 2 senge i en…

Har købt ikke mindre end 2 senge i en fantastisk kvalitet. Service og kommunikation med Kasper er tip top. Vi samlede selv sengene og det kan man sagtens hvis man er IKEA fan
Vi besøgte selvfølgelig showroom inden køb og også her super service.
Kan varmt anbefales

20 de abril de 2024

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.