Enkel nettside, med gode priser. Det som trekker ned er at man ikke kan lage seg bruker, noe som jeg synes er nødvendig, ihvertfall når man ikke får ordrebekreftelse når man legger inn en ordre. K... Ver más
Jag ringde upp skistart och fick prata med en försäljare. Jag fick otroligt bra hjälp då jag skulle köpa mina första skinskidor, i ett skidpaket. Killen var väldigt kunnig i sitt yrke. Rekommenderar... Ver más
Bra priser då jag köpte på eran rea. Dock var säljbilden på den gamla fina ”longdistance” vallan som dessutom var blå (universal). Den som kom var grön, och heter inte long distance längre, vilket... Ver más
Snabb leverans. MEN frakt med postnord och postbox var ingen höjdare. Fick åka samma lagt 3 mil t/r för att komma till deras postbox, och krångligt att få ut paketet. Använd instabil istället.
Escrito por la empresa
Skistart.com - Din skidbutik på Internet! | Skistart
Terminalgatan 1, 571 34, Nässjö, Suecia
- 010-1499760
- kundsupport@skistart.com
- skistart.com
Invita a los clientes a opinar
Snabb leverans av rätt saker till ok…
Snabb leverans av rätt saker till ok pris
Snabb kundsupport
Skidorna fanns inte på lagret, inte i den varianten som jag behövde för min vikt/längd iaf. Fick svaret snabbt när jag kontaktade kundsupport, iaf.
Es posible que utilice la IA para responderVer más
Jag beställde rottefella basic step in…
Jag beställde rottefella basic step in bindning (1 månad sen) och fick levererat rottefella Xcelerator vanliga bindningar. Jag har redan ett antal vanliga bindningar. När jag åker med hundarna gäller det att ha nåt enkelt sätt ta på sig skidorna som dvs step in.

Respuesta de Skistart
Bra bemötande av kundtjänst och mycket…
Bra bemötande av kundtjänst och mycket snabb leverans.
Mycket nöjd att vi handlade av skistart.
Av okunskap valde jag fel skidor för…
Av okunskap valde jag fel skidor för mig från hemsidan, då ringde ni upp mig och hjälpte mig att hitta skidor som visade sig vara helt perfekta för mig!
personlig service
Pris och snabb leverans 👍
Smidigt och bra produktutbud
Smidigt och bra produktutbud
Kompetent personal och vettiga priser
Snabb leverans.
Snabba leveranser och bra grejjer 👍🏻
Snabb leverans och bra hjälp från…
Snabb leverans och bra hjälp från kundtjänsten! Enda minuset var att de var lite svåra att få tag i - jag ringde 25 minuter innan stängning men det var tydligen för sent.
Snabb leverans👍
Snabb leverans & väldigt fin service
Snabb leverans & väldigt fin service. Nöjd! Kommer absolut handla härifrån igen.
Proffsigt
Proffsigt, smidigt och enkelt.
Ringde och frågade kring leveranstid, fick precis den hjälpen jag behövde.
Bra priser, snabb leverans,, produkten?
Bra priser då jag köpte på eran rea.
Den som kom var grön, och heter inte long distance längre, vilket gör mig lite orolig att det inte är samma produkt och kvalitet.
Snabb och smidig leverans.
Gick lätt att nå på telefon då jag hade frågor. Trevligt servicebemötande där!
Snabb leverans👌