SKOGMA.SE Opiniones 558

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastiskt gäng som ställer upp när det blir trassel! Fick en helt ny Vaellan uppkörd annandag jul av chefen då det blivit miss på varan vi köpte. En helt ny monterad stod på gården 5 dagar eft... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Orderdatum 19.02.2026 med flera artiklar och 1 artikel levereras inom 14-16 arbetsdagar ==> Det blev 4 paket. 600 Sek betalt för hemleverans. 2 paket blev levererat i mars med en veckan i mellan... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Skogma och Nordforest är en av våra huvudleverantörer av skogsmateriel. På webbshopen finns ett bra utbud av utrustning och det är lätt att beställa. Utbudet utvecklas kontinuerligt, vilket uppska... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bäst i test Jag handlar alltid hos Skogma Snabb leverantör och alltid fin backade varor med bästa kvalitet på alla produkter. Jag är väldigt glad och nöjd när jag handlar därifrån går känsla från Jäm... Ver más

1. Tienda de herramientas
  6. Tienda de ropa de seguridad y de trabajo

Acerca de SKOGMA.SE

Escrito por la empresa

EN HISTORIA AV FÖRTROENDE & KVALITET

I snart 100 år har vi på Skogma varit en pålitlig partner för skogsägare, entreprenörer och naturälskare. Från våra klassiska kataloger till dagens moderna webshop har vårt mål alltid varit detsamma – att göra det enkelt och tryggt att hitta rätt utrustning. Vi vet att framgång i skogen handlar om förtroende, och vi arbetar varje dag för att erbjuda kvalitetsprodukter, personlig service och pålitliga leveranser. Med vår långa erfarenhet och passion för skogen står vi vid din sida i alla väder. Som en del av familjen Grube, med över 70 års erfarenhet inom skogs-, jakt- och friluftsutrustning, är vi en del av ett större sammanhang i Europa. Men våra rötter finns här – i Sverige.

SKOGSUTRUSTNING MED KVALITET OCH SÄKERHET I FOKUS

Vi levererar professionell utrustning för skogsbruk, jakt och friluftsliv. Vi kombinerar högkvalitativa produkter med expertrådgivning och snabba leveranser för att du alltid ska få det bästa. I skogen sätts utrustningen på prov varje dag. Därför är kvalitet och säkerhet avgörande, särskilt för professionella användare. Väder, maskiner och naturens krafter ställer höga krav, och vi erbjuder skyddskläder och utrustning som uppfyller alla säkerhetsstandarder.

ETT TACK TILL VÅRA KUNDER

Vi vill rikta ett stort och varmt tack till alla er som gör vårt arbete möjligt. Tack till dig som planterar, vårdar och avverkar – det är ditt arbete som bygger framtiden för våra skogar. Tillsammans skapar vi hållbara skogar för framtiden. Vi ser fram emot att fortsätta vara din pålitliga partner i skogen – idag och i framtiden!

4,5

1 estrella

Ha contestado el 82% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Orderdatum 19.02.2026 med flera…

600 Sek betalt för hemleverans.
2 paket blev levererat i mars med en veckan i mellan och till slut får jag hämta 2 paket i ett utlämningsställe (april 16) nästan 4 mil hemmafrån.
Jag känner mig lurad; 600 sek för hemleverans + kostnader egen transport = 750 Sek leveranskostnad.
Leveransservice: dåligt och för dyrt

9 de abril de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Snabb leverans. Som förväntat.

10 de abril de 2026

Respuesta de SKOGMA.SE

Skönt att det blev som förväntat – tack!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans. Bra produkt.
En annan sak är det med min order 648907 där Ni tyvärr inte kan få fram besked

7 de abril de 2026

Respuesta de SKOGMA.SE

Bra att leveransen fungerade! Vi kollar gärna vidare på din andra order – hör av dig så hjälper vi dig vidare.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Enkelt snabbt o bra

Enkelt snabbt o bra, men tyvärr fick jag en av dessa eviga enkäter. Sänker helt klart betyget.

8 de abril de 2026

Respuesta de SKOGMA.SE

Tack för din recension – kul att höra att beställningen upplevdes som enkel och smidig!

Vi blir däremot lite fundersamma kring kommentaren om en enkät, då vi inte skickar ut några sådana själva. Det kan möjligen röra sig om något från en extern part.

Du får gärna mejla oss på marknad@skogma.se och vidarebefordra det du fått eller berätta var du sett det, så tittar vi närmare på det.

Tack på förhand!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Gick in på er hemsida för att beställa…

Gick in på er hemsida för att beställa ett batteri till Solo 441. Registrera mig hos er. Som ny kund skulle man få 100:- i rabatt. Gick ej att beställa för er hemsida var ”under uppbyggnad”. Gick in idag igen på er hemsida för att beställa och nu funkade det. MEN fick ingen rabatt för jag var redan registrerad! BLUFF!
Avbröt beställningen. Kommer att beställa av någon annan som är seriös.

10 de abril de 2026
Opinión espontánea
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har ej hunnit prova produkten ännu

Har ej hunnit prova produkten ännu. Snabb leverans och bra info i övrigt.

25 de marzo de 2026

Respuesta de SKOGMA.SE

Kul att höra att leverans och info fungerade bra – hoppas du blir nöjd när du testar!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastiskt gäng som ställer upp när…

Fantastiskt gäng som ställer upp när det blir trassel!

Fick en helt ny Vaellan uppkörd annandag jul av chefen då det blivit miss på varan vi köpte. En helt ny monterad stod på gården 5 dagar efter anmälan mitt under jul! Hade aldrig skett från nån större firma jag mött.

26 de diciembre de 2025
Opinión espontánea

Respuesta de SKOGMA.SE

Stort tack för dina ord! Extra kul att höra att vi kunde lösa det snabbt när det blev strul.

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.