Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Sämsta skidorten som finns. Vanligen brukar man kunna säga ”men detta var bra”. Men det finns inget med ski star som är bra. Svin dyrt Extremt Mycket kö till allt. Litet utbud av både mat oc... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jag ville uppgradera, och betala mer!, till en annan ledig stuga men det gick inte med deras policy då det var för nära ankomstdag. Förstår grejen, men om den andra stugan ändå var ledig... och de s... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ångrade att vi tecknade extraförsäkring via ERV genom Skistar. Det var helt onödigt när man redan har hemförsäkring med olycksfall- och reseskydd. Det finns många finstilta villkor i bl a att du måste... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hade satt minus 5 stjärnor om de hade gått. Har besökt många olika skidorter och kan inte annat än att säga att skistar brister i de allra viktigaste. Säkerhet. Att inte vårda backar och se över riske... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

1,5

Todas las opiniones

19 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Oerhört dålig kundservice

Jättedålig kundservice när det var problem med bokning. Jag missade att betala slutlikvid, då fick jag bara en avbokningsbekräftelse och att de behåller handpenningen jag betalt på 2000kr. Killen på supporten sa citat "vi kan boka om boendet, men pengarna behåller vi". Jag skulle alltså få betala samma handpenning två gånger.
Otroligt dålig kundvård.
Det ingår givetvis i bokningsvillkoren, men det fanns ingen vilja att lösa problemet vilket är helt otroligt då boendet fortfarande finns tillgängligt för bokning.

5 de diciembre de 2019
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Isabell är den bästa skidlärare!

Jeg har været i Åre og stå på ski i januar 2019 og fik skilektioner hvor jeg havde skiintstruktøren Isabell. Vi snakkede både svensk og engelsk med hinanden, så jeg bedre kunne forstå lektionerne. Jeg har lært så meget på bare en uge, og føler mig nu sikker på ski! Så tusind tak til Isabell, som var så dygtig, tålmodig, pædagogisk, professionel og utrolig sød!
Isabell fortjener 5 stjerner!!

3 de febrero de 2019

Uruselt i sälenfjällen.

Uruselt i sälenfjällen.
Inge pistning i bsckarna på flera dagar.
Aktieägarna är viktigsre än vi som betalar.
Samma sak i åre förra året.
Får väl välja andra ställen där inte skistar hsr lyckats förstöra.

2 de febrero de 2019

Katastrof hemsida!!!

Katastrof hemsida!!!!

Boka skipass på skistars hemsida är helt värdelöst. Inga rabatter fungerar som de ska när man kommer till kassan och skall checka ut. När man sen vill komma i kontakt med kundservice för att få någon hjälp med detta, kan man inte ens hitta till kundservice på hemsidan. Utan det blir lättare att helt enkelt googla skiten.. Sen när väl detta är löst, (Ryan i kundservice gjorde det han skulle) då ballar betalningen ur istället och det står ett typ av felmeddelande att jag borde kontakta hemsidan igen för att se om betalning genomförts eller inte..

7 de noviembre de 2018

Dålig hemsida!

Kan inte tala för hur bemötandet är ifrån kundservice, då jag inte varit i kontakt med SkiStar.

Men att göra en bokning på deras hemsida är en skräckupplevelse, är den sämsta bokningssidan jag någonsin stött på både gällande funktionalitet och användarvänlighet.

Vi satt två kompisar på olika håll och gjorde bokningar samtidigt och det gick allt annat än smärtfritt, men efter att ha gjort om allt ett par gånger så lyckades jag till slut göra en beställning av ett liftkort. Mest irriterande var att lägga till en kampanj som fanns för tillfället om man bokade innan ett visst datum, där det står att den automatiskt läggs till i kassan. Vilket den inte gjorde, om man inte gjorde bokningen ifrån deras sida med kampanjer, men då jag redan påbörjat bokningen den "vanliga" vägen så uppstod en hel del frustration. Antingen borde kampanjen automatiskt läggas till oberoende av vilken väg man tar eller gör en rabattkod så att man själv kan skriva in den i kassan istället.

Polaren fick till slut ta hjälp av supporten efter att något blev fel, som inte kunde lösas av honom själv...

Vi är båda utbildade utvecklare, så vår Internet vana lär vara högre än snittet! Jag har även tagit en kurs i UX/Usability, så gällande användarvänlighet finns mycket att önska! Hoppas verkligen att denna sida uppdateras eller byts ut inom en snar framtid, både för er egen och era kunders skull!

Med vänlig hälsningar
Robin

8 de noviembre de 2017

Skilærere uden pædagogisk erfaring

Vi havde to børn i skiskole i Björnriket. Sproget er en ting - skilærerne snakker selvfølgelig svensk - men det er jo som det er. Værre var det at de var meget unge og lod til at være der mest fordi de synes det er sjovt at stå på ski. Den ene kedede sig tydeligvis bravt og havde ingen interesse i børnene. Den anden var sød nok, men vidste intet om pædagogik - ingen rigtig undervisning og ingen form for feed back til børnene. Desuden fejlvurderede han et barns evne til at klare en iset bakke, og det førte til en rystende situation hvor barnet kunne være kommet meget alvorligt til skade.

19 de marzo de 2015
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Skistar Vemdalsskalet- mangel på kundebehandling og vennlighet

Personalet på gjesteservice og skiutleie er gretne og lite serviceinnstilte. Man møter ingen smil og særlig ikke hvis man har vært i kontakt med dem på forhånd.Jeg bestilte en leilighet på Skalsgården. Da jeg bestilte denne fikk jeg opp et skjermbilde der vask var huket av og ikke gikk å fjerne, dvs. at man oppfattet dette som en obligatorisk vask. Ved en senere anledning fikk jeg opplyst at vask ikke var betalt for og at dette ville koste oss ca. kr.2500.- nok en gang. Jeg tok kontakt med gjesteservice på Vemdalsskalet og fikk beskjed om at vi måtte enten betale en gang til eller vaske selv. Deretter kontaktet jeg skistar.com og fikk mail om at vask var obligatorisk og dermed inkludert i totalpris. Men vel fremme på påsketur i Vemdalsskalet, så var dette ikke inkludert og vi ville ikke ødelegge påskeferien med å krangle, selv om vi visste at vask var betalt for allerede.
Pass på å skrive ut skjermbilde dersom sluttvask er inkludert, for dette vil ikke vises senere og dere som gjester må bevise at sluttvask er inkludert. Hvis det ikke kan bevises vil man bli avkrevd kr. 2500.- nok en gang, eller så må man vaske selv. I og med at man må ut av boende kl.10.00, så var det bare å stå opp klokken 06.00 for å rekke og bli ferdig.
Dersom man leier skiutstyr, så kan man ikke få byttet skiene til en annen hardhet, avhengig av hvilke ferdigheter man har. Dersom skiene skal byttes må man betale ekstra. Dette er lite service minded. Har aldri opplevd å måtte betale ekstra dersom man opplever at skiene ikke passer til ferdighetene. F.eks. på Hafjell var dette helt problemfritt og man kunne bytte så ofte man ville i løpet av leieperioden.
Så nok en gang pass på å skrive ut skjermbilde dersom vask er obligatorisk! Aldri mer Vemdalsskalet med Skistar for oss 3 familier.

30 de marzo de 2013

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.