OPDATERET !!!! Efter henvendelse via mail, fik jeg pænt svar fra selve ejeren af klinikken, trods det var sent fredag aften. Alt er efterfølgende bragt i orden 👍 Ventede forgæves ved første k... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg blev selv anbefalet Skanfeld af en tidligere kollega. Man tilmelder sig et forløb, i mit tilfælde vægttab, hvor man så får et Teams møde med en sygeplejerske, der grundigt forklarer forløbet. De... Ver más
La empresa ha respondido
Skanfeld er en moderne, (primært) online klinik grundlagt af speciallæge i almen medicin Hung Le. Klinikken tilbyder en second opinion og en mere individuel vurdering af behandlingsmuligheder for dig, der oplever, at noget mangler i det offentlige system. Vi møder patienter dér, hvor de er – med faglighed, omtanke og uden unødvendige barrierer. Alt for mange danske mænd og kvinder får i dag ikke den behandling, de kunne have gavn af – og det har store menneskelige og samfundsøkonomiske konsekvenser. Og det offentlige sundhedsvæsen kan ikke altid følge med. Eksempelvis lever over 300.000 danske kvinder med svære gener i overgangsalderen, som ofte kan lindres med korrekt behandling. Det anslås, at de manglende behandlingstilbud alene koster samfundet op mod 4 milliarder kroner årligt i tabt arbejdsevne og livskvalitet. Klinikken behandler overvægtige med Wegovy, Ozempic, Saxenda og Mounjaro. Til overgangsalderen kan vi behandle med de mest moderne og bedst testede farmaka, inkl. (efter) vurdering Østrogen, progesteron (evt. som bioidentisk) og testosteron. Skanfelds mission er: 1. at nedbringe byrden på det offentlige sundhedsvæsen, ved at give folk en ekstra vej ind i systemet. 2. at give folk en mulighed for en ekstra vurdering af en solid almen medicinsk speciallæge. 3. at give folk en nem og tidssvarende sundhedsplatform der harmonerer med tidens pres. www.skanfeld.dk Skanfeld.dk – til overgangsalderen og til vægtkontrol. Skanfeld.dk er en onlineklinik, der tilbyder second opinion og evidensbaserede behandlinger for kvinder i overgangsalderen og personer, der ønsker hjælp til vægtkontrol. Vi forbedrer livskvalitet gennem personlig rådgivning og moderne medicinske løsninger. Hvorfor findes Skanfeld.dk? Second Opinion: Skanfeld tilbyder en second opinion baseret på den nyeste forskning inden for hormonbehandling (HRT) og GLP-1 vægttab. Alle skal have ret og lige adgang til at få et informeret grundlag for at træffe beslutninger om sin sundhed. Moderne Hormonbehandling: Vi anvender alle moderne og evidensbaserede medicinske løsninger fx i form af gel og plastre, bioidentiske produkter, som potentielt kan reducere visse bivirkninger sammenlignet med ældre behandlingsformer. Det er vigtigt at bemærke, at HRT ikke er for alle, og vi foretager en grundig vurdering af din sundhedshistorik for at sikre, at behandlingen er passende for dig. Mulige risici og fordele vil altid blive diskuteret grundigt. GLP-1 Vægttabsprogram: Overgangsalderen kan føre til vægtøgning, og vores GLP-1 vægttabsprogram kan hjælpe dig med at opnå en sundere vægt. Vores program inkluderer en grundig medicinsk vurdering og opfølgning. Individuel vurdering: Før enhver behandling påbegyndes, gennemgår vi din sygehistorie og medicinkort for at sikre, at der ikke er kontraindikationer. Vi samarbejder med din egen læge for at sikre en tryg og koordineret behandling. Vigtig Information Hormonbehandling (HRT): HRT kan hjælpe mod gener i overgangsalderen, men er ikke uden risici. Potentielle risici inkluderer en let øget risiko for blodpropper og brystkræft. Vi vil altid drøfte disse risici med dig, før du starter behandlingen. HRT kan være uegnet for kvinder med visse medicinske tilstande, herunder tidligere brystkræft, visse hjertesygdomme og blodpropper. GLP-1 Vægttab: GLP-1-analoger kan have bivirkninger, som kvalme og opkastning. Vi vil overvåge dig nøje for at minimere risikoen for bivirkninger. Samfundsmæssig relevans Vi er opmærksomme på, at mange kvinder oplever et behandlingsgab i forhold til gener i overgangsalderen. Vores mål er at tilbyde en second opinion og adgang til moderne behandlinger på et informeret grundlag. Sygefravær relateret til overgangsalderen er et betydeligt samfundsproblem. Ved at tilbyde effektive behandlinger håber vi at bidrage til at mindske denne byrde. Din sundhed er vores prioritet Hos Skanfeld.dk får du en individuel og opdateret vurdering af dine muligheder for behandling af gener i overgangsalderen og vægtkontrol.
Lindegade 56c, 6070, Christiansfeld, Dinamarca
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Har prøvet i to dage at komme i kontakt med dem med der sker INTET 😤😤😤😤

