Skechers Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,3

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er svært fornøyd med både produktene og servicen fra Skechers. Leveringen var rask og effektiv, og varene kom som forventet. Jeg har brukt Skechers i mange år og kommer stadig tilbake på grunn av... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har funnet mine favorittsko for mine vonde hæler. Trekker heller ikke ned at man slipper å tenke på hvor skohornet befinner seg. Hentet mine turstøvler i dag og har så vidt prøvd de. Litt store så må... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg opplevde rask levering. Da jeg ville returnere varen, fant jeg en veldig grei instruksjon om hvordan gjøre dette. Raske bekreftelser fra leverandør teller også mye. Er ikke redd for å gjøre de... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Zapatería

Sobre Skechers

Escrito por la empresa

Nordens største utvalg av Skechers
På Skechers.no finner du Skandinavias største utvalg av Skechers.

Gratis frakt og retur
Meld deg inn i Skechers Plus og få gratis frakt og retur.

Medlemsfordeler Skechers Plus
Få følgende fordeler når du melder deg inn i Skechers Plus:

• Gratis frakt og retur
  • Få en bursdagsgave på bursdagen din
  • Spesielle invitasjoner til VIP-arrangementer
  • Få først beskjed om spennende nyheter

Meld deg inn i Skechers Plus her

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

2081 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Jeg har nå hatt 2 par skechers sko

Jeg har nå hatt 2 par skechers sko. Et av golf sko annet et vanlig par. Må desverre si at kvaliteten ikke holder mål. Golfskoen ble fort slit i hælen og selve innleget i sko slit. Vanntette er de kun 1 seson, da begynner vannet å sive inn. Sko er kanskje ikke ment å holde seg vanntett så lenge, men jeg er skuffet over kvaliteten. Så etter å ha brukt 2 par blir der ikke mer av disse sko. Syntes ikke de holder mål, beklager.

1 de septiembre de 2026
Opinión espontánea
Logotipo de Skechers

Respuesta de Skechers

Hei Dan,

Takk for din anmeldelse og for at du deler din opplevelse.

Vi er lei oss for å høre at dine Skechers ikke har levd opp til dine forventninger.

Du er hjertelig velkommen til å kontakte vår kundeservice på info@skechers.no, hvis du ønsker å utdype din opplevelse og gi oss ytterligere informasjon.

Takk for din tilbakemelding.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hvordan opplevelsen har vært er når…

Hvordan opplevelsen har vært er når forsendelsen kommer frem og man kan prøve produktet. Har vært på fjellet i type vandre/fjellsko fra dere og alt fungerte perfekt. Siste forsendelse ser ut som den skal, den går som den skal, og passer perfekt. Takk for noe godt på bena mine

2 de septiembre de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Alt for lang ventetid for å få sendt…

Alt for lang ventetid for å få sendt nye sko fra dere..
Jeg pendlet på jobb uten å få skoene før jeg reiste,enda jeg bestilte i god tid.

27 de agosto de 2026
Logotipo de Skechers

Respuesta de Skechers

Hei

Takk for din anmeldelse og tilbakemelding.

Vi er lei oss for å høre at leveringstiden ikke levde opp til dine forventninger, og at skoene ikke kom frem før du reiste.

Vi tar med oss tilbakemeldingen din videre.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Kjapp og god reaksjon.

Det kom rask tilbakemelding på klagene mine, og jeg fikk kompensasjon for skadene på skoene. Jeg må innrømme at jeg synes foret på skoene må være av dårlig kvalitet siden det går så lett hull. Så jeg håper de nye skoene holder bedre.

26 de agosto de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Støvler

Støvlene var helt lik bildet,kom godt emballert,og til nærmeste hentested.Eneste som er litt synd,er at varen ikke kan byttes i fysisk butikk,selv om de har samme vare som på nett.

3 de septiembre de 2026

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.