Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Skolageret Viborg er en butik uden forståelse for kundeservice. Jeg købte i januar i år et par støvler på tilbud til 500 kroner, som var halv pris. I maj måned går jeg ned til dem, da ven... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilte den 17/2 kl. 11.39. Kl. 12.29 var pakken klar til forsendelse, og den blev leveret af Postnord i Brøndby dagen efter. Så kan det vist ikke blive meget bedre. Min allerstørste ros skal dog væ... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget fin og hurtig service af deres skomager. Sendte et par ridestøvler til reparation tirsdag og havde dem retur fredag. Og tilmed til fornuftig pris.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg bestilte et par sko gennem deres netshop, som nærmest var i pakkeshoppen inden for 24 timer. Virkelig god service. Jeg vil helt klart bestille hos dem en anden gang.

Información sobre la empresa

1. Zapatería

Escrito por la empresa

Skolageret har et stort udvalg af sko, støvler, sandaler, børnesko og gummistøvler . Det er mærker som Ecco, Rieker, Tamaris osv.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilte 4 par G-Star Raw sko hos…

Bestilte 4 par G-Star Raw sko hos skolageret.dk lidt over midnat og fik så et nyhedsbrev i morges hvor der var en kode på 20% til G-Star.
Ringede til kundeservice og snakkede med en venlig kvinde som mente at jeg bestemt kunne få de 20% på mit køb.
Senere får jeg så en mail fra dem hvor jeg bliver oplyst at der havde været 50% rabat indtil i går på G-Star og at chefen syntes jeg skulle have det på mit køb...
Det er da kundeservice der vil noget..!
Tusind tak 🙏

7 de noviembre de 2018
Valorada con 5 estrellas sobre 5

super god service og gode priser

Umiddelbart ser webshoppen lidt discount-agtig ud, men lad dig ikke narre. Her er mange fede sko i de gode mærker til hele familien og ofte billigere end andre steder. Fantastisk god service, hvor de svarer på spørgsmål med det samme, og ordren bliver sendt straks.

26 de septiembre de 2018
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dette firma skal have alle de stjerner…

Dette firma skal have alle de stjerner der findes.

De er hurtigere en lynet. Aldrig har jeg modtaget en pakke så hurtigt.

Bestilte et par sko fredag kl 15.10. Kl 16.10 får jeg en ordrebekræftelse på, at mine sko er på vej. Lørdag ca kl 11.00 ligger pakken klar til afhentning. Det er d..... god service.

Så her vil jeg bestemt handle igen, og kan varmt anbefale andre at gøre det samme

22 de septiembre de 2018

Kan klart anbefales!

Rigtig god pris på de sandaler jeg ledte efter. Ekstremt hurtig levering - blev leveret 1,5 døgn efter bestilling. Sandalerne blev købt som en gave, og de var flot pakket ind og forsynet med byttemærke. Skolageret kan bestemt anbefales!

28 de julio de 2018
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har aldrig fået så god behandling før

Har aldrig fået så god behandling før.
Købte et par fede “jalla” sandaler kl 14:57 og de lå hos mig kl 08:35 dagen efter
Havde ringet i forvejen for at sikre mig at størrelsen passede og det absolut søde - meget venlige og superkompetente personale målte og svarede 100% præcist på spørgrrsmål.
Jeg fik den helt rigtige størrelse og pasform ved rådgivning med “rigtige mennesker” som havde tiden til at sikre at jeg fik hvad jeg søgte
Skal lige ind og kigge på fredag når de har udsalg om der skulle være et ekstra par 😎
Fandens osse jeg ikke skrev hendes navn ned - det gør jeg næste gang.

18 de julio de 2018
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg ønskede at købe et par lækre…

Jeg ønskede at købe et par lækre Eccostøvler i en butik. De havde dem ikke i min størrelse og jeg googlede dem online. Fandt dem på skolageret. De kostede kr 1200 i butikken, men kostede kun kr. 800 på skolageret. Købte dem og var glad. Det viste sig at der var en fejl på støvlen. Ringede til skolageret og fik venlig service. De sendte en returlabel så jeg gratis kunne returnere støvlerne. Fik dem tilbage efter godt en uge. De er tip top. Tak for god handel og super service. Vh Anne

14 de mayo de 2018

God service.

Bestilte et par flexible træsko, som jeg længe har ledt forgæves efter til en overkommelig pris, dem fandt jeg hos Skolageret :) Allerede dagen efter kom DAO med dem. Rigtig god oplevelse, at handle her. Stort udvalg, rimelige priser og hurtig afsendelse, så Skolageret kan kraftigt anbefales. Ikke sidste gang jeg har handlet her.

9 de febrero de 2018

Fantastisk service.

Fantastisk service.

Da jeg skulle købe et par sko til min kæreste i fødselsdagsgave, som var svære at skaffe, fandt jeg dem netop i den rigtige størrelse hos Skolageret. Men da der ville gå mere end 14 dage, inden min kæreste havde fødselsdag, var det jo svært at bestille dem allerede, så jeg skrev til Skolageret for at få hjælp. Det var slet ikke noget problem, fik jeg at vide. De gav mig 14 dages bytteret, som gjaldt fra min kæreste fødselsdag, så jeg kunne bestille dem med det samme og undgå, at de blev udsolgt. Fantastisk service!

11 de mayo de 2017

Stadig fabelagtig service

Jeg kan se, at jeg har anmeldt dette site før. Tilbage i 2013 - her 4 år senere har jeg stadig samme positive opfattelse af Skolageret.dk. I de fire år siden sidst, har jeg oplevet en lækker opgradering af sitet, et fortsat varieret udvalg af samt stabil levering af lækre sko (især ECCO). Jeg har talt personligt med personalet og lagerfolk ifm. vejledning og forespørgsel omkring størrelser, hvor personalet finder skoen og tager det eksakte cm-mål til mig. Blot for at være HELT sikker (ift. størrelsesguider på sitet). Det er da service :-). Priserne er jo også gode, især på "last season", som mine børn (endnu) ikke går spor op i (3 og 6 år). Kan bestemt anbefale denne web-butik.

14 de abril de 2017

Hurtig og reel

Bestilte sko, jeg ikke kunne købe i en lokal butik (den slags kommer først til efteråret). Der stod på siden at man skulle bestille inden kl. 15 for at få leveret den følgende dag. Jeg bestilte 15.30 og fik alligevel mine sko den næste dag. Sammen med skoene var vejledning om hvordan man kunne fortryde sit køb eller bytte sin vare.

11 de marzo de 2017

Var overrasket

Fandt et par sko magen til nogle jeg havde forelsket mig i på udsalg i en butik, hvor de ikke havde dem i min størrelse. Det havde de tilfældigvis her, og til 100 kr billigere. Bestilte dem en lørdag eftermiddag og fik dem mandag formiddag, det synes jeg var hurtigt. Kvaliteten var som forventet, fordi jeg kendte dem fra en fysisk butik :)

31 de octubre de 2016

Hurtig levering - fin vare

Skoene kom dagen efter - og var præcis, hvad jeg havde forestillet mig. En rigtig god sko, som jeg havde kigget efter lokalt, men som jeg altså kun kunne finde her hos Skolageret. Det var første gang, jeg handlede her - men vil handle her igen.

25 de agosto de 2016

Fantastisk service

Bestilte 4 par støvler kl.13.15, dagen efter kl.10.30, var ordren leveret- pakket ind i lækkert papir- med byttekort.
Det er en fornøjelse, jeg helt sikkert vil gentage

22 de agosto de 2016

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.