Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jeg er desværre meget skuffet over dette skab. Kvaliteten lever slet ikke op til forventningerne – det føles billigt og virker enormt ustabilt, som om det ikke er ordentligt konstrueret. Farven... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg fandt ENDELIG, efter 14 år, mit drømmebord - Wauw. Så glad! Har oplevet hurtig respons på spørgsmål, meget venilig og imødekommende tone, og ikke mindst levering, trods jul og nytår. Bestilte d.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig lækre skandinaviske møbler til super gode priser. Købt A- Line rundt spisebord. Hurtig levering og fantastisk god kundeservice. Bordet er lige hvad jeg drømte om og så til den pris. Kan meget v... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de muebles

Escrito por la empresa

Vores mission er at tilbyde Skandinavisk design af høj kvalitet til overkommelige priser. Vi stræber efter at gøre æstetisk tiltalende og funktionelle produkter

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 80% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Virkelig god kundeservice

Jeg modtog desværre et beskadiget spisebord - lignede ikke at fragtselskabet havde håndteret pakken forsvarligt. Men kontaktede Skandiq, og de tog fuldt ansvar og sendte et nyt bord lyn hurtigt efter som heldigvis kom helt intakt uden problemer. Super fin service!

5 de abril de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Skuffende oplevelse med både kvalitet og farve.

Farven er heller ikke som vist på billederne eller beskrevet som “Mocca Brun”. I virkeligheden fremstår den som en helt almindelig lilla/brun med meget lidt dybde og varme, hvilket er langt fra det indtryk, man får online.

Derudover var der flere små skræmmer i stålet allerede ved levering, hvilket yderligere trækker ned på helhedsindtrykket.

Jeg tilføjer gerne et billede.

13 de abril de 2026

Hej Megan,

Vi er meget ærgerlige over at vitrineskabet ikke lever op til dine forventninger - din tilfredshed er meget vigtig for os, og vi vil naturligvis gerne hjælpe med at finde en god løsning.

Du skal være mere end velkommen til at kontakte os på: kundeservice@skandiq.dk - så finder vi en løsning sammen :)

Mvh.
Kenneth, Skandiq.dk

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering og flink kundeservice!

Købte et spisebord hos dem, og hele oplevelsen var god. Kundeservicen var hjælpsom og venlig, og jeg fik hurtigt svar på de spørgsmål, jeg havde. Leveringen var ligeledes hurtig, jeg modtog bordet allerede et par dage efter bestilling. Alt i alt en rigtig fin oplevelse.

5 de marzo de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Lang levering - fejl på varen.

Lang levering - og da det endelig kom, så så det bare ikke ud som på billederne. Det ligner 2. sortering…
Opdagede det desværre lidt for sent, da vi var på ferie, da det blev leveret.

15 de diciembre de 2025

Respuesta de Skandiq

Hej Anita, vi er virkelig kede af at høre, at varen ikke levede op til dine forventninger. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give.

Vi vil meget gerne hjælpe dig videre og finde en god løsning, også selvom du først opdagede det efter ferien. Du er meget velkommen til at kontakte os på kundeservice@skandiq.dk
, gerne med et par billeder af varen og dit ordrenummer, så tager vi den derfra :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ekstremt god kundeservice, selv da noget gik galt

Jeg købte et spisebord hos Skandiq, og desværre var det første bord, jeg fik leveret, ikke i orden. Der var problemer med monteringen, og en gevindindsats røg ud under samling. Det var selvfølgelig mega frustrerende.

MEN (og det er vigtigt) Skandiqs kundeservice håndterede det fuldstændig eksemplarisk.

De tog ansvar med det samme, stillede ingen mærkelige spørgsmål og tilbød uden tøven et helt nyt bord, som jeg kunne afhente på deres regning.

Jeg har nu fået det nye bord, og det er helt perfekt.
Fejl kan ske, men måden man håndterer dem på siger alt. Her var servicen i top fra start til slut.

Stor ros til Skandiq. Jeg handler der gerne igen.

30 de diciembre de 2025

Drømmebord

Jeg fandt ENDELIG, efter 14 år, mit drømmebord - Wauw. Så glad!
Har oplevet hurtig respons på spørgsmål, meget venilig og imødekommende tone, og ikke mindst levering, trods jul og nytår. Bestilte d. 27/12 og havde bordet d. 30/12. Lækker kvalitet og fantastisk service.

27 de diciembre de 2025

Jeg bestilte et spisebord den 3

Jeg bestilte et spisebord den 3. Maj og har her 14. November stadig ikke fået det.

Der har været mailkorrespondance med Kenneth, som egentlig har været ordentlig, men som for en måned siden er stoppet med at svare, formentlig fordi han efterhånden synes det er pinligt at han ikke kan levere bordet. Mon ikke han håber at jeg annullerer ordren.
Jeg burde få bordet forærende så tålmodig og venlig som jeg har været. Det er efterhånden blevet en joke som mine venner og familie alle kender og jævnligt spørger til status på spisebordet og om Kenneth har svaret.
2 stjerner fordi han trods alt var venlig på mail.

