Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

For en måned siden fik min søster og jeg lavet permanent makeup på vores øjenbryn. Min søster kom hele vejen fra Sverige 🇸🇪, og resultatet blev helt fantastisk – så flot og naturligt! 😍... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har fået lavet permanent øjenbryn hos Skin A, og jeg er meget tilfreds med hele oplevelsen. Jeg fik en rigtig god og tydelig vejledning, hvor man tog sig tid til at forklare alt og sikre, at resul... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sikke et dejligt sted. Fred, ro og lækre behandlinger, som udføres af nogle dejlige, men endnu bedre, virkeligt fagligt dygtige piger. 😍😍😍 Her kan du komme med og uden hovedklæde og samtidig r... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg får lavet volume vipper fast hos Duha og har i dag også fået lavet permanente bryn. Jeg er altid meget tilfreds og Duha er rigtig dejlig at være sammen med. Hun er utrolig dygtig til sit arbejde... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,7

Todas las opiniones

71 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Fantastisk service 👍

Fantastisk service 👍
Meget professionel og venlig betjening af Duha. Behandlingen var utrolig behagelig og gav tydelige resultater. En virkelig afslappende oplevelse fra start til slut. Kan helt klart anbefales!

14 de marzo de 2025

Super god service af Duha

Super god service af Duha! Meget professionel og venlig. Ansigtsbehandlingen var fantastisk – virkelig afslappende og gav synlige resultater. Kan varmt anbefales!

10 de marzo de 2025

Lækker wellness behandling

Jeg fik wellness behandling 2. Det var farve og retning af bryn, lashlift med farve og diamantslibning.

Første gang jeg har fået lashlift og resultatet blev virkelig fint. Er meget tilfreds! 🤗
Fik rettet bryn med voks, og det gjorde på ingen måde ondt (hvilket jeg har oplevet mange andre steder, så det var virkelig en fornøjelse 🤩).

Der bliver taget god tid til en, hyggelige samtaler. Afsluttende lysterapi.

Prisen er også virkelig god! Man får meget for pengene :)

Alt i alt en virkelig god oplevelse, og jeg kommer helt sikkert igen! 🥳

7 de agosto de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hårfjerning virker ikke!

Jeg har været igang med laser hårfjerning i halvandet år. Mit forløb startede med en samtale, hvor jeg ytrede bekymring om at starte et forløb op og betale rigtig rigtig mange penge, hvis det nu ikke virkede. Mundtligt fik jeg af vide, at jeg ikke skulle være bekymret og at det ville virke på selv det fineste lyseste hår. Jeg fik desuden af vide, at normalt ville folk være hår fri efter 6-8. behandlinger. For hver behandling jeg fik, ytrede jeg bekymring om, at jeg ikke så nogen forandring siden sidst. Efter 10 behandlinger, var Anna dog sød at fortsætte på hendes regning, men jeg havde dog trods alt stadigvæk betalt 14.500kr uden nogen fremgang. Efter yderligere 6 behandlinger, siger Anna at hun heller ikke længere tror på, at jeg bliver hår fri, men tilbyder at fortsætte. Men da hun ikke længere tror på det, hvilket jeg heller ikke selv gør, efter 16 behandlinger uden nogen som helst fremgang - vælger jeg at sige stop og appellere til refusion. Jeg havde netop en opstartssamtale om mine bekymringer og jeg har betalt 14.500kr - det er virkelig mange penge for ingenting. Anna tilbyder mig halvdelen af mine penge tilbage - jeg ville dog ønske, at jeg havde fået alle refunderet, da jeg nu stadigvæk har betalt 7.250kr for ingenting og har spildt min tid i halvandet år, på at køre fra Kolding til Fredericia hver eneste måned. Udover det, så har jeg fået ødelagt min tatovering, da Anna ramte den under 2 af behandlingerne.

29 de mayo de 2024

Varm anbefaling

Jeg har i flere år fået lavet permanent hårfjerning ved Anna. Anna er super sød og serviceminded. I forhold til 'permanent' hårfjerning, så skal man sætte sig ind i hvad det er så man ved hvad man kan forvente og ikke bliver skuffet. Skin by A har i min optik ret gode priser i forhold til hvad mit udfald har været af behandlingerne.
Varm anbefaling herfra.

4 de julio de 2024

God oplevelse

Meget sød kvinde som ordnede mine negle. Hvis jeg ikke havde meget at sige var det ikke akavet stilhed og hun var meget hyggelig at tale med. Mine negle blev forkælede og er blevet så fine ! :)

17 de junio de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg var inde hos Elnaz til rygmassage

Jeg var inde hos Elnaz til rygmassage. Så lækkert, god opmærksomhed igennem hele massagen, god opmærksomhed på mig og bare en helt igennem perfekt massage! Det er SLET IKKE sidste gang Elnaz skal ordne min ømme ryg. 5 stjerner og en kanon oplevelse herfra! Tak og god weekend til de skønne piger hos Skin by A ❤️

31 de mayo de 2024

Skønt sted

Skønt sted, så søde alle 3 piger.🙏🏽
- og så er de gode til det de laver. ♡

29 de mayo de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg fik brow lamination og permanent…

Jeg fik brow lamination og permanent vippebuk med farve. Jeg var hverken i vand eller fugtigt miljø i helt op til 48 timer efter at have fået det lavet, men allerede efter en uge lignede mine bryn noget der nærmest var blevet krøllet med et krøllejern og vippebuk er der intet af. Farven holder dog. pænt.

8 de mayo de 2024
Logotipo de Skinfredericia

Respuesta de Skinfredericia

Hej Helle! Først og fremmest tusind tak for din anmeldelse!

Det er ikke til at sige hvad der gået galt, men vi er selvfølgelig kede af at du ikke har været tilfreds med dit resultat, vi vil derfor gerne tilbyde dig at få behandling igen, selvfølgelig uden beregning!

Du er meget velkommen til at kontakte os hvis det er noget du har lyst til ❤️

Mvh Anna, SKIN by A

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.