1. Impresora digital

Allbag is for a wide range of customers a synonym of the highest quality ecological packaging with an imprint. A wide technological background and knowledge of know-how issues from the fields close to our heart distinguish our company from the competition. Thanks to huge printing capabilities, we are able to meet the requirements of even the most demanding customers. We perform overprints using such methods as DTG, Flex and Flock foils, sublimation, and screen printing. Each method allows to obtain different effects. Large inventory is one of our biggest advantages. Thanks to them, we can execute orders extremely fast, which is an important issue for many of our customers.

3,4

Medio

Szybka realizacja zamówienia

Szybka realizacja zamówienia - bardzo dobra obsługa.
Zamówiłem torby z personalizowanym nadrukiem na święta Wielkanocne. W ogłoszeniu pisało czas realizacji 9-14 dni roboczych. Zamówienie zostało dostarczone 27.03.2026 idealnie na czas. Druga cześć zamówienia, która nie wymagała personalizacji została wysłana od razu.

18 de marzo de 2026

Nie polecam

Firma niestety okazała się bardzo nieprofesjonalna. Kontakt był praktycznie zerowy, co utrudniało współpracę. Jeśli zależy Wam na uniknięciu stresu i sprawnej komunikacji, niestety nie mogę polecić tej firmy.

4 de diciembre de 2025

Oszustwo!

Zamowilam zestawy prezentowe, a dostalam szmaciane torby - sklep w mailu z bledna faktura, podal numer telefonu, ktory nie dziala... Brak kontaktu, brak pieniedzy

25 de noviembre de 2025