Jeg er yderst tilfreds Jeg blev mødt af den sødeste og mest hjælpsomme medarbejder i telefonen (og hvor ventetiden var ganske kort). Medarbejderen hjalp mig med mine forespørgsler og guidede mig... Ver más
La empresa ha respondido
Vi handler el med jer fordi i er lokal og fordi man kan dog modsat mange andre selskaber, komme i kontakt med jeres kundecenter. Desuden vil vi gerne samle alle el køb hos samme leverandør og så håber... Ver más
La empresa ha respondido
Yderst hjælpsom medarbejder, som gjorde en uoverskulig opgave for mig helt "smertefri".
La empresa ha respondido
Havde bedt om en samtale, og det var Kasper, der ringede op. Vi fik en lang og god snak, da jeg havde mange spørgsmål, og jeg fik svar på dem alle. Selvom det blev en smule dyrere at skifte, sagde jeg... Ver más
La empresa ha respondido
SK Energi er dit lokale energiselskab med base i Slagelse. Vi tilbyder el, naturgas og energiløsninger til private og erhverv i hele Danmark med solid kundebase i Slagelse, Næstved og Sorø Kommuner. SK Energi er en del af Envafors-fællesskabet, og det betyder, at du kan nøjes med ét forsyningsselskab i dit nærområde. Et samarbejde med os er både nemt og overskueligt, og som el- og naturgaskunde er du sikret forsyningssikkerhed, konkurrencedygtige priser og den samme personlige rådgivning hver gang. SK Energi - Energien, der driver vores by fremad
Nordvej 6, 4200, Slagelse, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Fik en skøn behandling af mine spørgsmål, både angående ny ladeboks og senere el refusion.
Det må være alt og mere til, i forhold til hvad man kan forvente. 5+

Respuesta de SK Energi
Maja (hvis hun er med ‘j’) var super hjælpsom og gjorde det til en nem oplevelse

Respuesta de SK Energi
Super fantastisk god service og meget behjælpelig

Respuesta de SK Energi
Talt med Kasper så var rigtig rart og hjælpsomme.
Tak for det! 😊

Respuesta de SK Energi
Damen, var så bevidst om at få mig tilbage ( jeg gjorde opkaldet ) men følte mig tryk. - glad for at være tilbage

Respuesta de SK Energi
a vi oprettede os, var det et krav fra vores side, at vi kunne betale med betalingskort, da vi ikke kan betale via FI-kort, fordi vi bor i Tyskland og ejer et hus i Danmark.
Det var heller ikke noget problem i starten, og alt fungerede fint – lige indtil vi fik et nyt betalingskort. Selvom vi har lagt det ind i deres system, vil de nu have, at vi skal betale via FI-kort, hvilket ikke er muligt. Samtidig har de netop pålagt nogle gebyrer.
Derfor blev planerne for weekenden pludselig ændret, da jeg nu må finde en mere seriøs leverandør.

Respuesta de SK Energi
Imødekommende og servicemindede medarbejdere, en god oplevelse som kunde hos SK Energi

Respuesta de SK Energi
Sød og hjælpsom telefon medarbejder. En rigtig god oplevelse.

Respuesta de SK Energi
Virkelig en positiv oplevelse, en sød og meget venlig kundeservicemedarbejder fik lynhurtigt lavet papirarbejdet og vupti😂 så var vi kunder hos SK Energi 👍🏻

Respuesta de SK Energi
God samtale. Venlig og behagelig person at tale med. Grundig information.

Respuesta de SK Energi
Jeg talte med Casper, som gav mig god rådgivning omkring de muligheder, der kunne være relevant for mig.
Casper virker ordentlig og meget troværdig i sin rådgivning til mig

Kasper er super sej! Kanon god og gennemskuelig rådgivning 👍🏼

Respuesta de SK Energi
Det var en rigtig behagelig samtale jeg havde med jeres medarbejdere , om hvad jeg skulle gøre vedrørende tilmelding af strøm i mit kolonihaven hus.

God oplevelse