14 de noviembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

KAN BESTEMT IKKE ANBEFALES - DEFEKT PRODUKT, OG YDERST DÅRLIG SERVICE

Min kæreste og jeg havde længe gået og kigget efter et spisebord, indtil vi faldt over “Sala”, som vi endte med at købe.

Vi afhentede bordet i Odense, hvor hele processen foregik forhastet og uprofessionelt. Vedkommende som udleverede bordet kom for sent, og virkede mildest talt chokerede, da vi spurgte om vi måtte se bordet, inden vi købte det.

Han åbnede den ene side af papkassen den kom i, og vi så den ene overflade sammen, hvorefter han lukkede kassen.

Da vi så kom hjem, havde bordet utallige ridser og mærker langs kanten, samt på bordbenene. Vi havde meget få håndteringer af bordet, og havde kun kørt den hjem fra Odense, før vi opdagede fejlene.

Vi kontakter herefter skandiq for at få vores penge retur, hvor de mener at vi har foretaget alle skaderne, på trods af at vi udelukkende havde fragtet bordet hjem, i den emballage som de havde godkendt.

Efter utallige beskeder frem og tilbage, gav de os et ultimatum hvor vi enten kunne leverer bordet retur i Odense (Vi bord i Esbjerg), og vi ville få 1500kr retur, og hvis vi ville have det afhentet ville de koster 250kr.
Eller behold bordet, og vi ville få 600kr retur. Vi stod derfor overfor to løsningsforslag, hvor vi alt andet end lige ville ende ud med er økonomisk tab, på trods af at de åbenlyst indrømmer at have leveret et defekt produkt.

Vi er meget ærgerlige over situationen, og når man som unge mennesker står og skal flytte ud for første gang, så er dette en meget træls måde at starte sin indflytning ud med. Især når man ender med at skulle “betale” for skader som man ikke har forvoldt.

12 de mayo de 2025

Hej Mads

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse – det sætter vi pris på.

Først og fremmest vil vi gerne beklage den ventetid, I oplevede ved afhentning. Det er naturligvis ikke tilfredsstillende, at I skulle vente ca. 15 minutter på udlevering af jeres spisebord, og det beklager vi og tager med videre til fremtidige udleveringer.

Normalt pakker vi ikke vores møbler ud ved afhentning på vores lager - da det er standardprocedure, at kunden selv gør dette derhjemme. Derfor var vores kollega på lageret umiddelbart forundret over ønsket om udpakning midt på lageret - Vi valgte dog alligevel at imødekomme ønsket og pakke bordet ud for jer.

Vores lager er videoovervåget, og optagelserne viser tydeligt, at bordet blev stillet op på højkant på flamingo, og at det blev inspiceret grundigt af både jer og vores medarbejder – på begge sider og langs alle kanter - og ikke kun 1 side og klappet direkte i.
Der blev ikke observeret nogen skader eller ridser under denne gennemgang. Hele processen tog cirka 38 sekunder kan vi konstatere, hvilket vurderes som tilstrækkelig tid til at identificere de tydelige og store skader, som dem der senere blev rapporteret. Vi kan derfor konstatere, at disse skader ikke var til stede ved udleveringen, da de ville have været umulige at overse.

Du beskriver i har minimal håndtering og kom hjem og pakkede bordet ud og kontaktede os - men vi kan se fra afhentnings tidspunkt til vi bliver bekendtgjort med skaderne, er der flere uger imellem - Det undrer os, og i første omgang afviste vi reklamationen på de faktuelle vilkår der er, da skaderne ikke var til stede ved udlevering, og derfor må være opstået under hjemtransporten eller i de uger efter i er kommet hjem med bordet.

Vi har dog valgt at yde en god service og har derfor fremsendt et forslag om kompensation – enten i form af et nedslag i prisen, hvis I ønsker at beholde bordet, eller alternativt en kompensation ved returnering, på trods af de skader, der nu fremgår.

Vi har før din anmeldelse alligevel valgt og kompensere jer med at i fik cirka 30% retur af hele bordets pris som "kompensation"

Vi er ærgerlige over i føler i har haft en ærgerlig oplevelse, og håber vi kan få lov at levere møbler til jer i fremtiden igen

Skandiq.dk

Kanon service

Min roomie og jeg har længe ledt efter et spisebord. Vi har været rundt på flere webshops uden held. Vi faldt over Skandiq og deres Linley spiseborde.
Vi bestilte og fik bordet leveret i sidste uge.
Det passer enormt godt ind i vores indretning og funktionaliteten er i top.
Vi kan kun anbefale Skandiq, både ift. levering, kvalitet og en suveræn kommunikation hele vejen igennem.
Det er ikke sidste gang vi handler her.
Kæmpe anbefaling hvis man står og mangler et spisebord til billig penge og god kvalitet.
Tak for handlen!

