1. Clínica dermatológica

Helping you achieve skin confidence. Laser Hair Removal Specialists. At Skin Care Clinics Leeds and Bradford we are committed to helping you feel confident & happy in your own skin. Our range of aesthetic & laser treatments have been designed to enhance your natural beauty, whether that means a smoother, firmer complexion, or the removal of unwanted hair. Our friendly & experienced staff use the very latest technology & equipment to ensure our results meet your expectations. Our experienced team of skincare specialists & clinicians in Leeds are dedicated to providing you with the very best service & treatments. we pride ourselves on building good relationships with our clients, so that you feel comfortable to talk to us abut your needs & desired results.

4,7

Malísima

Mi experiencia:
Yo: Deseo hacer cita para Botox y Fillers

Ellos: Saludos! Cual es el Filler que interesa para anotarla, gracias…

Yo: Honestamente no sè, nunca me he puesto. Me imagino que la dra o dr según mi necesidad me recomiende uno de ellos.

Ellos: Le invitamos a visitar nuestra página en las redes sociales
Fb e Ig, Skinclinicpr. Encontrará toda la información disponible sobre los Fillers que realiza la Dra. Ruiz. Costo , tiempo de duración, before and afters y más. Una vez identifique el Filler que interesa, nos escribe para anotarla. Buen descanso!

Yo: obviamente agradecida por darme cuenta de la mediocridad obviamente le dije que no me anote y le añadí un buen testamento explicando que yo no soy doctora aunque si profesional de la salud, y que por lo tanto no estaba capacitada para elegir cual filler quería usar.

Esto es realmente INSÓLITO…. Estas personas (todas) son bastante prepotentes y malcriados.

Cuidado, que empatía y al parecer conocimiento es lo menos que tienen.

29 de noviembre de 2023
Logotipo de Skin Care Clinics

Respuesta de Skin Care Clinics

Hello Arianna. We hope this message finds you well.
We haven’t been able to locate your name on our system and wondered if this review was left on the wrong platform.
If you do need to discuss this matter further or if we can help in any way you can contact us directly on 0113 322 2082 or at info@skincareclinicsuk.com Best wishes Sarah Small Skin Care Clinics Team

Mostrar opiniones en todos los idiomas. (104 opiniones)