Har snakket med dem nogen gange og er så dejligt og kan få fat i dem og de er altid søde og hjælpsomme👍har haft sk forsyning i mange år og derfor har jeg valgt at det skulle være dem igen da jeg sku... Ver más
La empresa ha respondido
a vi oprettede os, var det et krav fra vores side, at vi kunne betale med betalingskort, da vi ikke kan betale via FI-kort, fordi vi bor i Tyskland og ejer et hus i Danmark. Det var heller ikke n... Ver más
La empresa ha respondido
Nemt, hurtigt og gennemskueligt Bedre kan det ikke beskrives. Og da jeg havde en spørgsmål blev jeg mødt at en super servicemindet medarbejder Priserne er også til at gennemskue til forskel fra mang... Ver más
La empresa ha respondido
SK Energi er dit lokale energiselskab med base i Slagelse. Vi tilbyder el, naturgas og energiløsninger til private og erhverv i hele Danmark med solid kundebase i Slagelse, Næstved og Sorø Kommuner. SK Energi er en del af Envafors-fællesskabet, og det betyder, at du kan nøjes med ét forsyningsselskab i dit nærområde. Et samarbejde med os er både nemt og overskueligt, og som el- og naturgaskunde er du sikret forsyningssikkerhed, konkurrencedygtige priser og den samme personlige rådgivning hver gang. SK Energi - Energien, der driver vores by fremad
Nordvej 6, 4200, Slagelse, Dinamarca
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Super service uden den kedelige sælger tendens man kan opleve nogle steder

Respuesta de SK Energi
Jeg havde den bedste oplevelse med jeres medarbejder Lise-lotte, der var sket en fejlagtigt flytning på min gas aftale (ikke envafors skyld) og hun var så sød og lyttende og hjælpsom, hvis hun var i tvivl om noget bad hun mig venligst vente og vendte hurtigt tilbage til mig. Så super dejlig service, hun fortjener en medalje, virkelig god kundeservice og energiselskab 😊👏🏻tak for hjælpen Lise-Lotte 😊

Respuesta de SK Energi
Jeg blev imødekommet med en venlig medarbejder, som klarede de ændringer i situationen, som er nødvendige uden problemer. Tusind tak.

Respuesta de SK Energi
Meget bruger venligt og dejligt at kunne det lokale foreningsliv også uden at have penge op af lommen.

Respuesta de SK Energi
Super god service. Meget hjælpsom og behagelig medarbejder jeg talte med.

Respuesta de SK Energi
Havde bedt om en samtale, og det var Kasper, der ringede op. Vi fik en lang og god snak, da jeg havde mange spørgsmål, og jeg fik svar på dem alle. Selvom det blev en smule dyrere at skifte, sagde jeg ja tak, da de også støtter de lokale foreninger og generelt scorer højt på flere områder. Tak til Kasper for en super oplevelse.

Respuesta de SK Energi
Utrolig venlig og høflig servicemedarbejder. Hjælpsom og ikke at forglemme, meget humor.

Respuesta de SK Energi
Left SK with another provider for an offer. Coming back again after binding period.

Respuesta de SK Energi
Super god og forstående samt hurtigt behandling Tak for det.

Respuesta de SK Energi
Más información sobre otros tipos de reseñas.