Respuesta de Skanfeld
Super service og altid kompetente og flinke mennesker.

Respuesta de Skanfeld
Helt perfekt oplevelse og dejlig opstart.

Respuesta de Skanfeld
Alt er simpelthen gået så godt. Meget sød og imødekommende sygeplejerske. Perfekt start👍

Respuesta de Skanfeld
Jeg bad om at starte på en kraftiger doseie end 0,25.
Resultat ingen effekt ,ingen vægttab.
Jeg har prøvet medicin så jeg er ikke førstegangs bruger

Respuesta de Skanfeld
Jeg er super tilfreds 🙌 alt fungerer perfekt

Respuesta de Skanfeld
Stine var rigtig sød at tale med og jeg er ikke i tvivl om at hun har fuldstændigt styr på proceduren. Så jeg glæder mig til at starte op hos Skanfeld😃

Respuesta de Skanfeld
Først var jeg glad, men snart holdt produktet op med at virke for mig, og jeg gik igennem en periode, hvor jeg købte det (og det er virkelig dyrt), injicerede det og ikke fik nogen, absolut ingen resultater. Jeg ved ikke, om det bare var mig, for min krop havde vænnet sig til stoffet, men det var meget frustrerende. Nu bruger jeg Mounjaro, og jeg er virkelig, virkelig glad.

Respuesta de Skanfeld
Jeg er ikke helt blowen over produktet

Respuesta de Skanfeld
Et behandlingsforløb hos Skanfeld, er den bedste løsning for mig, der arbejder meget, og ikke ønsker at bøvle med fysiske lægekonsultation tider. Det fungerer så godt, og de er altid klar på telefonen, til at besvare spørgsmål. Mange tak til Skanfeld og et flot vægttab 👍🏻🥰

Respuesta de Skanfeld
Jeg er rigtig glad for min opstart kan kun anbefales

Respuesta de Skanfeld
Jeg oplever generelt ikke at have fået støtte i mit forløb. Jeg har udfyldt spørgeskemaer, men kun blevet kontaktet for at få nye recepter efterfølgende, og ikke for opfølgning på min individuelle situation. Endte derfor med at opgive projektet. Receptfornyelsen er dog foregået uden problemer.

Super fin opstartssamtale.
Jeg havde desværre lidt problemer med at få mit kamera til at virke.
Men så tog vi snakken, hvor jeg blev sat grundigt ind i forløbet og fik grundig svar på alle mine spørgsmål.
Derefter aftalte vi, at jeg skulle sende en video af migselv med dokumentation for vægt osv.
Så det lykkedes alligevel at få et godt møde.
Dejligt at føle sig hørt og forstået og ikke blive mødt med holdningen: “Du kan jo bare gå en ekstra tur og spise lidt mindre!!!”
Jeg ser meget frem til at komme i gang.

Respuesta de Skanfeld
Altid hurtigt svar. Der er stor forståelse for ens problematik jeg føler mig aldrig nogensinde dømt og det var nemt at skifte recepten ud med en anden fabrikant hvis den ene var i restordre.

Respuesta de Skanfeld
Dagen efter samtalen var medicinen klar til mig.

Respuesta de Skanfeld
Absolut en fin vejledning. Jeg er meget tilfreds og mærker allerede en virkning

Respuesta de Skanfeld
Der er løbende opfølgning og man har også mulighed for at ringe og snakke med sygeplejersken, hvilket jeg selv har gjort en enkelt gang efter en akut opstået situation.
Jeg føler mig tryg igennem mit forløb og får råd og vejledning, som jeg har brug for, så jeg kan helt sikkert godt anbefale Skanfeld til andre :)

Respuesta de Skanfeld
Más información sobre otros tipos de reseñas.