Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Received the items super fast, and they included two freebies as well. You could tell they put care into the packaging. Highly recommend!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Veldig happy at jeg fant skinstar. Bestillingen kommet fort, flott innpakket. Krem og sjampo av god kvalitet, veldig fornøyd. Anbefales 👌 Åh ja, par testere var også med, skal bestille!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Veldig fornøyd! Veldig godt utvalg, jeg bestilte egentlig kun herfra fordi de var de eneste som hadde serumet jeg ville ha, men ble overrasket. Fikk pakken dagen etter bestilling(!), produktene var... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har bestilt herfra flere ganger og er alltid like fornøyd. Levering går kjapt! Bestillingen er både pent og koselig pakket inn Jeg er også veldig imponert over hvor oppdatert Skinstar er på pro... Ver más

La empresa ha respondido

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Received the items super fast

9 de abril de 2026

Super fornøyd

26 de marzo de 2026

Fantastisk!

Rask levering, fantastiske produkter og super kundeservice!
Anbefales på det sterkeste :)

13 de marzo de 2026

Alt på ett sted!!

Første gang jeg bestiller fra Skinstar - veldig fornøyd! Hadde produktene jeg var ute etter (alt på ett sted), gode priser og hyggelig service 🫰🏼🫰🏼✨ Bestiller gjerne igjen!!

23 de febrero de 2026

very good store

very good store. delivery was fast, all products are well packed in bubble wrap. very nice packaging with cute paper and a thank you card for the purchase. and also I even got spot patches as a gift, other stores don't do that. very good service

20 de febrero de 2026

Alltid fornøyd!

Jeg er også veldig imponert over hvor oppdatert Skinstar er på produkter som trender, og at de raskt får inn nyheter.
De har masse kbeauty sminke og

23 de enero de 2026

Respuesta de Skinstar

Tusen takk for de fine ordene! 💖✨

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har bestilt fra Skinstar 2 ganger og…

Har bestilt fra Skinstar 2 ganger og veldig veldig fornøyd begge gangene. Leveransen er lynrask og man ser at de pakker med mye kjærlighet da man alltid får med seg små gaver som man faktisk bruker når man bestiller. Kommer til å fortsette å bestille i framtiden <3

5 de febrero de 2026

Dette varmer hjertet vårt 💖

Fantastisk kundeservice

Jeg elsker å bestille fra Skinstar! Leveringen er alltid rask, og produktene kommer i utrolig fine pakker – det er tydelig at de legger mye omtanke i innpakningen. Kundeservicen deres er også helt fantastisk, alltid hjelpsomme og imøtekommende. Kan absolutt anbefales!

25 de noviembre de 2025

Respuesta de Skinstar

Dette gjør dagen vår enda bedre ✨💛

10/10

Jeg har i mange år vær tro mot koreansk hudpleie fra en annen leverandør i Norge. Jeg ble tipset om Skinstar, og når jeg så utvalget deres tenkte jeg det kunne være spennende å prøve noe nytt - det angrer jeg ikke på.
Jeg har prøvd kanskje over gjennomsnittet mye hudpleie grunnet en hud som trenger ekstra pleie, og den følelsen du får når produkter fungerer, den er ikke til å ta feil av.
Jeg kjøpe toner og øyekrem som jeg fikk prøvd første gang til kveldsrutinen, og ikke bare ga det et veldig bra førsteinnstykk, men morgenen etter var huden min silkemyk.
Det er helt klart ikke siste gang jeg handler hos Skinstar :-)

Produktene jeg prøvde:
Dr. Althea - Retinol Flat Iron Eye Roller
HEVEBLUE Salmon Caring Centella Toner

2 de febrero de 2026

Respuesta de Skinstar

Takk for den nydelige tilbakemeldingen 🌸

Anbefales!

Godt utvalg, rask levering - og en liten overraskelse i pakken! Veldig fornøyd

15 de enero de 2026

Respuesta de Skinstar

Tusen takk for støtten din 🌷

Veldig fornøyd

Veldig fornøyd. Fikk pakken min utrolig fort, samme uke som jeg bestilte. Fikk med en hyggelig lapp og en ekstra ansiktsmaske:)

23 de enero de 2026

Respuesta de Skinstar

Slike tilbakemeldinger gjør oss så glade ✨

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.