4,2

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,2

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Slutudsalg er bare et besøg værd

Udsalg i Skatka er et helt kapitel for sig selv. Dette var også tilfældet i lørdags den 17/2-2025, hvor slutudsalget gik i gang. Som sædvanlig fik jeg nogle fine ting på udsalget både tøj og støvler.
Og servicen er i top selv når der er udsalg. Personalet er i den grad opmærksom på at hjælpe i den grad de har tid.

16 de febrero de 2025

Skøn butik

Butikken har ikke en egentlig webshop men yder den bedste rådgivning og vejledning pr. tlf. og sender gerne.
Har netop modtaget min bestilling på 2 par bukser, som passer perfekt og kvaliteten er som altid i top.
Skøn butik og skøn betjening.

4 de septiembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg fik en uventet mulighed for at…

Jeg fik en uventet mulighed for at komme forbi butikken - bor ved Køge. Sikken en dejlig butik fuld af ynglings ting, Rundholz kasser over det hele, og en rigtig sød og behagelig Tove som fandt noget af det nye frem. Købte en skøn sort kjole fra den nye kollektion og flere ting på lageret i hovedet 😍😍😍

2 de agosto de 2024

Slaraffenland med bedste service

Jeg er altid overrasket over niveauet af personlig service, som især Jane og Helle yder for deres kunder.

Jeg bliver rørt over den omsorg, som de viser når man som autist kommer i butikken. Der bliver gjort plads, taget hånd om én og ikke mindst så er de ærlige og pådutter ikke produkter, som de ikke mener faktisk passer mm.

Hver gang er der ideer til ting som passer med enten tidligere køb eller noget man har på den pågældende dag. De er professionelle og kan kun varmt anbefale enhver at besøge de skønne damer hos Skatka og slå sig løs i deres slaraffenland af lækre sager!

1 de agosto de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dårlig kundeservice!

Jeg købte et par lofina støvler (nypris2700/ nedsat til 1700) i butikken i fredags til udsalget. Jeg fortryder størrelsen og får dem byttet til en størrelse større. Jeg tager støvlerne med uden at tage dem ud af kassen.
Da jeg skal have støvlerne på idag ser jeg at de er brugte og bunden fyldt med jord/mudder og græs. Jeg ringer til butikken for at høre om de har et par andre, da dem jeg har købt jo er brugt. Jeg får til svar at det nok er fordi de har brugt dem til fotooptagelserne og været ude i dem. De har heldigvis et par andre i samme størrelse, men jeg skal hente dem senest i eftermiddag hvis jeg vil have dem byttet.( jeg har 40km, så det bliver lidt presset, at det ikke kan vente til evt imorgen)
Da jeg så kommer for at få byttet støvlerne, virker ekspedienten meget irriteret over hvorfor jeg ønsker en anden støvle. Hun pointerer flere gange at den jo er sat 1000kr ned og at man så må forvente at støvlen ikke er ny, da de jo bruger dem til flere ting. Jeg kunne jo bare have gjort den ren med en klud forklarer hun mig, så havde den jo været rimelig ren igen.
Det jeg forventede at købe var en “ubrugt nedsat varer”(udsalg), ikke en “brugt men stadig god varer” som jeg skulle gøre ren inden brug. Havde jeg vist at støvlen var brugt ville jeg ikke have givet 1700kr for den.
Jeg kom ikke for at brokke mig, ikke for at få pengene tilbage, blot for at få byttet til en ubrugt vare i samme størrelse, men bliver mødt at irritation og halvubehøvlet personale. Når nu fejlen var sket, kunne i som det mindste give en beklagelse eller en undskyldning, ikke et surt opstød og en formaning om at det må man forvente.
Støvlen er sat lang mere ned andre steder, så det er ikke engang fordi at jeg har gjort en god handel.

14 de febrero de 2018

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.