22 de mayo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg skriver sjældent anmeldelser på…

Jeg skriver sjældent anmeldelser på Trustpilot, men denne fortjener virkelige at blive delt.

Min kone og jeg havde i månedsvis ledt efter et spisebord, der levede op til alle vores krav. Vi faldt over Sala bordet fra Skandiq, og havde en række spørgsmål til bordet. Selvom vi ringede en søndag aften, tog de telefonen, og var utroligt hjæpsomme med at besvarer alle de spørgsmål vi havde til spisebordet.

Vi endte med at bestille bordet, og fik det leveret blot et par dage efter. Det var godt pakket ind og krævede kun meget minimal samling.

Alt i alt en fantastisk service, og vi kan kun anbefale på det varmeste at handle hos Skandiq.dk

21 de mayo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Udbetaler IKKE retur på bord til…

Udbetaler IKKE retur på bord til 10.000!
Min kæreste og jeg har nu været i dialog med Kenneth fra Scandiq i over 2 måneder, efter at et marmorbord var blevet leveret i to dele (knækket midt over) - og der er fortsat ingen afklaring på om vi får vores penge retur.
Først var det “BDT transport som ikke forstod at afhente opgaven” - og nu hvor det endelig er blevet afhentet, og Scandiq har modtaget varen - vil de stadig ikke betale pengene tilbage fra marmorbordet.
+50 beskeder frem og tilbage , siger Scandiq at marmorbordet ikke var pakket “forsvarligt” ??! TIL TRODS for at det er et fragtfirma Scandiq har bestilt til at afhente ?
Magen til useriøs kommunikation og dårlig service skal man lede længe efter.

Kan ABSOLUT ikke anbefales 👎

19 de mayo de 2025

Hej Frederik,

Først og fremmest vil vi gerne beklage, at bordet blev beskadiget under transporten.

Vi vil gerne korrigere nogle af de oplysninger, du nævner i din anmeldelse. Du har i øvrigt få en bekræftelse på at pengene er returneret, før du har skrevet din anmeldelse.

Reklamationsforløbet strakte sig over en måned – hvilket vi anerkender er for lang tid. En væsentlig del af forsinkelsen skyldtes dog, at vores fragtmand blev nægtet afhentning af bordet ved jer af 2 omgange. Det krævede nye bookinger og forårsagede uundgåelige forsinkelser.

Da vi endelig modtog bordet retur, kunne vi konstatere, at det ikke var forsvarligt pakket eller tapet ind, hvilket vi som virksomhed ser som en grundlæggende forventning ved returneringer. Den manglende emballering medførte, at bordet blev yderligere beskadiget under transporten tilbage til
os – i en grad, så det ikke længere kunne repareres, som det ellers var muligt ved første vurdering.

På trods af dette har vi valgt at refundere det fulde beløb.

Vi vil desuden gerne præcisere, at det samlede køb beløb sig til 8.299 kr., ikke 10.000 kr. som anført i din anmeldelse.

Refusionen blev foretaget, før din anmeldelse blev skrevet, hvilket vi også har informeret om via mail.

Vi er naturligvis kede af, at forløbet ikke levede op til dine forventninger,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sjælden har jeg oplevet så god service

Magen til god service skal man lede længe efter. Alt fra spørgsmål inden køb til levering til det ikke helt var hvad jeg forventede til en super løsning på dette er bare helt i top! Finder du et møbel her så tøv ikke et sekund med at handle. Men vær forberedt på ekstra højt serviceniveau! Tak for en god kontakt!
De bedste hilsner fra Holbæk

15 de mayo de 2025

Hej Mie,

Tusind tak for de søde ord!

Vi er bare glade for og kunne give den bedste service muligt

Vi håber du er glad for dit nye spisebord🤩

Skandiq.dk

Lynhurtig levering

Lynhurtig levering - endda på en helligdag og efter kl. 16 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Hurtigt svar fra kundeservice på mail. Ikke sidste gang jeg handler her!

18 de abril de 2025

Hej Anne,

Mange tak for de fine ord!

Vi håber du bliver glad for dine nye møbler

Skandiq

Virkelig god personlig betjening

Virkelig god personlig betjening. Der var lidt forsinkelse med mit bord som jeg skulle have leveret, men jeg modtog fin kompensensation for det og så kom det endda før tid. Her handler jeg gerne igen!

14 de abril de 2025

Hej Celine,

Vi er bare glade for du ikke skulle vente længere på dit spisebord - og håber det er kommet godt op og stå derhjemme!

Vi krydser for og se dig som kunde igen!

Skandiq

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.