Consulta las opiniones de los clientes

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

21 febr.2022 Kinders ski’s en snowboard gehuurd, en super tevreden! Kwaliteit erg goed, en erg goed personeel en service! Kon gratis evt omruilen voor andere maat of model ,maar was niet nodig want... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de alquiler de esquís

Escrito por la empresa

De naam zegt het eigenlijk al; wij maken jouw ski trip compleet. Bij ons kan je terecht voor topkwaliteit ski’s, snowboards en toebehoren. En wat maakt huren bij Skiverhuur Winterberg extra fijn? We spreken je eigen taal.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Wakeboard set gehuurd

Ik heb de afgelopen dagen hier mijn snowboard met boots en helm gehuurd. Erg vriendelijk geholpen door de Nederlandse eigenaar. De volgende dag de laarzen weer droog. Helm was nieuw en boots en board waren zgan.
Het is ongeveer 400 meter lopen naar P6. Daar is ook direct een blauwe piste om er even inkomen.
Volgende keer huur ik er weer

10 de febrero de 2026

Zeer onbeleefde uitbater.

7 de febrero de 2026
Logotipo de Skiverhuur Winterberg

Respuesta de Skiverhuur Winterberg

Dank voor uw feedback. Wij vinden het vervelend dat u deze ervaring zo heeft gehad. Om hiervan te kunnen leren, horen wij graag waar deze mening op is gebaseerd.

Wat een leuke mensen

Wat een leuke mensen ! Geduldig vriendelijk , behulpzaam. We huurden voor 3 dagen voor 4 personen inclusief les , voor ons was het de eerste ski ervaring . Jack eigenaar en lesgever stelde ons direct op ons gemak , en kijk na 3 dagen zijn we de piste afgegaan zonder problemen . Ik zou zeggen wil je een zorgeloze skivakantie boek dan zeker hier je lessen , en huur materiaal . Dankjewel Jack . Volgend jaar komen we terug . En jammer genoeg kan ik geen 6 sterren geven 😉

25 de diciembre de 2025

Nederlands sprekend

Een kleine wandeling naar de piste, maar ontzettend goed geholpen. Ondanks de drukte namen ze de tijd voor je. Fijn dat je geholpen werd in het Nederlands.

20 de enero de 2024

Aanbeveling voor groepen/families/gezinnen/stellen

Wij waren met een groep van 9 meiden een weekend naar Winterberg en hebben onze materialen gehuurd bij Skiverhuur Winterberg. Top service en vriendelijk personeel. Wij stonden met de groep binnen 30 minuten weer buiten met onze materialen. Heel erg aan te raden.

20 de enero de 2024

Goede latten / slechte afterservice

skilatten en stokken in orde, onze botten waren nog nat bij afhalen.. na de eerste dag waren we eentje gaan drinken in de Brabander, helaas nam iemand mijn ski's mee - maar liet de zijne achter.. deze ben ik terug gaan binnenbrengen, maar ik moest wel € 180,- voor de mijne betalen! Ze weigerden de mensen waarvan ik de ski's teruggebracht had te contacteren zodat we alles recht konden zetten (waarschijnlijk bij hen dus ook nog eens € 180,- claimen).. heel jammer, onrechtvaardig, frustrerend! Dit alles werd heel onprofessioneel gebracht

25 de febrero de 2023
Logotipo de Skiverhuur Winterberg

Respuesta de Skiverhuur Winterberg

Hoi Silvia, de inhoud van jouw review is ons onbekend. Weet je zeker dat je bij Skiverhuur-Winterberg aan de Remmeswiese 30 je materiaal hebt gehuurd?? Wij zitten niet dicht in de buurt van de Brabander

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god og lokal skileje med venlig…

Super god og lokal skileje med venlig betjening.
Jeg og mine drenge lejede et fuld sæt skiudstyr, og fik god lokal service i rolige rammer til en rigtig fair pris.
Alt passede og fungerede som det skulle.
Butikken ligger med kort afstand til P6, som er gratis parkering (kom før kl. 9 for at få plads).
Kan kun anbefales.

28 de febrero de 2023
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.