Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har netop handlet hos Skind & Uld, og jeg er yderst tilfreds med hele forløbet. Her er de ting, jeg særligt vil fremhæve: ​Lyn hurtig levering: Pakken ankom langt hurtigere, end jeg havde forv... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var nemt og hurtigt at bestille og jeg kunne få de varer jeg gerne ville have, til trods for at jeg bestilte på helligdage så kom varerne meget hurtigt.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg bestilte 10 par nøje udvalgte ultra lækre uldsokker- på 88% uld, til en god pris; jeg fik dem leveret mindre end 24 timer senere! Det gik SÅ stærkt, at man desværre havde glemt at sende 4 par- MEN... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de lana
  2. Tienda de ropa
  3. Tienda de decoración e interiorismo
  4. Tienda de moquetas

Escrito por la empresa

Skindoguld.dk – Kvalitet i skind og uld til enhver smag Skindoguld.dk er din foretrukne webshop, når det kommer til kvalitetsprodukter inden for skind og uld. Vi tilbyder et bredt udvalg af varer, der kombinerer naturlige materialer med funktionalitet og æstetik. Vores sortiment spænder fra stilfuldt og behageligt tøj i bløde uldmaterialer til varme sko, smukke tæpper og dekorative skind til både brug og pynt i hjemmet. Vi har også et særligt udvalg af specialprodukter, der er skabt til at imødekomme specifikke behov — hvad enten det er for dem, der søger ekstra varme og komfort, eller personer med særlige krav til materialer. Vores mål er at tilbyde holdbare, naturlige produkter, der ikke blot ser godt ud, men også gør en reel forskel i hverdagen. Hos Skindoguld.dk lægger vi stor vægt på kvalitet, håndværk og kundetilfredshed. Vi står altid klar til at rådgive og vejlede, så du kan finde præcis det produkt, der passer til dine ønsker og behov. Vi er stolte af vores mange tilfredse kunder og sætter stor pris på den tillid, de viser os. Din feedback betyder alt for os — så del gerne din oplevelse, så vi fortsat kan levere den bedste service og de bedste produkter. Oplev ægte kvalitet og naturlig skønhed hos skindoguld.dk!

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Desværre var det ikke den type jeg…

Desværre var det ikke den type jeg ønskede mig. Troede det var rent uld.
Men burde jo selv have læst brugsforvirringen😏

8 de abril de 2026
Logotipo de Skind og uld

Respuesta de Skind og uld

Maria, du køber vare: "Uldsokker 65% kamgarns-uld Koksgrå" - og så bliver du overrasket over det ikke er 100 % uld og giver mig en dårlig anmeldelse!!!!!!!!!! Det er sgu ikke iorden, mvh Mikal

Nemt og hurtigt

8 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering og topkvalitet!

​Lyn hurtig levering: Pakken ankom langt hurtigere, end jeg havde forventet.
​Varen lever op til forventningerne: Skindet er præcis som vist på billederne på webshoppen – både i farve og kvalitet.
​God service og ekstra detaljer: Jeg satte stor pris på den lille pjece om vedligeholdelse, der fulgte med. Det viser, at de går op i, at kunden får det bedste ud af deres produkt.
​Alt i alt en rigtig god service. Jeg handler her gerne igen!

30 de marzo de 2026

God kvalitet

Jeg købte et vaskbar lammeskind
Lækkert
Har tidligere købt flere engelske skind samt strømper
Kvik levering, rigtig god kvalitet
Anbefales gerne

19 de marzo de 2026
Opinión espontánea

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.